Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ceamica, mie mi se pare o mare prostie (scuze la adresa persoanei care ti-a spus asta) faza cu vaccinul de hepatita ce trebuie facut pe partea ficatului. Ca ele tot in sange se duc. De altfel nu s-ar fi creat un asemenea vaccin daca ar fi fost o contraindicatie in sensul spus de tine. Astea sunt chestii para-testate si studiate, nu scot ei pe piata ceva nesigur.
Uite, de altfel, cand ii faceam vaccinul lui Tudor, nu exista varianta hexa a Infanrixului asa ca i-am facut infanrix penta intr-un picior si cel de hepatita in piciorul celalalt. Si chiar imi amintesc ca scria pe unul din prospecte sa alternezi picioarele, sa tii minte cand i l-ai facut in unul ca data viitoare sa il faci dincolo.
Mi se pare un mare noroc ca avem acum posibilitatea de a-i intepa o singura data si sa rezolvam astfel problema. Ce as mai fi vrut asa si la Tudor... Toti pediatri recomanda Infanrix Hexa, nu or fi toti

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si ca ultim mesaj pe seara asta, vreau sa-mi declar invidia profunda pt. cele ai caror bebelusi nu se mai trezesc noaptea. Eu una nu cred sa am o noapte dormita 2 ani de acum incolo, nici de data asta. Ferice de voi!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, subscriu cu 2 maini.....

(despre dormit)

Rox, n-au venit aia de la cargus. hm.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit si eu sa citesc din urma, aveti spor la scris nu gluma, asta imi aduce aminte de perioada cand munceam pe aici in schimburi si dovedeam un capitol pe zi.

bb meu cuminte, am reusit sa-l adorm, sper sa nu se mai trezeasca in seara asta, pana pe la 4 ca asa ne trezim noi noaptea.Azi am alergat cu el, mititelul doarme asa bine in masina, imi venea sa mai fac cateva tue cand am terminat treaba numai de dragul lui.Intram si noi in pregatiri de botez, mai avem o saptamana, pe 10.

Mamici de baietei, azi am vazut la baita o chestie albiciosa la putica, e prima data cand vad asa ceva, credeti-ma ca sunt foarte atenta la putica baiatului, parca pe tine Roxana te-am mai auzit vb despre asta, cu ce se curata sau ce este daca sti????????////

Sim, distractie placuta maine, pacat ca aveti probleme cu dintisorii, e cam devreme dar am mai auzit de dintisori la copii de 2-3 luni, ai sa vezi ca maine o sa fie un bebe cuminte, iar ca si mic crestin o sa fie si mai cuminte.

Uite multica sa treaca.

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI !!!!!!! micilor sarbatoriti de azi, iar voua mamici sa va bucurati de ei.

Noapte buna,

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Multumim mult pentru urarile de bun venit la scutecele!

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Mult succes la inceput de drum. M-au apucat emotiile vazand ca au aparut alti puiuti de sept_oct. Noi deja suntem juniori, ceea ce va dorim si voua sa ajungeti cat mai repede si fara probleme.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Tare somn imi e si cred ca n-=ar trebui sa dorm ca bb al meu a adormit imediat dupa baita fara sa mai manance.

Ce liniste in seara asta!

Sim, tare precoce nazdravanul tau, bietul de el! Bafta maine, ca dupa cum se anjunta nu va fi o zi usoara [pt micul Stafan: si dintzishori si botez.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc din tot sufletul fetelor dragutelor ptr. urari,nu ma asteptam,sunteti niste dulci !!! mii de

tuturor bebelushilor frumosi si scumpi ! sa fie sanatosi si cuminti!!!

insanatosire grabnica tuturor bebelushilor bolnaviori.sa se faca bine repede!!!

noi suntem bine,am iesit azi la plimbare si cumparaturi aproape toata ziua
Ebonee cuminte ca de obicei,papa si doarme,numai cateodata sta si admira peretii sau zambeste.
ce mai?e bebelushul ideal,ma pot lauda cu asta si nu in ultimul rand ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a daruit asa bebelusha cuminte si frumoasa.

va pup,sa aveti o noapte linistita

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Ebonee la o luna:

http://good-times.webshots.com/photo/2003883720101671646sMTZvI?vhost=good-times

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by danielle02

Ebonee la o luna:

http://good-times.webshots.com/photo/2003883720101671646sMTZvI?vhost=good-times

pozici

Dulcica foooc!!!

mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

multumesc andrruzza

pozici

Mergi la inceput