Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
tomasa spune:
Picca, te rog eu mult sa-l speli in continuare ca pe restul corpului. PLS, PLS, PLS! Daca urineaza bine, lasa-l in pace, nu are nici un rost sa umbli acolo, spala-l doar la suprafata, ca pe maini. In alta ordine de idei eu cred ca ai facut bine ca l-ai scos afara, mai ales ca asa s-a odihnit un pic.
Sanatate multa! sa treaca repede mucisorii.
Sim, exista fel de fel de geluri gingivale. Incearca Delabare, pt. noi cel putin s-a dovedit a fi cel mai bun. Lui Tudor i-a spart primul dintisor la 5 luni si a avut dentitia completa la 2 ani, cand am ramas eu gravida cu Maria. Sper ca acum sa mai scap o vreme ca mi-e groaza sa o iau de la capat. Macar ea nu baleste inca. Si ii mai poti cumpara inele din alea speciale, exista si unele umplute cu apa, care se tin in frigider, dar astea nu mi s-au parut la fel de eficiente ca gelul. Astea contin in general un anestezic slab, xilina, sau sunt pe baza de plante si le usureaza mult durerile.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Si noi tot Infanrix hexa vom face, nici nu ma gandesc la alta varianta.
sim_stoian spune:
Sabina, tocmai am intrebat-o pe mama si mi-a zis ca la 6 luni mi-au aparut. Eu ce sa fac daca am un pui de zmeu care la 2 luni poarta haine de 6 si ii dau dinti? Se vad mugurasii dintilor si e tensionata gingia de jos. I-a vazut pediatra si mi-a atras atentia. Saracutul, tot urla el de cateva zile si eu nu stiam ce are. Ooooof! Astept sa vina tati cu jucaria sa o sterilizez si sa o bag la frigi putin. Morcovul nu l-a incantat pt ca nu putea sa il tina cum trebuie.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
tomasa spune:
Am ras pe rupte la faza cu putza fara oase. Ana, e o dulce Miruna ta. Tudor n-a avut intrebari pe tema insa se uita curios si a facut o afirmatie intr-o seara la baita . O tot studia pe Maria si la un moment dat a spus "ce tzatze faine are!!!", asta pe un ton admirativ. Era biata fetitza in plina criza genitala si erau mai umflatele asa...plus ca ea e grasuta si par altfel decat ale lui.
Roxana_G spune:
Picca, pai asa si trebuie spalat, ca pe restul corpului. Eu nu am umblat la putza pana acum, dar mi l-au putzulit ei cand i-au recoltat urocultura aia. Atunci am constatat cum e si mi-au zis sa il sterg.
Betty, eu nu cred ca Nan1 e vreo problema, dar asa au zis astia sa incep cu HA.
Sim, la Alex nu a mers nimic, nu a suportat nici inlele alea si nici o cauciucata, prefera chestii tari de plastic si rodea patul. Nici gelurile nu au ajutat, numai cu Nurofen mai salvam situatia. Cu putza m-am lamurit si eu.
Sabina, hai ca sunt mortali aia de la Cluj.
Mai fetelor, voi ma ingrijorati cu interesul fetelor pentru putze, a mea nu are nici urma de interes. Nici la fratior, nici la tati cand a intrat peste el la baie. Cam dubios dezinteresul ei. Eu chiar speram sa itnrebe ceva ca sa lamurim si subiectul baieti si fete.
BarOana, multumesc de sfat, vad ca mai multe fete ati zis sa am grija sa o asez in sus. Cu decalotarea eu nu sunt de acord insa, sa se rezolve singur cand o fi cazul.
Ana, am ras in hohote de intrebarea Mirunei, ma intreaba si Alex ce am de rad asa. Nu ma gandeam la asa intrebare. Dar tocmai ii ziceam Tomasei, ce am observat din proprie initiativa, ca nu conteaza ce raspunzi la intrebari din astea, conteaza calmul, siguranta de sine, si sa nu eziti. Daca eziti, esti mancat.
Andries si Amar, bine ati revenit!
Ceamica, Infanrix hexa am facut si noi.
Tomasa, eu nu am fortat, dar daca l-au chinuit aia cu dezinfectia lor cand au pus pungile pentru urocultura?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
tomasa spune:
Andries, felicitari pt. laptic! Papa mai dietetic asa dar consistent (carne alba, peste, legume multe fierte si la cuptor, compoturi, iaurt, branza, banane, mere coapte, paine prajita) si odihneste-te, hidrateaza-te bine, asta e esential. Bea multa apa plata si ceaiuri de chimen si anason.
Cristina, imi pare tare rau ca s-a repetat episodul de coliceala. Ufff, sper macar sa scapati repede.
Amar, bine ai revenit, ma bucur mult.
Roxana_G spune:
Ana, ma bucur ca am avut idee utila cu Sara Blu, mai ales pentru casa noua e super. M-am uitat iar la capsorul lui, el nu are tip crusta, decat pe cate o portiune mica mica, in rest sunt scamosele ca matreata noastra. Si numai pe mot. Cat despre mofturi la masa, cred ca ai noroc cu Miruna. La noi a fost mereu cosmar si inca este. Am incalcat toate principiile mele de educatie, o alerg cu mancarea, o las la TV cu mancarea, o mituiesc. Exact ce am jurat sa nu fac. Sper sa nu fie si Andrei asa. Acum cand mergem in conced sau la restaurant, mancam pe rand, unul alearga dupa Alex. Daca o sa fie si Andrei la fel nu cred ca mai apucam sa mancam niciunul.
Baiatul meu doarme tun vad, am fost afara vreo ora, si daca afara nu doarme decat miscat in ritm alert, cand intram in casa pica lat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
tomasa spune:
Rox, fara griji, da? Tu esti o norocoasa la faza asta. Decalotarea fortata sigur doare, daca il fortau tipa el, mititelu'.