*** LA REDOUTE *** (59)
Raspunsuri - Pagina 5
ligeea spune:
Acuma daca m-ati virusat , sa mai suportati o perioada pana inteleg care sunt codurile
Am comandat masina de facut paine de 59 Euro -mi s-a parut OK -are puterea mai mica , dar nu cred ca e o problema
De Ce mi-e greu ci reducerile - am incercat pe linkurile de la inceput si acolo apar tone de reduceri dar nu seamana cu site-ul La redoute , asta e problema mea .
Mi-a zis cineva sa citesc primele 2 capitole , am deschis si toate linnkurile introduse pe prima pagina dar tot degeaba .
Astea sunt toate codurile de reduceri sau cele mai misto ?
Sper sa-mi ia si mie macar unul -ala cu poncho sau ustensilele de bucatarie -dar cum or arata ....
Incerc acum
anymony spune:
Fetele..am intrat din curioziatate pe situl revistei postalmarket din Italia...si ei sunt acum ai Redoute...www.laredoute.it.
oare nu ar merge sa facem comenzi acolo?ca poate nu-s blocate conturile pt romani...sau acum cu situatia de acolo asa fi.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
adablackcat spune:
Eu am deja masina de facut paine de mai bine de o luna, acum comand pentru sora si cumnatele mele. Speram sa scap de fdp si restu' daca le comand impreuna. No...asta e. Pun doua comenzi. Ultima comanda ce mi-a ajuns m-a dezamagit destul de tare, am comandat cateva solexuri pentru barbatu' meu si sunt toate foarte subtiri si cam mari. Mi-am luat si cizme, erau unele la 39 virgula ceva euro si nu-mi sunt bune, adik nici nu-mi pot baga piciorul in ele, n-au fermoar, nik. Mai am o comanda mare pe drum, cu de toate numai pentru mine (adidasi, pantaloni sport, camasa, etc) si sper sa fie ok. Nu mai comand prea curand nik, sa-mi treaca dezamagirea.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ligeea spune:
tu ce masina de paine ai luat ?
Are program de rumenire diferita -are si pentru gogosi si cozonac ?
CatXO spune:
quote:
Originally posted by aissa
Clau sa stii ca-s razna, nu stiu ce au. Ex: pe mailul meu am primit un cod (desi era unul din conturile cu care convenisem sa fie inchise). Insa sus scria Bonjour mme Oana Cristina ... si ca sa intelegi: oana e numele andreeip (pe numele ei e contul acum) si cristina al meu (pe numele meu a fost acest cont initial). Eu am modificat cu totul: nume, adresa, tot la contul acesta din ale mele date punandu-le pe cele ale andreeip si asa si apar daca ma duc in cont. De unde a aparut numele de "Oana Cristina" nu pot pricepe.
Ligeea coduri apar mereu, nu toate merg sau sunt tentante. Nu esti obligata sa pui cod, nu le poti nici folosi de mai multe ori.Daca gasesti ceva interesant, un cod care da cadou sau reduce ceva taxe il pui in casuta din stg ecranului cand vizualizezi cosul, inainte de a-l valida.
Pe mine ma cheama Oana Cristina . Or fi ramas setati pe numele meu?
aissa spune:
Hihihi, nu cred, ca era urmat de numele de familie al Andreeip. Ma gandesc ca ea avand un singur prenume iar eu doua, cand am inlocuit eu din LAura Cristina in Oana sa se fi pastrat undeva (nu stiu unde ca in contul meu nu apare asa) cel de-al doilea prenume al meu. Ca la nebuni.
M-ati zapa si pe mine cu codurile alea, am primit un mail pe contul asta, teoretic inchis, am incercat sa pun codul ala dar mi-a zis "promo non aplicable...." ce o vrea sa spuna? E tot pt preturi intregi? Eu nu prea am cumparat nimic la pret intreg, poate de aia.
Edit: ma refer la codul cu -15 euro si cu geaca drept cadou.
ligeea spune:
Voi de unde luati codurile ?
Inseamna ca e mai rentabil ? sa faci mai multe comenzi ca sa iei mai multe ,cadouri sau pretul de expediere e mult mai mare si atunci mai bine faci doar una si iei un cadou ?
Unde se pot vedea ,,gratuitatile ?
claujro spune:
Salut! M-am intors! A fost foarte frumos la nunta, azi vremea superba, multa lume pe faleza in Mamaia, am remarcat multi copii iesiti la plimbare. Superba marea toamna!
Am remarcat si eu ca nu merge la codul de 15 euro cadoul pe nici una dintre marimi, apare "articol care nu poate fi livrat in strainatate"...si nu merge sa validezi cosul mai departe. Pacat, gasisem niste ghetute pentru Mara pe care le luam la 1.99 euro. Asta e!
ligeea, ti-am explicat toate, fiecare cum a putut mai bine, acum, sincer si fara suparare...chiar nu intelegi????!!!
addya spune:
hai sa mai incerc eu odata, k m-am ambitionat.
Deci, Ligeea,
eu ti-am zis sa citesti ULTIMELE 2 CAPITOLE nu primele 2, pentru ca in ultimele 2 mai gasesti postate ceva coduri active, in primele 2 sunt coduri demult apuse!
Treaba sta asa: la o comanda, la suma totala se adauga 2 taxe: una fixa de 6 eur indiferent de valoarea comenzii, este taxa de ambalare, si inca o taxa de 5% din valoarea comenzii, taxa de transport.
Tu trebuie sa-ti faci singura socoteala cum iti convine. Sa zicem k ai in cos 10 produse in valoare de 100 eur. Daca imparti in 2 comenzi pentru a beneficia de 2 cadouri, vei plati practic de 2 ori taxa aia de 6 eur, deci trebuie sa te gandesti daca acel cadou ales merita sau nu aia 6 eur. Nu discutam de taxa aia de 5 % pentru ca aia o platesti oricum.
Asa cum ti-am mai spus, codurile pe care le avem noi sunt luate de pe cele 2 forumuri, www.ma-reduc.com si www.achetergagnant.com. Noi stam si scotocim pe acolo la rubicile dedicate sitului La Redoute, ne orientam si noi la ce credem ca ne-ar interesa si cand gasim un cod valabil il postam aici pe sit.
Gasitul codurilor e o munca in echipa si o fac in general fetele care stiu ceva franceza.
Asa cum ti-am mai zis, UNEORI mai poti primi si tu personal un cod pe mailul tau, un email cu oferta respectiva se trimite la mai multe persoane, deci putem avea mai multe dintre noi acea oferta si d'aia se mai discuta aici, diferenta este ca acel cod primit de tine este personalizat, SPRE DEOSEBIRE DE codurile luate de pe forumurile de mai sus care sunt generale si pe care le poate folosi oricine.
Nu prea exista poze cu cadourile respective, de multe ori e o loterie. Cu toate astea pe achetergagnant uneori se mai gasesc poze puse de userii acelui forum, nu ai ce sa faci decat sa stai sa cauti, sau daca nu te descurci deloc-deloc incearca sa postezi aici si daca poate cineva o sa te ajute.
Nu ma duce capul ce sa-ti explic mai mult.....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet