*** LA REDOUTE *** (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Florentina G spune:
quote:
Originally posted by Androix
Deci nu pot sa cred! Am mai incercat o data cu contul vechi si acum pot sa si pun produse in cos. Ma pun pe cumparaturi, cand o fi sa lansez comanda o sa am nevoie de ajutorul vostru
Andreea
Spor la treaba!
Tina, mami de Patrick si Maya
www.nuntadelux.ro
gologanii spune:
Buna!
Inca o lamurire, please,
pentru o comanda cu cec, de unde imi aleg produsele, din catalog sau dintre ofertele primite prin mail?
Sper sa trimit si eu o comanda sapt asta, cu un cec de 38 Euro, cam de cat pot comanda?
multumiri
Giova spune:
Ada nu am nevoie de nimic. ieri a venit si mama la noi. mersi mult, dar caldura nu-mni poti aduce.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Kitty2007 spune:
Multumesc ptr raspuns. De acum nu am ce face...am dat deja comanda, am platit avansul. Chiar nu stiam ca sunt taxe asa mici, credeam ca sunt mult mai mari. De obicei pe site-uri de genul asta taxele sunt de vreo 20,30 euro.
Data viitoare am sa-mi comand singura...sper sa ma descurc cu franceza pe site, ca nu sunt mare cunoscatoare:P
Kitty2007 spune:
Nu mai inteleg nimic...incerc sa-mi fac cont, am scris tot ce trebuie..iar la sfarsit imi tot apare chestia asta: Certains champs du formulaire posent un problème:
Merci de vérifier le format de votre adresse email.
Merci de vérifier le format de votre adresse email.
Dar nicaieri nu a trebuit sa scriu adresa de mail...m-am uitat cu atentie...:(
cin spune:
Neata fetelor,
Mi-e atat de dor de voi, dar din pacate imi lipseste timpul. Oricum, va citesc, ma inspir, adun in cos si astept sa fac comanda. acum pregatesc o comanda de jucarii...si niste pijamale strecurate printe . si astept reducerile
Kitty, la "identifiant" completezi adresa ta de mail.
Hai va pup si spor la shopping
maria_alexia spune:
Am primit ieri coletul din 23!!!
Multe din produse le-ati luat deja si voi, o sa incerc si eu cateva opinii:
www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-bebe-okaou.aspx?productid=324088070&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Paltonas pentru pui: pe bleumarin, mar. 86, e superb! Grosutz, numai bun pentru iarna. Cristi s-a indragostit de el instant, n-a mai vrut sa-l dea jos, e si usor si placut...
www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324089070&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">"Douduna" pentru mine, pe gris. Imi place mult, e un gris-antracit. Mergea o marime mai mare, desi port 36 de obicei, asta vine cam fix, nu prea intra pulover dedesupt, dar pentru primavara-toamna e perfecta
www.laredoute.fr/vente-le-cache-coeur.aspx?productid=324103929&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">Puloveras pentru mine, ecru, luat 38, vine super. Mai vreau unul si mai inchis la culoare, negru sau violet...
Apoi categoria asa si-asa, probabil o sa le poarte dar daca le vedeam in mag. nu le cumparam:
www.laredoute.fr/vente-pull-raye-bebe-multicolore.aspx?productid=324103758&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pulover pentru pui: e ok dar nu grozav.
www.laredoute.fr/vente-baskets-aws.aspx?productid=324131915&documentid=344707&categoryid=22922266&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Adidasi pentru pui: ok dar nu grozavi. Eu ii iau de obicei pantofi ortopedici, astia sunt adidasi cam ieftini, totusi de categorie superioara celor de la chinezi. Cu toate astea, Cristi s-a indragostit de ei, tzopaia toata casa cu ei in picioare, n-a mai vrut sa-i dea jos...
La categoria "de maritat" n-am avut din fericire decat un www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6509304&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">set de helanci pentru pui, lucrate fff mic si care probabil la primul spalat isi dau si duhul - au fost 3 la 3 euro, dar nici macar atat nu fac.
Cadou - foenul
In concluzie, s-a meritat din plin comanda, o pregatesc pe urmatoarea
camelia_daniela spune:
Maria, ma bucur ca a ajuns comanda, zilele astea mai bag si eu una!
Frumoase lucrusoare ati luat!
De ce zice de malete ca nu sunt bune, eu am luat deja vreo 3 seturi si le-am spalat deja si pot spune ca nu sunt dezamagita! Eu am lut mai multe variante, calitati, preturi si sunt multumita (unele sunt de dat prin casa, altele sunt de "iesit in lume").
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
Camelia, poate m-am inselat, o sa mai dau o sansa helancilor
Desi, la cat de mici si stramte sunt, nici nu-mi vine sa le mai pun la spalat...