Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
laura_oana spune:
aaa era sa uit
apropo de mers, taras, 4 labe si ce o mai fii...edy nu vea neam..in premergator si sta in fund si GATA!!, daca a cazut cumva urla sa il ridici el nu s-ar deplasa un mm.
in schimB avem pozitie fantezista: se numeste pozitia STRUT!!!
BAGA capul in pamant, ridica kuru si infipt bine cu cracii in pamant da din ei ca si cand ar pedala sau io stiu cum sa zic, cert este ca e foarte fericit pt ca el chiar crede ca merge , desi sta pe loc!!!!!![]()

si aseara isi plimba papusa de mana prin sufragerie si vb pe limba lui, am ras de m-am spart.
gata , plec
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by Mihael@La multi ani, Absoluta
Loradin, pai ai reusit...ce ochi maaari si expresivi are Ana si ce mare s-a facut
Ioanaradu, mare smecher Matei cum isi indeasa el suzeta...si mananca cu lingura normala, de supa ?! Sa stii ca mi-am luat ieri scaun de masa din lemn...ne potriviram iara? eu sunt tare incantata de el, e micut si cochet si Stefi sta bine in el, ii place
Eu ma simt tare rau, ametita, lesinata, obosita, nush ce-am...Stefi e pe ora veche si se culca la 7 seara si se trezeste la 6, sunt cam varza azi...si trebuie sa fiu in forma sa ma cert cu tampitii care mi-au pus termopanele si a aparut ceva condens intre geamuri si acuma trebuie sa umblu dupa ei sa vina sa le schimbe
Mi-am luat camera pana la urma si de-acuma sa va tineti ca o sa bag si eu filmulete pana va plictisiti
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Mihaela, si euam o stare asemanatoare de vreo doua zile. Ce o fi oare?????
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Elena.2006 spune:
Laura oana , edy nu e singur! si noi avem pozitia STRUT!EU il tot pindesc sa-i fac o poza asa dar tocmai atunci cand executa se intrerupe, ca de, ca sa surprinda ma-sa pozitia, sa o mai stie si altii...![]()
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Pe noi nu ne vede nimeni![]()

http://family.webshots.com/photo/2168803050068039225vxEJqq
sa ne bage si pe noi cineva in seama!?!?!
LA multi ani ABSOLUTA!

Apropo de serviciu...e o chestiune relativa, cind ai treaba n-ai timp sa te gindesti, cind te mai uiti la ceas te intrebi daca...a mincat, s-a jucat...etc, mai dai un telefon, mai vorbesti cu ea...deja bebelina mea se uita la telefon de cite ori suna...parca stie ca de acolo o aude pe mami sau pe tati, nasa, mamaie..etc
Uneori e greu, dar te vei obisnui cu un pic de vointa, trebuie sa te mobilizezi pentru ca altfel nu mai pleci de acasa...
Mie mi-e mai greu aku, decit aku trei luni, pentru ca acum are reactii, se uita dupa noi, uneori plinge (asta aflam ulterior), si e mult mai greu sa pleci, si ma gindesc ca mai incolo o sa fie si mai rau...cind o sa vina pe picioarele ei la usa dupa noi....Bafta multa!
La multi ani albinutelor si bondareilor care mai adauga o lunita!
Control la dr. OBLIGATORIU
Noutati...
Aseara am tuns copilu...si noi NU mergem, NU avem dintisori, NU ne ridicam, NU...etc![]()
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by bikyquote:
Originally posted by diana_jors
Fetelor, am si eu o intrebare: unde gasesc scris despre programul redus pentru mamicile care se intorc la munca inainte sa se termine concediul de crestere a copilului? Am citit la un moment dat si acum nu mai gasesc...
EDIT: am gasit, in Contractul colectiv de munca la nivel national.
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
vezi...O.U.G. nr.96 din 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv H.G. nr. 537 din 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 96/2003
daca nu ai timp ma uit eu pe LEX
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
Heeeeeeeei!!! Deci stai la umbra? Si cu pozele cu gradina cum ramane?
Poze cu puisorul meu
Laina spune:
Teodora de Roygeo....ptiu, sa nu-ti fie de deochi...dar CE OCHI ARE, manca-o-ar mama!
suuuper copil! Mai, ma enervati! tre sa pun si eu cercei la pitica! [:P]
biky spune:
....Radcarmen....a fost un weekend uracios si intunecat...si nu am vrut sa-mi iasa pozele mohorate....Dar astazi e SOAREEEEEEEEEEEEE! Bine ca mi-ai amintit...cum ajung acasa cum....
!Pai, se poate?????
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Buna ziua stup!
Pe noi nu ne vede nimeni
LA multi ani ABSOLUTA!
Apropo de serviciu...e o chestiune relativa, cind ai treaba n-ai timp sa te gindesti, cind te mai uiti la ceas te intrebi daca...a mincat, s-a jucat...etc, mai dai un telefon, mai vorbesti cu ea...deja bebelina mea se uita la telefon de cite ori suna...parca stie ca de acolo o aude pe mami sau pe tati, nasa, mamaie..etc
Uneori e greu, dar te vei obisnui cu un pic de vointa, trebuie sa te mobilizezi pentru ca altfel nu mai pleci de acasa...
Mie mi-e mai greu aku, decit aku trei luni, pentru ca acum are reactii, se uita dupa noi, uneori plinge (asta aflam ulterior), si e mult mai greu sa pleci, si ma gindesc ca mai incolo o sa fie si mai rau...cind o sa vina pe picioarele ei la usa dupa noi....Bafta multa!
La multi ani albinutelor si bondareilor care mai adauga o lunita!
Control la dr. OBLIGATORIU
Noutati...
Aseara am tuns copilu...si noi NU mergem, NU avem dintisori, NU ne ridicam, NU...etc
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
http://community.webshots.com/user/roxygeo
cum sa nu vedem okioasa frumoasa
; sa se ia de mana cu vlad de radcarmen ca amandoi au niste ochi albastri superbi si sa populeze lumea de ochi ca ai lor. 
sper ca ai tuns fata numai putin ca ea avea par frumos....cel putin in poze asa se vedea
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by laura_oana
fetele,
noi am papat un ditamai castronu de piure cu carniat si acuma felu II roade lingurita
ne pregatim sa iesim afara ca e asa un soareeee , dar nu e chiar asa de cald
sa va intreb ceva ...dar mi cam asa sa nu radeti de noi....
edy cand papa masa de pranz, io ii dau pe o parte sa pape el scoate pe cealalta, adica si papa si kk ! mai pateste careva asa??? se intampla deseori si la masa de pranz si la cea de dupa-masa!!acuma ...nu stiu ce sa zic, poate nu suntem singurii?!
mama zice :"lasa , ca isi face loc copilu!"
hai va va las cu balivernele mele , fugim la plimbare prin parc si poate dau peste vreo mamica atotstiutoare, ca azi sunt pusa pe harta!io nu accept sfaturi date pe de gratis, ca sa zic asa
pupam, ma duc sa schimb cu kur puturos..
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Exact asa face Vlad. Si am mai spus mai demult asta. Pe o parte baga si pe alta scoate. de aia e asa slab, Asta e. Sanatos sa fie!!!
Poze cu puisorul meu
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Buna ziua stup!
Pe noi nu ne vede nimeni
Pai se poate? Ieri sau alaltaieri o admiram si "in scris" pe bebelina ta. Deci, inca un
de la Vlad.Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

La multi ani, Absoluta
Stefania (19 martie 2007)
de