Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

da. deci din nou legumele au fost bleagh. combinatia morcov+pastarnac+patrunjel radacina nu a fost agreata. nici morcov+cartof cu o picatura ulei.
habar n-am. urmeaza dovlecelul..sa vedem daca s-o imprieteni cu ala.

ce copil atipic am...fructe papa orice,legume nik. nici macar cu lapte praf in ele. cred ca ajung sa-i trantesc iaurt in ele, ca nu mai stiu. si nu pot sa-i bag toate legumele asa, deodata, ca...deh!nu-i bine.

buuun...deci planul de atac ar fi: dovlecel, apoi ardei, apoi rosie... apoi..nush...frunzele de la radacinoase? apoi...habar n-am is in ceata.

bine macar ca papa fructe. si trei masuri de cereale in biberon.

da. m-am jeluit. acu dati cu orice, chiar si cu rosii, poate invat ceva si de la ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Buna ziua stup!

Pe noi nu ne vede nimeni
http://family.webshots.com/photo/2168803050068039225vxEJqq

sa ne bage si pe noi cineva in seama!?!?!

LA multi ani ABSOLUTA!
Apropo de serviciu...e o chestiune relativa, cind ai treaba n-ai timp sa te gindesti, cind te mai uiti la ceas te intrebi daca...a mincat, s-a jucat...etc, mai dai un telefon, mai vorbesti cu ea...deja bebelina mea se uita la telefon de cite ori suna...parca stie ca de acolo o aude pe mami sau pe tati, nasa, mamaie..etc
Uneori e greu, dar te vei obisnui cu un pic de vointa, trebuie sa te mobilizezi pentru ca altfel nu mai pleci de acasa...
Mie mi-e mai greu aku, decit aku trei luni, pentru ca acum are reactii, se uita dupa noi, uneori plinge (asta aflam ulterior), si e mult mai greu sa pleci, si ma gindesc ca mai incolo o sa fie si mai rau...cind o sa vina pe picioarele ei la usa dupa noi....Bafta multa!

La multi ani albinutelor si bondareilor care mai adauga o lunita!

Control la dr. OBLIGATORIU

Noutati...
Aseara am tuns copilu...si noi NU mergem, NU avem dintisori, NU ne ridicam, NU...etc

Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

http://community.webshots.com/user/roxygeo

cum sa nu remarcam copilul , e o scumpeeeteee; eu zic sa te bucuri pana mai poti pt ca inca nu ai dureri de spate , ca daca s-ar ridica...
pune o poza cu Teodaora si tunsulita, sunt asa curioasa avea un par mare si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

scrisesem un mesaj da nu stiu ce am facut cu el...sper ca nu am postat la alt subiect......

Biky cum faci laptele prins la ulcica. am ulcica da nu stiu procesul tehnologic. Pun laptele in ea si astept?

Eliana cum is copiii?

azi am pus sfecla rosie la piureul lui rares si i=a placut

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ABSOLUTA, sanatate , fericire si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La multi ani Absolutoooo! sa fii sanatoasa si la punga groasa[/red]

La multi ani sora de Absoluta.....bine ma si noi din provincie ce facem salivam la cheff

Loradin ...stai linistita ca suntem mai multe in aceeasi oala...eu cica am terminat si fac de informatica....pupam Ana si pe pisi Bella....tare dragalase amandoua

Crina felicitari pentru nepotica

[red]Roxygeo normal ca am vazut frumusetea de fetita si chiar te admir pentru puterea pe care o ai sa mergi la serviciu...acum asteptam pozici cu tunsulici

Vreau si eu cercei la fata dar nu il conving pe tacso...e un fricos de mama mama

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Absoluta!

Am fost ieri doar cu Elena la dr. si e ok. Are polipi, dar nu e cazul de operatie. Posibil de-aia sa transpire, oboseste pt. ca respira greu.

Maine merg si cu baietii ... sa ma calmez si cu "guguloiu'" lu' Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

nu stiu ce facui cu scrisul asta ...sunt cam batuta-n cap

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Biky cum faci laptele prins la ulcica. am ulcica da nu stiu procesul tehnologic. Pun laptele in ea si astept?

meeeiii, fudula ce esti de ochi, pai am scris....deci se ia ulcica...se sterge bine de praf...se pune laptele caldut si 2-3 linguri de smantana se acopera si se tine la un loc relativ caldut pana a doua zi..... daca nu ai pofticiosi noaptea prin casa, a doua zi il poti pune cu succes la frigider! Daca ai sa faci permanent...nu mancati tot laptele prins mai lasi acolo pe fund o cescuta, peste care iarasi torni lapte caldut! Succes!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

roxygeo - e superba !!! are ochii foarte frumosi. felicitari pentru asa minune.

loradin - ti-am scris un mesaj si te rog sa imi raspunzi, daca vrei

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by biky

quote:
Originally posted by roxanici

meeeiii, fudula ce esti de ochi, pai am scris....deci se ia ulcica...se sterge bine de praf...se pune laptele caldut si 2-3 linguri de smantana se acopera si se tine la un loc relativ caldut pana a doua zi..... daca nu ai pofticiosi noaptea prin casa, a doua zi il poti pune cu succes la frigider! Daca ai sa faci permanent...nu mancati tot laptele prins mai lasi acolo pe fund o cescuta, peste care iarasi torni lapte caldut! Succes!

am uitat...dar poate iti dadeai seama...se amesteca bine laptele cu smantana, iar locusorul caldut poate fi langa calorifer sau chiar pe calorifer, dar asezat pe o carte groasa (eventual, unul din almanahele lu' Vanghelie) sau pe fund de lemn, sau lemn sau ce vor muschii tai...

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput