*** LA REDOUTE *** (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by ligeea

e subiect aici cu masina de facut paine . Nu stiu linkulda pe cautare . Eu am mancat la cineva si e foarte buna . Vreau sa-mi iau una -deocamdata prospectez si piata din Rom , painea e foarte buna poti face si cozonac , in unele si gogosi si dulceata .

Se spala super usor e un material teflonat

ligeea

Cum poti sa faci in masina de paine dulceata? Sau gogosi cu dulceata? Pai si le pui asa, gata umplute? La asta chiar nu ma pricep.

Mergi la inceput

Ma duc sa-mi fac bagajele, maine dimineta am avion, plec la Paris la sediul La Redoute sa-mi iau personal coletul din 13.10 care nu a ajuns nici pana azi.

Revin duminica! Va pup si va doresc cat mai multe colete sosite la timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Clau, sediul LR nu e in Paris ! Daca ai timp intra in singurul magazin "clasic" LR din Paris care se afla in hale (Les Halles, un mare centru comercial pe mai multe etaje, la statia de Metro Chatelet) chiar in Place Carre. Toate produsele sunt la pret de catalog, in aceasta perioada nu sunt reduceri si ai sa vezi ca vazand marfa pe viu nu ai alege prea multe sa pui in cos.

Drum bun si vacanta placuta!

Mergi la inceput

Anto, stiu ca nu e la Paris, de pe vremea cand cautam pe net informatii despre ei si despre oraselul in care au sediul centrul (undeva in nord). Vroiam sa facem cunoscuta problema Romaniei chiar la ei acasa, la Politie, la ziarele locale. Apoi, neavand textul in franceza am renuntat! Stiu ca pe site-ul orasului am intrat atunci si mi-a placut...deh!

La Halle am de gand sa merg, desi in afara de cadouri pentru copii chiar nu vreau nimic. Sotul meu rade in coltul gurii... E prima data cand ajung acolo si vreau sa vad cat mai multe...cate o sa apuc, cumparaturi in alte locuri si momente...

Multumesc frumos pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna, monica fusta este ok am primit-o si eu vineri , doar ca sta un pic umflata.merita cumparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

cum sa faci paine cu dulceata ?

Nu faci dulceata -se fierbe in cuva . Am citit pe net -mi se pare ca Moulinex-ul sau Panasonicul are functia asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salutare. In legatura cu masina de paine.. Am si eu Moulinex si e foarte buna. Fac paine neagra, cu tarate, paine alba, aluat de pizza. Mai poate face si aluat de taitei, ceva specialitati din aluat de paine si dulceata. La dulceata nu am incercat ca-mi trebuie pectina si nu am cautat. Daca mananci 1-2 kg. de paine pe zi nu stiu daca merita. Scuzati offtopicul.
Cu fusta aia m-ati zapacit, mi-am pus si eu 3 in cos.
Mai am cate ceva prin cos dar inca nu pot face comanda din lipsa de malai.Si nu vreau sa fac comanda mica de 15 euro.
Nushulica pe unde e? stiti cum se simte?
O zi frumoasa tuturor.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Jasmine, masina de paine face totul, nu muncesti mai mult de 5 minute, atat cat iti trebuie sa masori ingredientele si sa le pui in cuva. Se pun intai lichidele, apoi faina si deasupra drojdia, ii dai drumul si peste 2-3 ore e gata.
Masina mea de paine face si dulceata, nu-ti trebuie neaparat pectina, merge si fara.
La cozonac e mai complicat, eu am incercat dar n-am fost foarte multumita de rezultat. CRed ca cel mai bine e sa faci in masina framatatul si dospirea si pe urma sa-l coci in cuptor.

Edit: M-am inscris la un vente privee Laura Clement, Edeis, etc. Trebuia sa inceapa azi la 7 si vad ca nu merge. A mai participat cineva la un vente privee? CUm se procedeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Acum vad ca am si eu invitatie la vente privee Laura Clement, Active wear etc, etc, dar e valabila din 6 nov - ora 9 (ora Fr), pana in 7 nov - minuit...

Vad ca pot trimite invitatii, daca doriti - cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu n-am fost nevoita sa spal cuva masinii de paine deloc, ca nu ramane nik pe ea. O folosesc mult la celelalte aluaturi, am facut si cozonac, dar nici eu n-am fost incantata. Painea clasica ne place mai mult.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput