Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Mai fetelor mai, cum fac sa aflu si eu mailul comun si parola binecunoscuta? Dati-mi si mie un pm, pliiiiiizzzz!!!

Ne alaturam la clubul mofturosilor. Azi a papat cu tati, ca mama a fost in oras putin... concediu de 2 ore. Vorba vine a papat... ca nu a vrut nimic, pana la urma am recurs la lapte cu cereale.

A facut febra azi, cel mai probabil de la vaccinul de ieri. 38 rectal. I-am dat eferalgan sirop, 4 ml. Oare sa ma ingrijorez?

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salut Ramiha , ti-am trimis PM cu toate datele . Lagat de febra sa stii ca si noi am facut o zi , dar i-am infipt in fund supozitor de paracetamol la 8 ore si i-am dat si nurofen. Las ca o sa treaca.De la Catalina sa se faca bine surioara ca doar e nascuta in aceeasi zi

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Hai ca m-am rimelat, sa vad ce-a iesit...

Am vazut poze frumoase din parc cu Raisa si pe Amalia cea umblareata si frumoasa.

Cu ce imbracati copiii de iarna? Ca eu am cautat tot orasul un costum matlasat cu salopeta si geaca si este imposibil sa-i gasesc ...sunt numai chinezarii peste tot, cu captuseala sintetica...dar tot i-am luat cizmulite pana la urma, frumoase foc

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetele care ma certati, eu cred ca este mana sotului meu, ca parca ar fi vorbele lui. Nu cumva este vreun complot, ceva?

Stafanyia nu indraznesc sa spun ca s-a rezolvat cu constipatia ca la noi niciodata nu se stie. Asa ca multumecs mult pentru sirop.

Martutza nu este nic o greaba, vorbim si vedem cum facem. Pupici pentru tine si Victoras (apropo atunci cand citesc de progresele lui iar ma gandesc ca este ceva in neregula cu Mariuca).

Crina chestia cu picioarele de jos curbate are si Mariuca astfel incat am fost cu ea la un chirurg ortoped, Sebastian Ionescu, cica este unul cunoscut. Si ne-a spus ca este OK, o sa i se indrepte in timp, au ramas asa din cauza pozitiei din uter si la unii copii se indreapta mai repede la altii mai incet.

Magda felicitari sotului. Sa va bucurati amandoi de titulaturile obtinute.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by RaisaFudulu

Gabdyd si noi am dat din alea pt imunitate si pentru raceala...tot la dr homeopat

Crina sa stii ca si a mea are urme de rahitism dar nu e atat de grav...se remediaza in timp...si intradevar daca are fontanela mica se micsoreaza nr de pic de vigantol.....dar in acelasi timp vigantolul e bun pentruprevenirea rahitismului....poate de aia ti-a zis sa maresti nr...oricum mai mergi si la alt doctor ca sa ai mai multe pararei.......oricum nu iti face probleme ca nu e bai....nici noi nu avem dinti si am facut 7 luni ...dar ne ies noua

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Diana, acu m-am mai linistit. Am vb. cu o prietena care-si face specializarea la pediatrie in bucuresti si mi-a zis ca nu e un capat de tara. si ca doamna dr. s-ar putea sa fi avut dreptate. chiar daca are fontanela mica, daca-s urme de rahitism mai bine maresc doza de vigantol ca sa combatem rahitismul, ca fontanela daca se inchide nu-i bai.
Asa ca asteptam sa mergem luni sa aflam si parerea altui pediatru si atunci vedem ce tratament ii dam. deocamdata si astazi i-am dat tot 2 picaturi de vigantol, acu cu o zi in plus sau in minus...

Vazut poze cu Raisa gata sa-si ia zborul si de la tati si de la mami. bine ca o piteste mamaie in sertar ca altfel chiar ca ramaneati fara ea dulcica mica.

si pentru frumoasaAmalia.

Diana (gabdyd) vreau si eu dozele de macese si brad pt imunizare. vine iarna si ne-ar prinde bine o imunizare, chiar daca, cred eu stam destul de bine cu sistemul imunitar din moment ce si eu si tati am fost raciti iar ea n-a avut nimic.

liniste astazi pe forum, toate fetele bucataresc, sau sunteti plecate pe la tara???

eu astazi am fost bubulina gospodina . am facut ciulama cu copanele de pui, reteta similara cu cea data de Zadi (mie nu-mi place faina in nici un fel de sos) doar ca am ras mai multa albitura (pastarnac, patrunjel, telina) dar n-am pus si ciuperci. data viitoare o incerc cu ciuperci.
Am mai facut si o prajitura cu mere cu blat (nu-mi ies niciodata foile si mi-a fost lene sa ma duc sa-mi cumpar de la sepermarketul din colt) f.f. buna si salata beof si o dulceata bunaaa de gutui dupa reteta data de magdutah.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Val_

Crina chestia cu picioarele de jos curbate are si Mariuca astfel incat am fost cu ea la un chirurg ortoped, Sebastian Ionescu, cica este unul cunoscut. Si ne-a spus ca este OK, o sa i se indrepte in timp, au ramas asa din cauza pozitiei din uter si la unii copii se indreapta mai repede la altii mai incet.

Pupici

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

si eu vreau sa merg cu ea si la un ortoped ca nu as vrea sa aibe probleme cu picioarele, desi sunt convinsa ca nu o sa fie cazul. chiar nu avem pe nimeni in familie ca sa mosteneasca, asa ca trebuie sa le aibe si ea drepte.

Asa ca, alexia3, o pozez si eu acusi cu picioarele goale, ca mai tarziu poate o sa fie nevoita sa poarte fuste luni sau pantaloni. Tati oricum zice ca-si ia bata de baisball ca sa-si apere odorul si o sa o dea si la cursuri de carate sa stie sa se apere si singurica
Si pana la urma si Giulia Roberts are picioarele putin curbate si tot e o dulce si mie-mi place la nebunie.

pupe la toate fetele cucuiete si la albinutele si bondareii lor

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

nu ne-ati uitat, nu-i asa???
am vazut toate pozele si sunt profund impresionata de cat au crescut piticaniile!!! eu sunt racita, -am timp sa ma tratez cum trebuie si vad ca nu-mi mai trece... maria e bine dar ne omoara dintii de sus. azi a trebuit sa ii pun un supozitor cu paracetamol si peste zi. si inca nici nu se vad... oare cat ne mai tin asa?
dar... de ieri, surprinzator, maria face bravo bravo!! eu i-am tot aratat saptamani intregi si am avut impresia ca nu atenta dar ea a bagat la cap si aseara mi-a aratat. de cateva ori. si azi la fel. deci, stie!! uraaa!!!!

de papat, papa cam prost, nu ca ar fi papat vreodata f bine; acum o pun pe seama dintilor. in rest, sta toata ziua in picioare, se ridica singura , trece peste noi in 4 labe fara niciun fel de problema si e tare nervoasa. se agata de tot ce prinde si in continuare i se spune maimutza.

as vrea tare mult sa venim si noi de craciun dar nu stiu dc sa ma incumet sau nu cu ea la drum; ea nu sta nici macar o ora in scaunul de masina... stefanyia, cum e cu avionul?? i-ai luat bilet si lui carl?? am vazut ce cuminte e, ce dormea el pe scaun in avion!

bianca, si tu ai tuns-o pe amalia??

ammo, vezi ca te paruiesc, vad ca te cam dai la fetele din tzara! pai ce facem? sa stii ca stricam cumetria!

o sa incerc sa mai pun si eu niste poze dar nu stiu cand... azi mi-am propus sa ies cu vio undeva, dupa ce adoarme picea. o lasam cu o prietena cateva ore... io am o pofta nebuna de o rockareala...el nu stie! imi vine sa-l omor!
hai ca ies ca deja sunt nervoasa...
pupam

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Val - nu te mai gandi ca e ceva in neregula cu Mariuca daca ea nu face ce fac ceilalti copii de varsta lor.
Ca mi-am adus aminte acusica... pai bine Diana, Alexu a ajuns si in genunchi?!?!? nu e corect, e nascut in aceeasi zi cu Maya si el a luat-o de multtttttt de-a busilea, si in patru labute, are si un dintisor pe care si-l spala singurel, si pe deasupra acum se ridica si in genunchi???
Vrem poze ca sa te credem!!! scumpul de el.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc fetelor pentru aprecieri!!!

Am tuns-o si eu pe acelasi considerent cu al Roxaniciului, crestea mai repede ciuful decat restul, si tre sa recunosc ca am mai facut-o ca sa nu mai zica soacra-mea ca 'vai ii creste bretonul, sa-i puneti fetii fundita'.

Am remarcat ca Amalia mea la fiecare somn,dupa ce o pun in patut(seara) sau dupa ce adoarme ziua, se foieste pana ajunge cu genunchii sub ea, si doar atunci se linisteste si doarme bine.

Ieri i-am dat spanac cu iaurt, l-a devorat, si dupa i-am dat si un iaurt mic cu fructe. LA spanac nu a facut scandal, dar la iaurt tipa la mine daca nu-i duceam lingurita la gura.

I-am mai dat mango si ananas si vad ca ii plac. Nu face nazuri la masa decat daca e pireutul gros. DAca e subtirel, sa curga din lingura il papa fara obiectii. Daca e gros, inchide gura si nu vrea sa deschida nicicum.

De 2 zile a redescoperit chiuitul. Ne face urechile prastie.

Gata, ma duc sa mai strang prin casa ca acusi se trezeste si vrea joaca.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BiancaM

Multumesc fetelor pentru aprecieri!!!

Am remarcat ca Amalia mea la fiecare somn,dupa ce o pun in patut(seara) sau dupa ce adoarme ziua, se foieste pana ajunge cu genunchii sub ea, si doar atunci se linisteste si doarme bine.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Acusi am vazut ca si voi sunteti doar cu putin mai mari decat noi si mergeti de-a busilea?!!??! Ce ma ofticati!!!
Iar pozitia asta de somnic e super tare .
albinuta frumoasa care a redescoperit chiuiala, si noua ne place tare mult sa chiuim, dar cand vreau si eu sa-i imortalizez sunetele pe care le scoate, se uita tinta in camera i e gata de pozat, ce sa mai filmez?!?!

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput