Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by alexia3

poate ca avem doar bb. dar sa stiti ca acesta va creste si depinde de noi, fiecare in parte cum ii crestem si ce exemple le dam. [red]suntem suficient de mature incat sa nu cedam multimii? credem ca numarul mare de sustinatori ai unui stil de viata sau al unei ideii , da acestora greutate? cititi www.evz.ro/article.php?artid=327506" target="_blank">aici si apoi comentati[red]

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

si eu le duceam nepotilor cand erau mici oua kinder si erau tareeeee incantati, dar nu neaparat de ciocolata aia, pe care de cele mai multe ori nici n-o manca, ci de surpriza din interior.
acu, puiului meu, o sa incerc eu sa-i explic cu soldateii care mor daca mananca diferite prostioare, dar sincer, nu stiu ce sansa de reusita am. pai si eu mai mananc ciocolata, asa ca ce pretentii sa am de la ea?!?!?
macar sa nu manance alte snaks-uri, fast-food-uri.

Un copil asa constient de ce rau ii fac dulciirile ca printesa ta, eu sincer n-am intalnit. Bravo tie ca ai stiut cum sa o educi in sensul asta.

[pup pentru cei 2 puiutzi ai tai

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Crina, stai linistita ca nu merge in 4 labe!!!
Acum abia se ridica. Mai dureaza vreo 3 saptamani pana sa se taraie.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Reteta- placinta cu branza si stafide

eu am facut vineri o tava si azi nu mai era nici o bucatica

timp de executie- aprox. 30 minute
timp de coacere - 50 minute

aluat - foi de placinta din comert - 2 pachete
compozitie: se amesteca urmatoarele
- 1.200 g branza dulce - recomand urda de la napolact pt. ca nu e apoasa (altfel branza trebuie foarte bine stoarsa de zer)
- 8 oua (se pun impreuna albusurile cu galbenusurile)
- un pahar de smantana foarte grasa 25% grasime
- 100 g stafide (se pun in apa fiarta ca sa se umfle)
- 2-3 pliculete de zahar vanilat sau / si jum. fiola vanilie
- o jumatate de cana de ceai cu zahar (cca.150g)
- coaja rasa de la o lamaie si de la o portocala

se unge tava cu ulei si se taie foile de placinta dupa dimensiunea tavei (un pachet intreg de foi pentru primul strat).fiecre foaie care se aseaza se unge cu putin ulei (altfel se exfoliaza cand se coace). dupa ce treminati de pus primul pachet de foi se intinde compozitia de branza. foaia care acopera stratul de branza trebuie unsa cu ulei pe abmele parti.se procedeaza la fel cu celalalt pachet de foi.se unge cu ulei si ultima foaie de placinta.
se coace la 180 grade timp de 50 minute.

Pofta buna.

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

mare anunt mare: lui Alex i-a iesit al doilea dintisor!
Asa ca de acum roadem cu si mai mare avand peria de dinti, ca deh, s-au inmultit iepurasii [l)]

Asadar, am scapat deocamdata de maraiala, altii nu par sa iasa prea curand

Am vazut si eu poze/filme, sincera sa fiu nu mai tin minte exact cine ce si cum, ca am avut cateva zile mai agitate (cu patul nostru si dintele lui Alex)

Prajitura cu branza dulce eu am facut saptamana trecuta reteta www.gustos.ro/retete-culinare/prajituri/prajitura-cu-brinza-dulce-kaesekuchen.html" target="_blank">asta si mi-a iesit excelenta...

Am pus si noi niste poze si filmulete incepand de aici cu Alex in fundulet si in genunchi ...

Sunt cam adormita, sper sa reusesc sa ma odihnesc si eu cat mai repede...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

E groaznic fara net dar s-a rezolvat. Voi in schimb ati scris de m-ati terminat. Noroc de IUNITA ca altfel nu mai citeam din urma dar asa am citi tot sa vad ce s-a intamplat cu microbii. Legat de asta eu parchetul il spal cu solutie de parchet. Maria l-a lins d ela 5 luni si nu a patit nimic. Acum oricum baga toate prostiile in gura. Nu sunt incantata dar ce sa fac.

Ce mai facem noi: Maria e f bine, de-o veselie rara... Murim d eras cu ea in casa la cate mai face... Am fost cu ea la dr la Medicover. Motivul-greva foamei. Rezultatul 1 milion consultatia. Copilul e bine. sa o las sa manance cum vrea ea(adica cu biberonul), sa nu insist prea mult, sa ma ingrijorez daca stagneaza sau incepe sa slabeasca. daca nu sa o las in pace. E dezvoltata bine, vioaie (a batut cu pixul in stetoscop cand doctorita incerca sa o asculte la plamani). A linciurit stetoscopul si stampila, a tipat, a ras in hohote, o stiu toti pe acolo.

Pe la inceputul saptamanii eram in parc cu Maria , bebeii se certau pe o punga de cadou numai buna de mancat, maria mi-a scapat din mana si a cazut de pe banca in iarba(era si niste ciment pe acolo). Rezultatul- am fost f suparata dar mi-a trecut, Maria a avut un cucui timp de cateva ore, nu a plans mult, nu a patit nimic altceva. Ca tot nu cazuse ea niciodata.

Week-endul trecut am fost in gradina botanica. Am stat 3 ore a fost f frumos. Am pus si poze.

gradina botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

A, bebeii care se certau pe punga erau: Mihai de ELYANNE si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

anaalina, am primit mesajul privat cu informatiile pretioase. Multumesc frumos! si pentru surioara noastra mica!

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Tzuna bine ai revenit pe net

Diana ziceai ca ai comandat combinezonu? Sau ca o sa.... Vroiam sa stiu daca l-ai luat si cum e live...

Am pus doua poze in albumul de 8 luni... http://good-times.webshots.com/photo/2340090000096653195ogYmuJ

Vazut pozele noi... superb in gradina botanica
Despre bb-ei nu mai zic nimic... ca iar ies discutii
Toti sunt frumosi si haiosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata stup!
La multi ani! sarbatoritlor zilei.
Felicitari si dintosilor si sportivilordeperformanta din stup. Noi abia acum ne intoarcem pe toate partile cu pofta!
RaisaFudulu cate zile ati dat voi extractele? Ca dr a mea nu prea specifica durata si ce fac, ii dau pana termin flaconul?!
Doza la noi este de 10 picaturi pe zi, maces, dimineata si 10 picaturi pe zi brad, seara, ca vad ca ati intrebat mai multe.
Imbracaminte pentru iarna mai am de la Julie, dar foarte putine, fasuri, o salopeta, doua, va trebui sa ii cumpar si e greu sa gasesti ceva bun. Caut de doua saptamani o jachetuta mai grosuta care sa nu fie de fas si nu gasesc pe nicaieri.
BiancaM hai ca sunt haiosi bbeii cu motz, mai ales fetitele cu fundita
Cume le dati voi mango?. Fiert sau crud. Eu i-am dat si crud si am avut impresia ca face scaune mai moi de la el, ceea ce nu ma deranjeaza deloc, dar ma gandesc sa nu-i faca rau.
Ieri i-am dat compot de mango si gutui, indulcit si cu cereale. I-a placut, n-a zis nu.
Ne-nscriem si noi la chiuiala. Nu foarte tare, asa mai discret si de obicei cand se simte bine gagica.
Alexia super tare articolul. E greu sa faci copilul sa inteleaga. Ii explic si eu lui Julie ca alea sunt cu otravuri, ca o sa ramana fara dinti ca mamaia mea, da'mi spune ca ii cresc altii, ca o sa-i faca gauri in burtica, nici asta nu-i cine stie ce sperietura, cateodata pricepe, altadata nu. Mai mare razboi cu tacsu si cu ai lui care nu vor domle sa priceapa si basta. Parca eu am ] tot timpul, ca nu-i dau fetii bunatati, si ei sunt cei buni, pana mi-or veni mie o data toanele adevarate .
Tzuna ce fete frumoase sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Hai sa va chem eu la !

A, azi a aparut la sectiunea Sa ne cunoastem din stanga site-ului, un "pui mic de Elyanne" - Elena!

Mergi la inceput