Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
bernix spune:
Seara buna!
Harnicutze ca de obicei si cu chef de glume si povestiri din traznaile copiilor. Bravo, bravo.
Citind am constatat ca nu sunt singura care presteaza la greu cu tzitzi in gura cateva ore bune seara. Aseara am crezut chiar ca nu se saturase si eram hotarata sa-i dau supliment formula pt prima data. A adormit tarziu si tare, tare greu.
Si mie tot Ha mi-a fost recomandat. Care-i efectul acestui HA, ca eu sunt tare nestiutoare in ale laptelui praf?
Annisia, dupa cum vezi incerc sa ma adaptez acestei noi ortografii. Si sa stii ca oi fi io urata, da' suparacioasa nu sunt. Shotii mai nene, ca pe 24 aug cand fu cu mareata eco de trim III care a inversat polaritatea pamantului pt mine, voi vorbeati despre cum arata pisi inainte de nastere, subiect deschis de tine, ca vazusei tu nu stiu ce la cateii tai, de radeam si plangeam in acelasi timp. Bobo credea ca accept tare greu vestile rele si io nu mai puteam de ras citind mazbatiile voastre.
Sabina, ma bucur tare ca a trecut greul si sunteti bine si tu si Galagia.
Rox, parca tu ziceai ceva de opareli genitale. Io o dau pe Degetzica cu crema de galbenele Melkfett la funduletz si n-am avut nici o iritatzie.
Piciule, stiu ca sunt datoare cu ceva interpretari pe legislatie romaneasca (alocatzie, indemnizatzie de nastere, trusou), da' n-am avut timp sa caut. Data viitoare vin cu temele facute.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
bernix spune:
Dulceatza mea doarme in scoica pt prima data in viata ei, ca pana acu' se comporta de parca scoicutza ar fi fost scaun de tortura, asa tare tipa cand o asezam in ea.
La multi ani cu sanatate sarbatoritzilor de azi!
Poze Bebe
betty78 spune:
quote:
Originally posted by bernix
Seara buna!
Si mie tot Ha mi-a fost recomandat. Care-i efectul acestui HA, ca eu sunt tare nestiutoare in ale laptelui praf?
Poze Bebe
cel HA este hipoalergenic....eu l-am consumat pe cel Nan1 simplu (completare o data la cateva zile) si nu am avut nici o problema cu bebe. Si in spital tot din asta i-au dat.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Bernix uite ce am gasit in legatura cu Nan http://www.babymilkaction.org/press/press28july04.html
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Mamici de bb2, am nevoie de un sfat. Cum le-ati alinat durerile primilor puiuti cand le-au dat dintii? Nu stiu ce sa fac cu Stefan. I-am taiat o bucata de morcov rece si sta mama cu morcovul la bebe. Vad ca roade la el nevoie mare. Eu nu pot sa ma apropii de el ca simte mirosul de lapte si urla.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
piccaflor spune:
Multumim inca o data tuturor pt urari!
Ana ma bucur ca Vladutzu' tau e mai bine...Matteo tot marait rau...pina la urma,desi nu aveam de gind l-am scos o ora afara...am orofitat de ultima zi insorita,ca de maine au anuntat ca schimba vremea...a dormit in carucior,dar cum ne-am intors acasa am luat-o de la capat cu suspinatul si plinsul...
M-a terminat Mirunica ta
Tomasa si Luy
Roxana nah ca ma pusesi pe ginduri acum...diseara la baita ma apuc sa-l "trag " si eu de putza pe bebe...nu stiu cum e cu decalotatul asta ca nu mi-a zis nimic pediatra,asa ca pina acum l-am spalat ca pe restul corpului...
Sim pup dulce voinicul tau sa-i treaca ....vezi ca la farmacie sint niste chestii "de ros"...si parca am auzit ca ar exista si nu stiu ce unguent pt gingii...
Apropos de balute,si Matteo face cam de o saptamina....
Ar trebui sa schimbam titlul in "Clubul maraitilor cu balute"...vad ca papanasii de dau de furca,dar in schimb dulceturile sint cumintele...
tanima_i2002 spune:
Mult succes la inceput de drum. M-au apucat emotiile vazand ca au aparut alti puiuti de sept_oct. Noi deja suntem juniori, ceea ce va dorim si voua sa ajungeti cat mai repede si fara probleme.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Sabina spune:
Ooooof.
Cumpara-i un inel gingival si da-i-l de la frigider.(Nu cumva de la congelator!!)
mai...da nu e prea devreme? Sim, tie cand ti-au iesit dintii?Sofiei i-au iesit la 10 luni si o sapt, si mama spune ca si mie la fel.balele au fost la Sofia dela 3 luni, asta vad ca balosheste de la o luna jumate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
piccaflor spune:
Vazui ca facui 2 greseli in mesajul anterior...scuze,dar intelegeti voi...
Bine ca nu fu Annisia pe faza hihihi....
sim_stoian spune:
Picca, . Inel de ala l-am trimis pe taica-su sa ii ia. Gelul e recomandat dupa 3 luni. O sa sun pediatra maine sa o intreb si sper sa nu se supere ca o deranjez sambata.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste