Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by roxanici
N-aveti voie sa puneti poze cu copii care merg, si nici filme
Ce mega scaun are David ;)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
de-acord.asa zic si eu...

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
ioanaradu spune:
am vazut pe ana creata si pe tudor mergatorul, diseara ma bag si in poze multe cu albinute si bondarei, ca sunt ... singuuuuuuraaaa ... atat de singuuuuraaaaa. saptamana asta dau petrecere in pijama. cine se inscrie?
multumesc crina.
asa suntem noi mamicile ... mai stresate.
pt cine a intrebat (scuze): da! matei mananca din lingura mare, dar doar la gustarea de dupamiaza, compot cu pufuleti!
adica un fel de combinata alpina.
scriu la mesajul asta de mai bine de 1 ora ... am si uitat ce vroiam sa scriu. offf!!!
aaa ... mihael@ baga poza cu scaunelul, ca la sfarsitul saptamanii execut si eu.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
cria_bv spune:

La nulti ani Absoluta sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta.
A inceput era scorpionilor, am si eu 2 frati scorpioni nascuti in aceeasi zi da la distanta de 5 ani.
absoluta spune:
quote:
Originally posted by cria_bvLa nulti ani Absoluta sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta.
A inceput era scorpionilor, am si eu 2 frati scorpioni nascuti in aceeasi zi da la distanta de 5 ani.
Criade Vlad 28 Aprilie 2007
Poze
Cria_bv noi suntem doua surori. Suntem nascute amandoua in aceeasi zi, aceeasi luna la 4 ani diferenta.
diana_jors spune:
La multi ani Absoluta si sora ta! 
si bebeilor sarbatoriti azi 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Laina spune:
asa...acum asa mai raspundem...
MARTUTZA
se tine si pe Victoras agitat si suparacios. ce sa-ti zic? pot numai sa te pup si sa te incurajez, ca de luat la mine nu prea pot sa-l iau.. Multumesc ca te-ai obosit sa pui meniurile, sa a inspir si eu. Deocamdata ea papa mar, piersica, caisa, banana, si azi a papat para in premiera. ii plac fructele de numa. Legume NU. Abia ce-a mancat oleaca de morcov cu cartof. da bag eu si dovlecel si toate cele. Pot sa-i pun si iaurt in legume, poate le accepta mai usor?
pupam dintosii, si poate ne molipsiti si pe noi ![]()
alexia maaaama, nu se poate bre, nu e voie sa mearga asa devreme...il faci einstein?...
lilidana super frumosi puiuti!!!
iarna abia o astept, da din aia cu nameti pana la genunchi si cu saniusuri si cu brazi ninsi, si cu nasul lipit de fereastra sa vezi minunatie de ninsoare cu fulgi uriasi...Doamne, cat mi-e dor sa ma bucur ca un copil de ceva...Si-acuma, toamna, m-a pocnit un dor de satul si de casa bunicilor, care mirosea mereu a cald si-a gutui, si-a frunze galbene, mi-e dor de fantana de langa casa, mi-e dor de...mi-e dor de multe, si nici nu-mi dau seama cate imi lipsesc...M-a apucat nostalgia...
suzy, prea tare ca ii dai deja maruntit cu furculita!! baiat mare!!
loradin o iubesc pe Ana!! cat e de frumoasa, frate!..
sa-ti traiasca si sa va bucurati unii de altii!!
Crina_mio, sa fie intr-un ceas bun! bafta si sarcina usoara sisului! ![]()
sarbatoritilor de azi!!!!
ok...despre noi...
ma inscriu si eu in clubul celor care au cazut din pat!!
deci da. a picat de langa mine. zau ca nu ma asteptam, adik ea chiar nu se rostogolea. probabil a vrut sa-mi demonstreze ceva, si... Nu stiam daca sa urlu ca a picat, sau sa ma bucur ca a reusit sa se rostogoleasca
off...am scapat cu bine, a cazut pe burta, cu mainile sub ea, deci nu s-a lovit la cap, nu s-a vazut nici o urma la cap. s-a lovit oleaca la manutza, dar acu numai are nimic.
stam din ce in ce mai bine in fund singure, facem si cativa pasi...asa, de proba...ne rasucim e toate partile.. Da. Chiar am un copil puternic, cred ca atunci cand o sa inceapa sa se tarasca sau sa mearga, nici n-am s-o mai pot tine. E numai fibra pe ea, n-are grasime...Abia astept sa mergem la "revizia" de 6 luni, sa vad cum stam cu greutatea.
hai ca m-am intiiins....
o zi buna.
biky spune:
LA MULTI ANI Absoluta si zumzaitorilor Catalina, Bianca, Cristina, Nectaria
Incerc sa scriu de 3 zile...insa am reusit doar sa citesc!
