Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Hai ca deja m-a luat rasul!!Bineinteles ca nu se vad.Poate acum!!! HIHIHHIHIHI am obosit fetelor! Si prostia oboseste omul?

gogoasa infuriata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Absoluta!!! sa fii sanatoasa si fericita

quote:
Originally posted by loradin

Neata,

nu aveti idee ce m-am putut enerva cu punerea pozelor.Nu am mai pus o poza de 2 luni.Pe yahoo mi-au inchis albumul(nu ma intrebati de ce)Efectiv renunt! Nu imi vine sa cred ca de cand stau acasa am devenit atat de toanta! Cum e posibil mai fetelor dupa ce trei fete imi explica sa nu reusesc sa pun si eu poze ca voi.Raspunsul il dau EU! Sunt o mare Prostovana(proasta m-am facut in particular) Poate nu gaseam motive sa ma enervez.Lucrurile stau f simplu.Mi-am facut album in webshots.Pana aici ok. Mare realizare nu? Doamne ce nervi am! Dar de aici...ce credeti....unicii neuroni s-au autodistrus si ...gata...ceata totala.Ce vreau eu ? Sa scriu "poze cu Ana si cretina ei mamica" de exemplu sau "aici" voi sa dati clik si.....surpriza....se vad pozele.Dar nu se poate.Pentru asta iti trebuie creier...si daca nu este suspinam si ne intrebam" oare fata mea va semana cu mine?

Gata! Renunt! Daca sotul meu va vrea sa ma ajute mai pe seara ok,daca nu am sa v-o descriu pe Ana prin mesaje caci pozele sunt un mister pentru un creier obosit si parasit de neuroni.
Va pup!

loradin
poze cu albinuta mea

hai ca ma distrezi, nu esti "cretina", doar stresata si nu iti iese.
Vad ca la semnatura ta ai deja link de ala cum vrei tu, sa apesi pe text si sa ne duca la poze. Acum vad ca este catre yahoo care nu mai are albumele foto (s-au mutat pe flick.com). Inlocuieste adresa aia catre yahoo cu adresa catre webshots daca ti-ai facut acolo album. Si de fiecare data cand vrei sa pui poza faci ca la semnatura.
Te roooog, mai da-mi buzz cand esti pe yahoo sa te lamuresc.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by loradin

Deci.....
daca nici acum nu se vad ma declar oficial "marea toanta".Astept vesti de la voi cu riscul ca-mi voi insusi "complimentul"

Gogoasa infuriata
Loradin

da reply with quote si vezi cum am scris

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Gata, ai reusiiiit!!! tare dragalasa Ana.

Ca tot am vazut poza si cu Bella..am o intrebare. Matza mea face asa: cand raresu e gata sa adoarma, vine si ea langa mine si incepe sa miorlaie sa o mangai si sa se gudure bine pe langa mine. Si ma enerveaza ca trezeste raresu aproape adormit. Face asta aproape fara exceptie, parca simte cand adoarme rares. Si seara tarziu dupa ce ii fac baie, matza sta in copacul ei si cand incep sa ii dau laptele lu rares se infiinteaza la usa la el si incepe sa miorlaie ca vrea si ea in camera . Si a ta face asemanator? ca pe mine m-a disperat.
Bella e persana, nu? o stergi in fiecare zi la ochi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani, Absoluta

Loradin, pai ai reusit...ce ochi maaari si expresivi are Ana si ce mare s-a facut

Ioanaradu, mare smecher Matei cum isi indeasa el suzeta...si mananca cu lingura normala, de supa ?! Sa stii ca mi-am luat ieri scaun de masa din lemn ...ne potriviram iara? eu sunt tare incantata de el, e micut si cochet si Stefi sta bine in el, ii place

Eu ma simt tare rau, ametita, lesinata, obosita, nush ce-am...Stefi e pe ora veche si se culca la 7 seara si se trezeste la 6, sunt cam varza azi...si trebuie sa fiu in forma sa ma cert cu tampitii care mi-au pus termopanele si a aparut ceva condens intre geamuri si acuma trebuie sa umblu dupa ei sa vina sa le schimbe

Mi-am luat camera pana la urma si de-acuma sa va tineti ca o sa bag si eu filmulete pana va plictisiti

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

LA MULTI ANI CATALINA TEODORA, SA FII SANATOASA SI SA II BUCURI PE PARINTI!!!

Catalina Teodora e darul de la D-zeu care ne limineaza viata.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

absoluta
mady pozele despre care vorbesc sunt poze cu bebeii nostrii la 6 luni pentru a actualiza filmuletul cu ei, le astept pe stanescualexa@gmail.com
am mai primit de la crina, biancam, elena2006,
mai astept

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'neata fetele,

la multi ani Absoluta, multa sanatate si rabdare

Multe lunisoare inainte pentru: Catalina, Bianca, Cristina, Nectaria. Sa fiti sanatosi, cuminti (atat cat poate fi un copil de cuminte) si papaciosi.

lilidana – deci va-ti distrati!!! Cum a fost de halloween, v-a prins vre-un vampir??
Ai niste copii tare frumosi, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de toate relizarile lor.

Vazut pozici noi cu Matei. Ce fericit e el la mamaie (banuiesc ca acolo-s facute pozele, nu?), asa ca mami relax, puiul tau e pe maini bune si e fericit acolo unde e, se vede ca-I iubit si alintat. Dar ii place sa stea singurel in cada, ca un om mareeee.

Pozele se trimit pe adresa Paxelei : stanescualexa@gmail.com, cu numele de bb, user DC si data nasterii, ca sa puna-n stupul animat si bebeii la 6 luni, sau cel putin eu asa am inteles, asa ca i-am trimis aseara poza de la 6 luni.

loradin – se vad, ai un pui tare frumos, asa cum sunt toti din stup de altfel. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos . Si Ana o iubeste pe Bella, nu??

Vazut si noi filmuletele cu puiul mic de Gabi. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos, ce bine merge el si ce par mare si carliontat aveti!!! Iar ma oftic

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa,
vreau si eu o cafea va rog

loradin ...frumoasa gogosica ta. tzuc scumpetea, a belit edy niste ochi la ea si a inceput sa chiuiede numa.

astept sa ma trezesc bine de tot si mai revin.

ne pregatim de dintzisorul nr. 2, se vede bine dar inca nu a strapuns!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI!!! TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

URAAAAAAAAAAAA o sa mai am un nepotel/nepotica. Sisulicul meu e . Zice ca o cam doare burtica, dar sper ca e totul OK

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput