Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
riloasa spune:
DIANA, iti multumesc frumos, esti foarte draguta. Spune-mi te rog cum sa facem cu banii. Cum crezi tu ca e mai usor pentru tine.
Mihaita al meu este tare agitat de la dinti. Nu ii mai apar, ca simt ca inebunesc. Are aproape 3 luni de cand se chinuie.Astazi e frumos afara. Profitam si o sa stam toata ziua. Astept sa se trezeasca. Am o sacosa la mine de zici ca plec la mare. Mancarica am facut-o acum si o car dupa mine sa pape baiatul. Mie mai bine imi mananca afara. Cine mai vine in Gradina Botanica, eu sunt in fiecare zi. Pot sa spun ca acolo am crescut copilul. Toata vara stateam de dimineata pana seara in fiecare zi.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
diana_jors spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: unde gasesc scris despre programul redus pentru mamicile care se intorc la munca inainte sa se termine concediul de crestere a copilului? Am citit la un moment dat si acum nu mai gasesc...
EDIT: am gasit, in Contractul colectiv de munca la nivel national.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
biky spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Fetelor, am si eu o intrebare: unde gasesc scris despre programul redus pentru mamicile care se intorc la munca inainte sa se termine concediul de crestere a copilului? Am citit la un moment dat si acum nu mai gasesc...
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
vezi...O.U.G. nr.96 din 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv H.G. nr. 537 din 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 96/2003
daca nu ai timp ma uit eu pe LEX
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
loradin spune:
Poate va era dor de mine,
Roxanici- la mine relatia pisica si copil sta in felul urmator.Bella,satula de vocalizele din cele 8 luni ale "imparatesei Ana" nu o sufera.Adica: nu intra in camera ei nici picata cu ceara.Daca o bagi tu fortat plange sa-i deschizi usa sa iasa.Pe undeva imi este ciuda.Ana e topita dupa ea si atunci cand o vede mai sta si ea cuminte.Nu o uraste dar nici drag de Ana nu are.Seara,dupa baie asteapta(la usa,pe hol) sa-i dau Anei sa manance.O adorm si in momentul cand deschid usa miauna cat poate ea de tare.Iti dai seama nervi pe mine.Asta se intampla seara de seara de cand am adus-o pe Ana acasa! Ma mai lasa sa stau 15 minute dupa care miauna continuu sa ma bag in pat cu ea.Asa ca,vreau nu vreau trebuie sa ma culc(iti dai seama ce rai imi pare)Deci,pe undeva comportamentul pisicilor noastre este identic.Cat despre ochisori nu ii sterg ci pur si simplu ii iau cu unghia urdorile zilnic ca la oamenii mari.
Multumesc pentru aprecierile vis-a vis de pozele Anei.Trebuie sa recunosc spre rusinea mea ca pozele sunt de acum o luna si jumatate.Promit insa ca voi veni cu noutati.
Gata! Si-a pierdut rabdarea.Va pup!
gogoasa infuriata
biky spune:
quote:
Originally posted by bikyquote:
Originally posted by diana_jors
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
vezi...O.U.G. nr.96 din 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv H.G. nr. 537 din 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 96/2003
daca nu ai timp ma uit eu pe LEX
pe crererea mea am scris art. 2 lit "a-e" si art. 17 din OUG nr 96/2003 + anexata adeverinta de la medicul de familie cu specificarea ca alaptez (nu am verificat caci nu-mi merge LEX-ul)
diana_jors spune:
biky: multumesc mult. Eu tinusem minte de ceva cu jumatate de norma in cazul in care nu dai copilul la gradinita/cresa, si aia vroiam sa vad de fapt
... e si salariul de jumatate de norma, dar pentru vechime se considera norma intreaga... dar nu stiu daca se aplica pe post de norma intreaga...
... oare de ce n-am facut dreptul sa pricep si eu treburile astea? ![]()
Eu am o problema in sensul ca cei de la firma au nevioe de mine si eu n-am ce sa fac cu copilul si sotul refuza vehement ideea de bona, si bunici disponibili nu avem. Asa ca sap sa caut solutii...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
alexia3 spune:
loradin...fa un club ca ma inscriu si eu...nu stiu si nu reusesc sa inteleg cum sa scriu decat AICI si sa apara pozele, asa ca , am ramas la stadiul de ...scris tot carnatul...vazut Ana si persana, asa sa se poarte cu baietii, ca la cat este de mandra sa ii tina tot in gheare ca nu se vor supara pe ea si tot curtata va fi
vazut si Mateiu mancaciosul. tot la bunici?
crina cine este sisulica? ...oricum , judecand dupa bucuria ta , cineva tare drag, deci sa fie bine si sa asteptati cu rabdare momentul cand il-o veti tine in brate. si inca ceva..hard discul meu este inca repareatii, cica dureaza pana recupereaza programul asta pozele si tot ce aveam pe el. asa este? la tine a durat asa mult?
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
diana_jors spune:
riloasa: pentru putin. de bani discutam duap ce pun comanda.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Laina spune:
alexia: in fereastra de raspuns este acolo sus o iconita care arata ca plicul de la outlook, langa globul pamantesc. apesi pe iconita aia si in prima casuta care apare scrii textul pe care il vrei tu, si in a doua casuta pui linkul, si gata. Dup-aia. ce apare acolo in fereastra de mesaj, chestia aia incepand cu [url..., o copii si-o bagi la semnatura, si gata-gata. 
absoluta spune:
Sunteti foarte dragute fetelor.
Va multumesc din suflet pentru urari. Nu va pot spune ce fericita sunt. Azi-noapte cand taica-su imi canta la multi ani ea se bucura si dadea din picioruse si chiuia de ne curgeau lacrimile la amandoi cand am vazut-o cand chiuia de bucurie de parca stia...
In rest ce sa va zic....poate sa para aiurea....dar sunteti invitatele mele care vreti, care puteti....la ora 21 la Doi cocosi.