Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi ii dam lui matei imunobaby. e din aceeasi gama cu lassbaby - erbavita. ii dam de 1 saptamana. ori ca siropul ala are ceva efecte, ori ca nu mai muceste el ... eu zic ca se vad rezultate. saptamana asta n-a mai fornait pe nas si nici nu i-au mai curs muci din nas ca la pui. ca oricat de mult il feream noi, era vesnic cu mucii pe nas.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Val_
Apropo de statul in fundulet parca spunea cineva la un moment dat de evaluare. Parca chiar tu intrebai Roxanici.
Ma intereseaza si pe mine unde pot sa ii fac Mariucai o evaluare pentru ca sta foarte prost la capitolul progrese.
S-a intors de cateva ori de pe burta pe spate si o data de pe spate pe burta si atat. Nu tu rostogoliri, stat in fundulet, nimic. Si nu cred ca este OK la 6 luni.

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

nu eu ziceam de evaluare, fetele din Mures au mers la un centru la ele in oras, in rest nu stiu nimic. Si sa stii ca sunt bebei care nu stau in fundulet la 6 luni. Oricum momentul e aproape.

Tzuna, pe unde esti?
Gabdyd?
Madmat?
Magdutah?

Oare ce or face gemenii monicai_b, mi-i ciuda ca am avut un link la albumul ei personal dar l-am pierdut cand mi-am reinstalat p-aici windowzu....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Mai fetelor am si eu o intrebare. Stie cineva o "reteta" buna impotriva constipatiei? ca Vladut al meu nu a facut kk de 5 zile si acu a urlat nene si s-a scremut vre-o 10 min (de nu stiam ce sa-i fac ca sa-l ajut) pana a iesti un kk gros si tare de i-a rupt funduletul copilului. M-am speriat tare cand am vazut sange dupa kk.
Am incercat cu ceai de musetel cu glucoza, sirop baby lass, cereale cu ceai si kefir, sucuri de prune .... nu mai stiu ce sa-i mai fac. HELP PLEASE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

davidu e bine, sar-na de intrebare, roxana.
o sa pun niste poze ca am fost la munte.

aici sunt poze cu david

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

magda, sa stii ca nu e bine sa aiba sange in scaun bb. mai bine discuti cu medicul lui, eu asa tin minte ceva vag ca nu ar fi bine.
in schimb iti pot spune ca eu am cumparat de la HUMANA - MILCHZUCKER se numeste, un produs contra constipatiei pe baza de glocoza parca, indicat pt. bb, gravide sau oricine are probleme de genul asta. eu i-am luat lui david acu 2 zile insa nu l-am folosit pt ca a avut scaun bun ieri si azi, in rest si el e un pic constipacios de cand cu diversificarea.

nu stiu cat de bun este, la farmacie mi s-a garantat ca e excelent, da stiu si tu cum e cu vanzatoarele. sper sa-ti fi fost de folos.

a, si nu cred ca are vreo legatura cu faptul ca bb bea alt tip de lapte, e un preparat care se dizolva in bauturi sau mancare, ai dozajul pe cutie.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Radcarmen multumim de aprecieri si nu ma supar ca ai crezut ca Vladut este fetita ca in ultimul timp ni se intampla foarte de sa fim confundati. Am vazut si pozele cu mandretea ta de flacau. Sa-ti traiasca, ca tare frumusel mai e.
Laura-oana hai ca mi-ai facut pofta. maine ma apuc de bucatarit si cred ca o sa pap eu tot ca al meu cupil nu mai vrea mancare, vrea numai tzitzi.
Mickin stai linistita ca si eu am patit de multe ori sa nu mi se raspunda. dar eu nu ma supar daca nu mi se raspunde. Este drept ca nici eu nu pot sa intru in fiecare zi si atunci cand intru raspund si eu daca ma pricep (daca nu tac sa nu spun prostii) si daca am timp. Asa ca nu cred ca nu ti s-a raspuns intentionat. Pupici de la mine sa-ti treaca.