Felicitari mamicilor ( Mihael@, Roxanici, doina.todor) pentru BB-si de 8-9 kile la 7 luni...noi doar in vis avem asemenea geutate! Felicitari si mamicilor (Kmi, Tzuna, Elyanne) care reusesc sa mentina BB-lusii supli si trasi ca prin inel! Felicitari pentru dinti multi si sanatosi (in special Lilidanei), batosi care stau in picioare Vlad de Radcarmen, mancaciosilor, kkciosilor si vorbaretilor.
CATERINA se prezinta asa : fara dinti, par, pofta de mancare, mers in 4 labe, taras....cu : stat in kur, in picioare, alearga!!! in premergator, dormit/adormit singura, se joaca singura 1/2 -1 h ,vorbeste in legea ei silabe repetate de-ale "ma, ba, pa" cate 2 cate 3 sau un amalgam intre ele. Traieste bine doar cu aer, dar mai si mananca cam 100-135 gr fructe cu biscuit...cam tot asa piure de legume cu carne sau ou...si vreo 500ml lapte pe zi! Ma declar multumita!
Nu insist la mancare (am facut si greseli de astea in trecut), ii dau cat vrea, ...mananca in scaunul de masa ( ca de aia i l-am luat), nu-i mai fac avioane ... tiuitori... si nu-i schimb nicicum decorul (in bucatarie se haleste si atat) si e slaba, ca asa ii samanta! Nu ma mai stresez deloc! E vioaie, doarme bine, se kk bine...asta e ritmul ei si nu am cum sa-l schimb nicicum!
Am intarcat-o...ii dau Milumil 3 de o saptamana....si cred ca e mai satios caci bea mai putin lapte acum, dar a luat intr-o saptamana 150 gr., dar mai verific sa nu fie vreo greseala....si sa ma bucur degeaba!
paxela - poza fix la 6 luni sau din luna a 6-a? Pot sa-ti trimit 2-3 si sa alegi tu una? Cioara mea nu-i prea fotogenica....
...sau ma-sa nu-i face pozele k lumea!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
laura_oana spune:
fetele,
noi am papat un ditamai castronu de piure cu carniat si acuma felu II roade lingurita![]()
ne pregatim sa iesim afara ca e asa un soareeee , dar nu e chiar asa de cald![]()
sa va intreb ceva ...dar mi cam asa sa nu radeti de noi....![]()
edy cand papa masa de pranz, io ii dau pe o parte sa pape el scoate pe cealalta
, adica si papa si kk ! mai pateste careva asa??? se intampla deseori si la masa de pranz si la cea de dupa-masa!!acuma ...nu stiu ce sa zic, poate nu suntem singurii?!
mama zice :"lasa , ca isi face loc copilu!"![]()
hai va va las cu balivernele mele , fugim la plimbare prin parc si poate dau peste vreo mamica atotstiutoare, ca azi sunt pusa pe harta!io nu accept sfaturi date pe de gratis, ca sa zic asa![]()
pupam, ma duc sa schimb cu kur puturos..
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Amma23 spune:
La Multi ani, Absoluta! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita. La fel si pentru sora ta.
Apropos de zodii, nu stiu daca a fost premeditat dar scorpion cu peste se inteleg de minune.Asa ca Absolutele or sa fie prietene bune.
Io nu stiu ce sa va mai zic.Aseara n-a mai plans bursucul, dar ne-am jucat pana la 11. Ce zic astia ca se nu te joci cu ei inainte de culcare, sa-i lasi linistiti....sa urle dupa tine, in cazul inculpatului.
Nici eu nu mai vrea sa vad copii care merg deja, nici nu 8 dinti, nu-i corect.Eu am fost crescuta in comunism si vreau toti egali! Da? S-a inteles.
Am vazut pe David, ce mare-i si ce fatzuca expresiva are.Pe matzulucul de Matei, ce obrajori mandii are, Pe tudor, pe Ana, ce serioasa-i domnisorica.Si cam atat, tre sa ma bag si eu pe webshot, daca o sa am timp.Pup fetili.
Ama si Lucas 12 Martie 2007