Diversificarea (2)
Raspunsuri - Pagina 18
dicirstea spune:
Eu eram cu vitaminele si se numeau Sana-sol, dar cum aveau si indulcitori, am renuntat dupa 3 zile. Imi manci si urechile, intradevar, lusem bibe de 330 ml de la avent, si cu tot cu cereale su piure de fructe (ii dadeam din vbibe, ca nu vroia lingurita) ieseau si 370ml. Am raspouns mai detaliat la Capsunele, daca vrei sa te uiti, ca nu mai am energie sa scriu atat.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
oimpia_76 spune:
Multumesc pt. raspunsuri. Deja am citit si la copilasi de mai-iunie 2007.Sarbatori fericite tuturor!!!!!!!!
Olimpia.
Ioana13 spune:
Ce le dati seara la bebei de mincare? Noi vom avea 7 luni in 1 ianuarie. Eu pina acu i-am dat numai lapte.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Ce le dati seara la bebei de mincare? Noi vom avea 7 luni in 1 ianuarie. Eu pina acu i-am dat numai lapte.
La noi ultima masa consta intr-un bibe de 180 ml lapte (200 cu tot cu laptele praf) in care pun 4 masuri lapte simplu Nan 1 (trecem de maine pe Lactogen 2) si 2 masuri de cereale cu fructe de la Humana. Pana acum cateva sapt am folosit fulgi de orez de la Milupa, dar astea cu fructe ii plac mai mult. Pana acum am folosit cereale fara gluten, dar de-acum avem verde la cele cu gluten, ceea ce e bine ca-s mai multe sortimente.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
cylyche spune:
Salut mamici si bbei!!!
Iaca avem si noi 4 luni juma si am inceput diversificarea.I-am dat lui Edy suc de clementine si ne place la nebunie.
Intrebarea mea ar fii dupa cate zile de clementine ii pot da suc de mar ?Sincera sa fiu nu prea am timp acum sa citesc tot ce ati scris
Multumesc frumos!!!
cylyche de Edy bobulino(16.08.2007)
Carmen_So spune:
Am citit mai multe opinii: unii ziceau ca cel mai bine e sa astepti o saptamana inainte de a-i introduce ceva nou, altii ca 3 zile. Eu cred ca o saptamana e cam mult, 2-3 zile mi se pare destul. Parca explicase o prietena de la mai-iunie 2007 ca reactia alergica apare in 48 ore.
Ioana13 spune:
Graviduta avem liber la gluten de la 6 luni? Ca eu stiam 8 luni sau 1 an? Ca daca e asa... se mai largeste oferta...
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
cylyche spune:
Carmen multumesc frumos pt raspuns dar nu chiar ma gandeam la o reactie alergica ,ci pur si simplu cand e bine sa continuii divresificarea cu un aliment noi.E adevart ca la alergie nici nu m-am gandit .
cylyche de Edy bobulino (16.08.2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Graviduta avem liber la gluten de la 6 luni? Ca eu stiam 8 luni sau 1 an? Ca daca e asa... se mai largeste oferta...
Da, asa mi-a zis pediatra. Si mi-a spus ca-i pot da biscuiti pasati, din gama Petit Beurre. Nu stiu ce sa zic, dar, dupa ce am citit peste tot ce se putea despre chestia asta cu glutenul, m-am hotarat sa mai astept un pic. Si pe mine ma bucurase chestia asta, din acelasi motiv cu gama diversa, dar unii spun ca se poate introduce de la 6 luni, altii de la 1 an. Eu o sa mai stau, sa termin cerealele pe care le am deja, si pe urma o sa introduc cereale cu gluten (in niciun caz biscuiti, cum mi-a spus pediatra), dar doar cate putin. Am citit ca, totusi, graul si celelalte cereale care contin gluten sunt necesare deoarece contin nu stiu ce alte vitamine si minerale.
cylyche, cum ii faci sucul de clementine? Ca pe cel de portocala, adica le storci? Si, da, asta cu asteptatul cateva zile pana sa introduci un aliment nou este in primul rand legata de alergiile pe care le-ar putea declansa alimentele introduse in meniul bebeului. Si eu cred ca, dupa vreo 3 zile, e ok sa-i introduci si marul. Poti sa le combini. Dar, uite, mie pediatra mi-a spus sa-i dau sucul de portocale diluat 1:1 cu apa, din cauza aciditatii.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
cylyche spune:
Salut
Gravidutada le storc si ii dau cu lingurita ,nu din sticla ca nici ceai nu vrea din sticla.Cu lingurita in schimb e ok.Multumesc frumos pt raspuns.
In schimb as mai avea o intrebare...si anume d unde stiu cand face diaree.Adica ma refer din cauza diversificarii.Al meu bebelus e din categoria consti[patilor.Acum de cand ii dau suc de citrice are scaun mai des,dar nu sa schimbat in consistenta sau culoare ci doar in cantitate.Deci d unde stiu cand are diaree???
Multumesc frumos pt raspunsuri.
cylyche de Edy bobulino(16.08.2007)