Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)
Raspunsuri - Pagina 21
elyanne spune:
Am cautat in mesajele ei vechi de la gemeni
sherbi spune:
de ce intrebati de madmat?
ca eu nu am vazut-o de mult scrind...sau s-a intors? si de ce pe bb il cheama mousa? ma roade curiozitatea si poate voi stiti cau ea sigur nu-mi va raspunde curand.
apropo, are un copil foarte foarte frumos si exotic.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by sherbi
de ce intrebati de madmat?
ca eu nu am vazut-o de mult scrind...sau s-a intors? si de ce pe bb il cheama mousa? ma roade curiozitatea si poate voi stiti cau ea sigur nu-mi va raspunde curand.
apropo, are un copil foarte foarte frumos si exotic.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
madmat a reveni, mousa e jumate albanez, jumate egiptean de unde si trasaturile exotice
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
magdalena76 spune:
Roxanici multumim de aprecieri, m-am umflat in pene de mandrie, mai cu seama ca l-am tuns o data ca ii intra parul in ochisori. Si Rares este dulce foc iti vine sa-l mananci.
Iunita singele a aparut dupa scaun si nu a curs mult, doar un firicel asa ca am presupus (si doctorita mi-a dat dreptate) ca s-a zgariat pe traseu si ca nu este grav. Eu ii dau Lass baby de vre-o luna si am crezut ca am rezolvat problema. Oricum de maine ii dau mancare si mai apoasa ca pana acum si o sa increc milchzucker-ul de care mi-a spus Sherbi.
ramiha spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
ramiha: eu merg la dr Lorena Iaut - Medicover Victoriei, si sunt multumita de ea. Un alt medic care mi s-a parut super ok (poate chiar mai ok decat a mea) tot acolo e dr. Calomfirescu (cu el am facut ecografiile, dar stiu ca are si consultatii).
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Mersi de pont, cred ca ma voi programa la dr Lorena Iaut... numai de mi-as gasi timp... dar trebuie.
Mersi sherbi de raspuns, dar prefer medicover ca am card la ei.
Raluca, mama Nectariei
alexia3 spune:
quote:ma inscriu si eu...mereu ii spun sotului ce ramolita ma simt...
Originally posted by ramihaquote:
Originally posted by Val_
Im mod ciudat am devenit mult mai putin toleranta la durere dupa nastere. A mai patit careva? Eu inainte eram foarte rezistenta la dureri, in general, si rar mi s-a intamplat sa iau analgezice.
Da, si eu am remarcat chestia asta... doar ca la mine cred ca e ceva psihic... adica nu mai VREAU sa ma doara... ceva gen "cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt".
Si ca veni vorba de alte schimbari survenite dupa nastere. Acum, la 7 luni, ca sa fac un bilant, pot spune ca ma simt - fizic - mai batrana cu 10 ani decat inainte. O gramada de probleme anterioare sarcinii s-au agravat, si au aparut si altele noi. Asa ca sunt cam ramolita. Ca sa enumar numai cateva: coloana deformata, scolioza, inceput de spondiloza, pb cu stomacul si ginecologice. Plus ca sunt intr-o stare de permanenta zapaceala si uit teribil, de la mana pan la gura. Voi rtesimtiti astfel de modificari?
Raluca, mama Nectariei
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare