Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
elyanne spune:
Vin io la o cafea 
Am baut una... da' tot degeaba... 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
gabdyd spune:
Eu mai citesc din urma, sa recuperez.
Ce aud aici?! Pediatru care a zis ca para constipaaaaaa, wow. E prima data cand aud asa ceva.
Val_ mai spune ce faceti voi cu constipatia. Eu proleme de-astea am avut cu Julie. Mai ales cu scaun mare ca de adult, desi ea facea in fiecare zi. La Rianna, para, Lactogen si cereale prebio tot de la nestle, mango crud, cred ca ajuta ca are scaune mai moi, dar totusi, cand face mai tare, face tot asa "mare".
Hai ca am dat laptele-n foc, jumate s-a dus pe aragaz si l-am incalzit de trei ori pana acum, ca mereu uit de el stand pe forum
. Ma duc sa mananc.
ramiha spune:
Neata! dupa lupte seculare am pus si eu pozici cu Nectaria:
http://good-times.webshots.com/album/561303494UOASse
va pup!
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
gabdyd spune:
Cand intru, nu mai scapati de mine ![]()
Propunere sa moderam grupul de pe yahoo. S-au inscris tot soiul de membri si intra tot felul de junkuri. Care cand avem timp sa intram sa moderam, sa nu se mai inscrie decat dintre noi.
Eu am un soi de aburitor. E de la niste vase Berghoff, care nu sunt asa de scumpe dar sunt bune. Capacele aveau si termometru, dar s-au stricat repede. Bine ca mi-ati adus voi aminte de el. Dar putem sa fierbem si carne in el? Uite aici cum arata, cu capac, fara capac. Langa se vede ca am dat su solutie sa spal aragazul de lapte
.
Care sunteti reprezentant Amway ? Din cate stiam se poate intra pe vebso.com si comanda pe nr de reprezentant, de catre oricine, si imi vine comanda acasa ca si cum as lua de la voi. Daca sunteti vreuna din voi dati-mi nr. de reprezentant pe PM ca m-ar interesa niste produse. In special loc de bucatarie care e foarte eficient atat impotriva grasimii cat si a gandacilor
, si mi se cam termina.
gabdyd spune:
L-au furat rozatoarele!
Am pus si eu in sfarsit poye in albumele cu x luni de pe webshots. Am niste pitici azi. Vad ca unele albume sunt publice. Asa ati vrut voi?
Ia uitati aici.
Sa vedem daca ghiciti cine-i aici si aici???
lauramar spune:
....si eu ca-s tare adormita.
gemenilor sunt tot mai scumpi,si lui Raresu pierdut e tare dulce printre jucarele.
Despre fructele tropicale cum ar fi mango,ananas,papaia etc.aici e interzis pana la 1 an,deoarece pot provoca alergii acuma fiecare face cum crede cum am mai spus eu mai astept.
Feteleo mai am 5 zile si vin ACASA poate va stresez cu asta dar pt. mine e f. important ca scap de stresul asta si pot sa stau cu bebelina mea.
si o duminica placuta in continuare
ramiha spune:
Na ca editez mesajul, am uitat sa zic ceva:
1.
si eu. Stie careva sa prepare calmari? Nu mai stiu ce sa fac de papa, sunt intr-o acuta criza de inspiratie... asa ca m-am gandit sa incerc ceva nou.
Si inca ceva: stie cineva cam cum ar tb sa miroasa calmarii? astia de i-am luat eu miros cam fetid... a mal sa zicem. E normal? Or fi stricati? ![]()
2. Pampersi cu elastic lateral - inca nu am inteles cum deosebesc pachetul... zicea cineva ca are o omida undeva in loc de hipopotam... eu nu am nici hipopotam nici omida... Deci, din nou: cum deosebesc pachetul de pampersi cu elastic? Azi vreau sa cumpar Pampers, deci e destul de urgent!!!
biky spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Biky, cum sa nu citesc, ti-am vazut si casa, si mandrele, da' nu zic nic, ca invidia-i mare.Acu tre sa spun, faine fete, faina casa, fain barbat.Si tu...mamica liceana.Foooarte bine arati.Ce zici, imi trimit fata la francofonizare? Astept si eu poze cu toamna in gradina ta. Glumesc, iti dai seama.Mi-a placut de voi toti, faina familie ai. Sa fiti sanatosi
Ama si Lucas 12 Martie 2007
multumim pentru aprecieri si urari...poze am facut, dar mi s-a stricat "descarcatorul"! Fata ti-o trimit la "francofonizare"...Maine se poate?
E un copil bun...cuminte...Iei lectii de la Elyanne cum e treaba cu gemenii si mi-o trimiti cand si-o luat doctoratul

Ciulamaua o faci exact ca mine! Gospodine de nu se mai poate....! Fara usturoi nu se cheama ciulama!
fetele pupa pe Lucas si tatal lor pe mamica Amma...iar eu pe voi toti!O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
lauramar spune:
quote:
Originally posted by ramiha
Na ca editez mesajul, am uitat sa zic ceva:
1.si eu. Stie careva sa prepare calmari? Nu mai stiu ce sa fac de papa, sunt intr-o acuta criza de inspiratie... asa ca m-am gandit sa incerc ceva nou.
Si inca ceva: stie cineva cam cum ar tb sa miroasa calmarii? astia de i-am luat eu miros cam fetid... a mal sa zicem. E normal? Or fi stricati?
2. Pampersi cu elastic lateral - inca nu am inteles cum deosebesc pachetul... zicea cineva ca are o omida undeva in loc de hipopotam... eu nu am nici hipopotam nici omida... Deci, din nou: cum deosebesc pachetul de pampersi cu elastic? Azi vreau sa cumpar Pampers, deci e destul de urgent!!!
RAMIHA depinde de care ai cumparat sunt de aceiia micuti? Congelati sau proaspeti? e normal sa aiba un miros mai ciudat ,sotul meu nu mananca din cauza mirosului dar mie imi plac f. mult.
Eu am o reteta de aici de la un restaurant:pui cativa catei de usturoi asa intregi impreuna cu calamarii intr-o tigaie cu ulei de masline cateva frunze de dafin si putina sare si ii lasi la foc foarte mic mai mult timp acoperiti cu un capac,intre timp mai mesteci in ei ii mai intorci si gata e simplu si sunt f. gustosi.