Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Io zic asa... daca nu face febra, las-o in pace... curata nasul si desfunda-l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

legume aburite fara aburitor: se ia o oala, o strecuratoare (din metal sa nu se topeasca), capacul oalei respective.
Pui apa in oala, legumele in strecuratoare, strecuratoarea peste oala, capacul peste oala si gata, ai aburitor. Sa nu intre legumele in apa si ii perfect

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

deci razvanu nu a vrut mar azi,asa ca nu l-am forta,i-am dat lapte si al revedere!!!!poate nu mananca nici legumele ca il ciufulesc...
mersi Roxanici...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Crina, in 4 ore nicotina dispare din lapte asa ca pana dimineatza mai poti fuma una
Mama denaturata doi. Si eu am tras doua fumuri de la sot, care se uita la mine cam ca si Carl la Razvan.
Gata, noapte buna.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

a papat la tzitzi la 6 si nu a comentat ca ar fi cahh, deci s-o fi dus nicotina.

la 9 n-a mai vrut nici ea mar, nici para, ca tot se plangea si Mady ca nici Razvanelu n-a vrut mar, asa ca a papat tot tzitzi.
sper ca legumele de la pranz sa le pofteasca si ea.

Vizionat si noi (la dublu) pozici cu stefania, martutza si puii lor, cu pinguinii de monica, cu Amalia Elena a Biancai, cu teroristii Andrei si Mihai si surioara lor Elena.

Acusi s-a plictisit asa ca sper sa bage un somnic sa fac si eu ordine prin casa si eventual ceva de mancare pentru noi.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare stup!
tuturor sarbatortzilor zilei si celor care s-au sarbatorit cat am fost noi plecate.

Nu ne dati la disparuti, am fost cateva zile la tara. Julie mi-a fost racita toata saptamana, pe Rianna am vaccinat-o, alte probleme de-ale adultilor, sunt terminata. Si nedormitaaaaaa, copila mea parca a luat-o razna, se trezeste si de cinci ori pe noapte. Aku am lasat-o sa adoarma singurica si nu'stiu care vecin are treaba cu o bormasina imi vine sa ies sa urlu la ei. Ieri mi-am gasit stergatoarele intoarse la masina, ca am parcat pe locul "nimanui" ca aici nu sunt inchiriate locurile de parcare, da' se trezesc toti ca vai, au exclusivitate, ce mai, cred ca in curand ma iau de gat cu cineva sa-mi vars nervii.
Acum citesc din urma, sper sa am putina liniste, ca mi-ati lipsit rau.
Arissa Rianna se trezeste de cel putin doua ori pe noapte. Nu mananca prea mult decat spre dimineata, dar nu-i trebuie altceva decat sanul. N-am incercat cu suzeta dar nici n-as vrea.

am fost la dr homeopat pediatru cu ele, cand am vazut ce tare era Julie racita, avea ganglionii umflati pe gat si febra mare, iar eu nu vroiam sa ii dau antibiotic.
Ma duc sa linistesc copil si revin cu ce mi-a spus dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

S-a miorlait ceva timp si a adormit. Asta e, macar de leganatul de peste zi s-o dezvat, daca noaptea n-am reusit s-o fac sa doarma mai mult. Sa va explic: se culca pe la 8, 9 si doarme bustean pana pe la 2. si apoi urmeaza viermuiala. Mananca o data pe la ora aia, si in cel mai fericit caz mai mananca pe la 6, de data asta bine, dupa care are chef de joaca fata . Eu de obicei n-am nici o sansa sa ma bag in pat inainte de 12, si de cele mai multe ori nu am timp sa dorm peste zi, asa ca va dati ce se alege de somnul meu. Problema este ca daca mi-as face timp sa dorm cu ea peste zi tot n-as putea pentru ca ea doarme putin, in general 45 minute, dar doarme de vreo trei ori. Or, pana o culc, pana mai fac niste treburi urgente prin casa, pana ma bag langa ea si pana adorm ca eu adorm si greu, ea deja se trezeste. Ce mai, sunt pierduta!

Cu dr.: Mi-a dat pentru Rianna extract de maces dimineata si de brad seara, pentru cresterea imunitatii. Calcarea carbonica si siliceea pentru dinti si scaun, si nu mai stiu pentru ce si un remediu ffff bun, tuja, pentru dupa vaccinare. Dupa ce fusese agitata toata ziua, cand i-am data tuja a dormit de la 6 seara pana pe la 12, fara intrerupere, si apoi si-a urmat obiceiul pana dimineata a mai supt de vreo trei ori, dar era intr-o dispozitie de milioane dimineata. Radea in hohot numai daca ma uitam la ea.
Mi-a spus ca a fost la o conferinta de curand si ca s-a constatat ca scade imunitatea copiilor dupa vaccinare. Intr-adevar, a mea a inceput sa raceaasca dupa vaccinul de doua luni, desi eram in plina vara.
Mi-a mai spus ca e slaba, eu ceeeee? Mie nu mi se pare deloc slaba, dar a facut ea un calcul, cica trebuia sa ia 750/luna in primele patru luni, 500/luna in urmatoarele doua si 250/luna in urmatoarele patru. Dupa calculul ei Rianna ar fi cu cca 600 g sub greutate pentru ca a avut 4150 la nastere. Cica sa o ingras cu fainos si sa ii suplimentez cu lapte praf dimineata si seara. E, aici nu sunt de acord. Plus ca degeaba i-am dat lapte praf, inclusiv cu cereale "noapte buna", ca ea tot asa s-a trezit. Are o masa de cereale, nu ii fac doua mese, ca mi e pare prea mult. Iar lapte praf, sa zicem ca o sa incep sa ii mai dau , dar nu doua biberoane pe zi ca inca nu vreau sa o intarc de tot.
O alta chestie, lapte de vaca nu pana la 2 ani. Ca asa spun francezii. Ba astia chiar pana la 3 ani interzic laptele de vaca. Dar a spus si ea ca la francezi vacile se cresc cu hormoni si asta e unul din motivele pentru care interzic la ptele de vaca la copii mici. Eu o sa incep sa-i dau lapte de vaca de la un an, in principiu, daca nu chiar mai devreme. Ca am de unde lua de-ala fara hormoni si chimicale. Si nu stiu ce e mai rau, laptele praf super tratat cu tot felul de chestii si adaugit tot asa, sau laptele de vaca, in conditiile in care stiu ce mananca vaca aia si pe unde paste.
Si mi-a mai dat camomila vulgaris pentru dureri de dinti. Cica sa nu-i dau calpol sau calgel ca ea a vazut copil in coma dupa ce bause o jum de flacon, datorita faptului ca are anestezic.
Pentru Julie mi-a dat niste chestii de febra, homeogene pentru gat, 10 pastilute pe zi, si vaccinul antigripal homeopat, tot sub forma de bombonele. Oscilococcinum 1 capacel pe saptamana. NU se da la bbei, doar peste 3 ani.
Cam asta ar fi, ma duc sa citesc in pace, sunt pe la jum cap 44, da mult ati mai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

Nici al meu nu a vrut de dimineata fucte..nu stiu ce are cu ele...i-am facut mar fiert la abur cu piersica din compot si biscuiti..dupa ce a simtit gustul s-a pus pe urlat si nici altceva nu a vrut. Acum la prinz a mincat foare bine...of..

gabdyd vreau sa stiu si eu dozele de macese si brad pt imunizare. I-as da si eu in loc de imunogrip d-ala. Poti sa imi dai PM.

Aburitor si eu am tot modelul prezentat de Roxanici. Oala, sita si capac.

Am luat peste sa ii fac...sper sa manince. Am intrebat "domne' e proaspat salaul? Ca iau pt copil." Si mi se raspunde..."e foarte bun chefalul si tot peste cu carne alba este"..asa ca am luat chefal..am priceput mesajul. De n-o fi bun...ma duc sa ii dau in cap cu el..vinzatorului.

Sunt cu ochii pe voi..am timp astazi de forum.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Vazut poze de la Stefanya, pupici la toate trei si pentru bebei......super misto in avion

Gabdyd si noi am dat din alea pt imunitate si pentru raceala...tot la dr homeopat

Crina sa stii ca si a mea are urme de rahitism dar nu e atat de grav...se remediaza in timp...si intradevar daca are fontanela mica se micsoreaza nr de pic de vigantol.....dar in acelasi timp vigantolul e bun pentruprevenirea rahitismului....poate de aia ti-a zis sa maresti nr...oricum mai mergi si la alt doctor ca sa ai mai multe pararei.......oricum nu iti face probleme ca nu e bai....nici noi nu avem dinti si am facut 7 luni ...dar ne ies noua

Azi nu a mancat deloc fructele nici lapte nu a vrut si a stat asa nemancata pana la legume....vad ca i-a placut combinatia de azi: cartof fiert in coaja, sfeclarosie, ou, catteva pic ulei mazline si putin iaurt...nu a mancat tot dar multumitor

Am fost in parc de dimineata a fost super....Ela banuies ca nu v-au trecut mucisorii de nu ati veni....uitati poze din parc

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

ciulama de pui cu ciuperci: varianta soft:

- se caleste ceapa + morcov+ardei
- se curata 1kg si ceva de ciuperci si se taie in feliute
- se adauga peste ceea ce se caleste
- se pune capacul (pt. ca cuipercile lasa apa)
- dupa un sfert de ora se adauga ciocanele de pui sau pipote de pui
- se adauga un pahar cu lapte
- se lasa sa fiarba inca 45 minute pana scade suficient
- la sfarsit (dupa ce se opreste focul, caci altfel smantana daca fierbe se taie !!!) se adauga 250 g smantana semigrasa
- se adauga patrunjel tocat fin
- se pune sare dupa gust
- optional se pune piper macinat

Pofta buna!!!!

sa ma laud singura acum: eu gatesc foarte bine. nu imi place sa pregatesc rantasuri (dau arsuri la stomac si se digera mai greu).

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Super tare Amalia in "4 labe" si foarte inspirata mamaie de Raisa cu bagatu' in sertar.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput