Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
madybulancea spune:
quote:
Originally posted by paxela
sa vedem , avem poze pt stup cu bebei de: kara, elpower, ama, diana,doina,ane,raisafudulu,phili,arissa,madaroz,elianne,gabi78,rebiana,roxanici,anaalina,luminitaionela, lauraoana,cria
mai sunt alti doritori?am omis pe cineva care a trimis? mai astept poze, incep sa le incarc, dar sa le pun si eu relativ odata, cam peste 2 zile, dupa care acutalizez saptamanal daca mai apar zumzaitori intarziati
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
DEspre ce e vorba????????????????????????vreau si eu...unde trimit poze????sau ma bag ca musca in lapte???
Fac cafea...cine vrea???
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
alexia3 spune:
lilidana...multumim, dar greul abeaacum incepe...cocoasa s+a accentuat si a capatat si cucuie, ca trebuie sa ne aplecam mai mult ca inainte si prin locuri accesibile doar lor si nu noua. eu una simt ca sunt rupta de spate, si fac treaba cu el tinindu+se de fusta mea ...la propriu, asa c1a iti dai seama...dar or veni si vremuri mai bune...ideea este #350; sa ne bucuram de moment si sa nu ne dorim sa grabim ceva...fiecare clipa are frumusetea ei...
mady...nici eu nu stiu...mai citesc prin urma poate ma luminez...asta daca nu ne lumineaza si pe noi cineva
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
alexia3 spune:
la multi ani Absoluta, multa intelepciune si rabdare sa+ti cresti puiul mare si frumos
la multe luni si pentru Catalina de Anaalina
Bianca de carla
Cristina de Jaana
Nectaria de Ramiha
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
ioanaradu spune:
buna dimineata fetele!
fac o cafea si fug repede la scarbici ...
la cafea, daca aveti timp si chef avem poze noi.
va pup! 
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
loradin spune:
Neata,
nu aveti idee ce m-am putut enerva cu punerea pozelor.Nu am mai pus o poza de 2 luni.Pe yahoo mi-au inchis albumul(nu ma intrebati de ce)Efectiv renunt! Nu imi vine sa cred ca de cand stau acasa am devenit atat de toanta! Cum e posibil mai fetelor dupa ce trei fete imi explica sa nu reusesc sa pun si eu poze ca voi.Raspunsul il dau EU! Sunt o mare Prostovana(proasta m-am facut in particular) Poate nu gaseam motive sa ma enervez.Lucrurile stau f simplu.Mi-am facut album in webshots.Pana aici ok. Mare realizare nu? Doamne ce nervi am! Dar de aici...ce credeti....unicii neuroni s-au autodistrus si ...gata...ceata totala.Ce vreau eu ? Sa scriu "poze cu Ana si cretina ei mamica" de exemplu sau "aici" voi sa dati clik si.....surpriza....se vad pozele.Dar nu se poate.Pentru asta iti trebuie creier...si daca nu este suspinam si ne intrebam" oare fata mea va semana cu mine?
Gata! Renunt! Daca sotul meu va vrea sa ma ajute mai pe seara ok,daca nu am sa v-o descriu pe Ana prin mesaje caci pozele sunt un mister pentru un creier obosit si parasit de neuroni.
Va pup!
loradin
poze cu albinuta mea
suzy78 spune:
'Neata fetili,

LA MULTI ANI, ABSOLUTA! sanatare, fericire si numai bucurii 

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI 

Nu mai sunt in tema cu ceea ce se discuta.....am citit pe diagonala si nu vreau sa incurc itele.
DESPRE Iarna - noi suntem tare fani de ski......in fiecare an mergem in februarie in Slovacia....deoarece preturile sunt mmult mai mici decat la noi. In februarie vom merge cu tot cu pitic....si ducem socrela sa se ocupe de el. Acolo vom inchiria ceva saniuta specifica varstei lui.....si sa fie in siguranta.
Eu am decis sa opresc alaptatul.....suge ff putin.....maqi mult vrea muls.....si nu mai rezist d e8 luni s ama tot mulg + ca noaptea se tot trezeste de o lun\na jumate......cum i-am dat lapte praf de 2 nopti doarme bine pana dimineata......in rest tot cu titi in gura......Deocamdata o sa-i dau tit la fiecare masa si dupa completare cu formula.....Milumil 3....
Nicolas deja nu mai face diaree.....se simt emult mai bine si acum si-a revenit cu papatul.....mancam fructe, legume, lactate, pui, vita, curcan., spanac, bla bla.....si ne place...........
la tot stupul.
SUZY78, mami de
Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
loradin spune:
Tot eu,"inteligenta lui peste"
LA MULTI ANI ABSOLUTA!!!!!!
Iti doresc sa fii sanatoasa caci iubita sigur esti! Multi pupici si nu in ultimul rand distractie placuta!!!!!!!
loradin
poze cu albinuta mea
radcarmen spune:
Buna dimineatza la toata lumea!
La multi ani Absoluta!!!
Sunt la pag 10 doar, asa ca
.
quote:
Originally posted by gabi78
Buna tuturor.
De abia acum am terminat de citit capitolul anterior si nu mai pot! Am vazut poze, filme, aparate, copaci, copii, blocuri..ma dor si ochii si am si ametit.
De raspuns...nu respund..ca am uitat daca am ceva de spus.
Daca aveti timp am pus citeva filmulete cu piticul meu incapind de aici.
Sunt cam lungi deci numai pt cind veti avea rabdare sa le vizionati...
Noi va multumim de pe acum pentru rabdare.
O sa mai citesc si o sa mai si scriu. Va pup pe toate mamicile si uite ca asa vreau eu azi pup Bondareiiii!!!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Gabi m-a dat gata motzatul tau
.
Umbla deja singurel????????? Sta in cur din 4 labe??????? No comment. Io am ramas fara cuvinte. Bravooooooo! Sa fie sanatos si sa va bucure! Ce de-a par are si ce bine ii sta cu coditza.
Revin...in cursul zilei
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
suzy78 spune:
Revin,
Mi-am facut timp si am vizionat toate pozele stupuui nostru......si am ajuns la concluzia ca avem niste copii foarte frumosi.......sa ne traiasca si sa avem numai bucurii dupa ei.
Acum sa -mi laud si eu odrasla.........de vineri mancam pireul de legume doar maruntit cu furculita.......GATA cu mancarea blenduita........doar fructele i le fac pe razatoarea de sticla......carnea de pui o tai fff marunt.....iar vitel de la burcans Hipp.....e mai comod.
SUZY78, mami de
Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
loradin spune:
Deci.....
daca nici acum nu se vad ma declar oficial "marea toanta".Astept vesti de la voi cu riscul ca-mi voi insusi "complimentul"
times.webshots.com/photo/2031209400102437486FCDgZi"]Gogoasa infuriata[/url]
Loradin

Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......