*** LA REDOUTE *** (59)
Raspunsuri - Pagina 6
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Salut! M-am intors! A fost foarte frumos la nunta, azi vremea superba, multa lume pe faleza in Mamaia, am remarcat multi copii iesiti la plimbare. Superba marea toamna!
Si hotelul cum a fost?
claujro spune:
Ce sa-ti zic...Nimic care sa ma lase cu gura cascata si nimic care sa-si merite pretul camerei. In afara de halate si papuci (d'aia de unica folosinta) altceva nu arata ca e hotel de 5 *. Eu i-as fi dat 3*+...
Acum sincer, nu am mai stat niciodata la 5 stele si poate aveam asteptari prea mari. Camera mare, pat dublu, tv, minibar, mobilier alb, fara balcon, caldura...baie maricica cu cada si lucru ciudat la baie erau asa: 1 sapunel, un samponel, o periuta de dinti cu minipasta, 1 casa de baie...desi camera era pt 2 perosane. Ce faceam cu periuta aia, o foloseam pe rand?
Nunta a fost la restaurantul aceluiasi hotel, serviciile nu au fost de 5 stele, mancarea buna, multa si diversa dar chelnerii lasau de dorit.
Ma rog, una peste alta a fost bine, comod pentru ca de la restaurant am urcat direct in camera si nu a trebuit sa plecm cu taxiul noaptea, prin frigul ala.
Bratu Monica spune:
fetelor,m-am trezit si eu acu iarna cu fuste de vara.totusi ,daca a luat cineva asta,http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-3-volants.aspx?productid=324103535&documentid=346107&categoryid=33665769&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
ce parere aveti?cum e?tip VARZA?sau merita distractia?
imi place mult cea rosie si cea neagra.
va rog mult dati-mi si mie un sfat...
Monikka
claujro spune:
Monica, of, of, nu esti atenta , s-a discutat mult de fusta asta...f multe am comnadat-o, eu am fost mai harnica si am una rosie inca din februarie si inca 2 (tabac si albastrul ala turbat) mi-am luat in toamna asta...biensur ca mai scumpe decat sunt acum. Merita! ia-ti, numai ca tine cont ca e destul material in ea, adica volanele alea sunt volane si sta cam umflatica.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ce sa-ti zic...Nimic care sa ma lase cu gura cascata si nimic care sa-si merite pretul camerei. In afara de halate si papuci (d'aia de unica folosinta) altceva nu arata ca e hotel de 5 *. Eu i-as fi dat 3*+...
Acum sincer, nu am mai stat niciodata la 5 stele si poate aveam asteptari prea mari. Camera mare, pat dublu, tv, minibar, mobilier alb, fara balcon, caldura...baie maricica cu cada si lucru ciudat la baie erau asa: 1 sapunel, un samponel, o periuta de dinti cu minipasta, 1 casa de baie...desi camera era pt 2 perosane. Ce faceam cu periuta aia, o foloseam pe rand?
Nunta a fost la restaurantul aceluiasi hotel, serviciile nu au fost de 5 stele, mancarea buna, multa si diversa dar chelnerii lasau de dorit.
Ma rog, una peste alta a fost bine, comod pentru ca de la restaurant am urcat direct in camera si nu a trebuit sa plecm cu taxiul noaptea, prin frigul ala.
Eh,probabil stelele alea 5 or fi romanesti,pentru intern nu pentru extern.
felicia74 spune:
va mai intreb inca o data:
VI SE DESCHIDE PAGINA DE AGRANDIR?
Ca mie sub nicio forma
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
hai sa ma bag si eu in vorba un pic,in legatura cu masina aia de facut paine.Eu n-am vazut niciodat asa ceva si sunt curioasa :
-painea facuta la masina asta e asa buna?E diferenta mare fata de ce cumparam din magazine?
-cat de complicat e sa faci aluatul?E din ala la care pui drojdie si pe urma astepti nu-stiu-cat timp sa creasca?
-cat dureaza sa faca masina o paine?
-cat de complicat e sa cureti masina dupa ce ai facut o paine?
-painea gata facuta cat timp e buna?Ca asta din comert a doua zi deja e nasoala rau...
Ma lumineaza si pe mine cineva?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Ca mie sub nicio forma
de cele mai multe ori nu!
rar se intampla sa se deschida.
ligeea spune:
e subiect aici cu masina de facut paine . Nu stiu linkulda pe cautare . Eu am mancat la cineva si e foarte buna . Vreau sa-mi iau una -deocamdata prospectez si piata din Rom , painea e foarte buna poti face si cozonac , in unele si gogosi si dulceata .
Se spala super usor e un material teflonat
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by felicia74
Ca mie sub nicio forma
de cele mai multe ori nu!
rar se intampla sa se deschida.
Pe Internet explorer merge.