Mergi la inceput

Mei, iaca www.flickr.com/photos/11638288@N05/1156582411/" target="_blank">ce-am gasit scormonind internetu de curiozitate. sunt 99% sigura ca is Raluca Andreiul Monicai_b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si io am gasit:
http://poze.mufa.ro/main.php
si la opt luni aici: http://poze.mufa.ro/main.php/v/pinguini/luna_opt/

Sigur sunt ei... sunt atat de scumpi

Monicaaaaaaaaaaaaa ne mai citesti? Vino la apel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna seara stup!

asta imia duce aminte de ananamaria...care a fugeat!

mai, ia ca de acu ma fac serioasa..ce va tot hliziti voi acolo? ietete la ele mai nene...

cu pronto nu poc sa dau ca mi se albeste parchetul.atat ete..vrui d'asta jmecher..acu stau si sufar.

la bilantul de 7 luni nu am mai ajuns ca era nasolica rau afara si am sunat doc si a zis sa stam in casa ca e omor la cabinet ca e 1 si e lumea dupa retete asa ca mergem maine si venim la raport

am sarbatorit cele 7 luni intr-un mod magic... a tras fi-me ao mecla de parhet de cred ca a vrut sa ii vada pe vecini. evident ca a inceput sa urle instant. e prima noastra busitura si in prima secunda am simtit cum mor putin . in a 2-a era la mine in rrate si cantam, o pupam, ea urla si ii siroiau lacrimutele mari pe obrajorii rosii. mai, am simtit ca ma sparg in mii de bucatele. dar am fost tare, nu am lasat-o sa vada ca si eu sunt speriata. s-a linistit destul de greu si suspina...oof..doamne.

chiar asatzuna unde ai plecat? tutu-papa? madmat cum e mousa?

kitty e mumoasa tare albinutza taaaaaa!

VAL io ti-o zic p'a dreapta! m-ai innebunit cu controalele si analizele tale! lasa copila in pace! relax! mie med de fam la 6 luni, cand i-am zis ca Iarina nu sta in fund mi-a spus sec "da' cine a zis ca trebuie?!" gandeste-te numai la ce a zis gabi78: starea ta i se transmite puiului. las-o si tu mai moale o vreme...va pup si afta la diversificari!

pufuleti pana la 1 an nu o sa vada. tinand cont ca eu ma innec cu ei ... si eu am auzit de einshpe mii de ori de bb bolnaviori si cica de la pufuleti. lasati ca vine ea mama martutza si va lamureste mintenash(oricum s-ar scrie cuvantul asta..)

mickyn cand ai intrat in gashca aveai mesajele moderate asa ca de cele mai multe ori probabil au ramas necitite. tin minte perfect ca ai scris de o data cu biky...si nu inteleg ce e cu Utima oara , pe 29 martie. nu cred ca ai de ce sa te superi... iar "la multi ani !" nu cred ca a existat zi fara mesajul de LMA pt sarbatoritii zilei! hai, ia-ti jucarelele si treci inapoi.

flopiiiiiccccccccc te-ai intoooors! me missed you! me happy! me kiss you ..cu sclipici?!

zesitenta la durere pai in mod absolut logic io nu am capatat nici o sensibilitate pen'ca..nu mai era loc. eram si inainte tot o baleguta. adica io prefer sa imi ia sange din vena oricand decat sa ma intelpe in musch si sa ma doaraaaaaaaaa

crina_mio dupa 5 luni am dat eu branzica. buburuzenia mea e atasata de urmatoarele: cutia si pachetul de la servetele, telecomanda, telefon mobil, rotile de la scaun, unghiile rosii de la picioare ale lu ma-sa, cureauam ceasul si metania lu' tacsu... si oRICE nu ar avea voie! deci...da!

roxanici daca iipun lu' fi-mea o lingura si-un polonic in mana o punem de-o piramida? o sa fie zeita isis ca avem si kittycat-ul!Trag concluzia ca lu rareshu i-ar sta bine pletos!

piscoturi de sampaniese fac cu oua multe, zahar si... afanatori(amoniac cel mai frecvent)....no thanks!

magdalena76maine mergeti la doc,da? nu e ok deloc cu sange in scaun si trebuie sa te asiguri de unde provine acle sange (din intestin sau undeva pe traseu? fisura anala?) niciodata sa nu il mai lasi 5 zile. dupa 48 de ore 1/2 supozitor glicerina. la noi a mers lassbaby dupa 14 zile 3ml/dim si 3ml/seara s-a reglat de tot. fructe crude, para, mar. pupam vladutut sa fie bine!

sia cu o pb personala:

imi poate recomanda cineva un endocrinolog pt adulti? tre sa imi afc niste dozari hormonale, sa revin la gineco si sa vaz dupa aia.... me scared..me dizzy, me tired...me zzzzzzzzzz ceea ce va dorim si dumoneavostraaa!

pup fetleleeee

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

Si io am gasit:
http://poze.mufa.ro/main.php
si la opt luni aici: http://poze.mufa.ro/main.php/v/pinguini/luna_opt/

Sigur sunt ei... sunt atat de scumpi

Monicaaaaaaaaaaaaa ne mai citesti? Vino la apel...

daaaaaa,ei sunt, da cum ai gasit? asta era albumul ei de care nu mai stiam...

Mergi la inceput