Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna seara stup,

Mady– bine ai revenit. Ce mare si umblaret s-a facut Razvanel!!!

loradin – si eu sunt fan iarna, dar iarna aia plina de zapada de la munte. Abia astept primul craciun al puiului meu. Mai mult ca sigur n-o sa constientizeze ea ce se intampla, dar eu abia astept sa stam langa brad si sa deschidem cadouri. Eu chiar daca nu iau f. Multe cadouri incerc sa le ambalez in cat mai multe cutiute, ca tare-mi place sa le deschidem. Probabil anul asta vor fi pentru piticot, dar s-o gasi macar unul si pentru mine si tati. Azi chiar vb. cu sotul meu ca eu nu mi-am mai luat nimic, mi se pare ca irosesc banii daca e vb. sa iau ceva ptr. mine si mai bine-i iau ei.
Iarna asta sper sa fie cu multa, multa zapada, desi la cum au fost anii trecuti... si cu sania... deja ma vad cu puiul meu in sanie si tati ne trage pe strada. Eu chiar n-am habar de ce sanii sunt in comert. Noua ne facea tata sanii cand eram copii, nici macar nu stiu daca le mai avem pe acasa. E bine ca Roxana s-a gandit sa deschida subiectul, poate mamicile care mai au copii ne dau sugestii despre saniile adecvate. Al meu sot se gandea sa-i ia piticotului skiuri, s-o fi gandit si el ca sania trebuie sa o traga cu 2 persoane in ea?!?!?
Si eu de ce nu pot vedea poze cu albinuta ta. Linkul dat de tine ma duce intr-un yahoo si de acolo cu ce trebuie sa ma logez??

Cria, Vlad sta deja in picioare???? Pai e mai mic decat gogosica mea, ce cauta in picoare??? Spune-I mama sa stea jos ca ma supar rauuuuuu . Si Vlad de radcarmen sta in picioare!!! Or fi baietii mai istesti??? pe toti. Si glumesc cand zic ca ma supar, nu ma luati in serios, nu???

Kitty poate reusim sa te mai inveselim putin.

Mi s-a facut un somnnnnn si nu am ajuns decat la pagina 4, dar o sa continui maine dimineata, daca ma lasa piticul din dotare.

Somn usor manici si bebici si o noapte cu cat mai putine treziri.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

gabi ,lam vazut pe print, parca era fimiu la varsta lui, vezi tu ce te asteapta, asa era si el argint viu fara teama de nimic, cadea se ridicasi de la capat, asa e si acum, se ridica cu bube pline de sange si isi vede de drum, daca ma simte speriata reactioneaza plangand, dar eu am ignorat mereu cazaturile lui si el la fel
in schimb domnisoara.... e fetita, merge perfect dar doar de ambele maini desi poate si de una poate si cu fular, dar nuuu, de ambele maini, se ridica in fund se taraste la mobila sa se ridice , dar tipa de jos sa o ajuti, daca nu esti poate daca esti e mica si neajutorata, deabusilea nu servim, e greu sa miscam fundul odata cu mainile, sa o vedeti cand merge asa incet finut sa nu se sparga si daca vede pisica lui tata,o ia si singura, doar sa o prinda, atunci merge si de o mana doar sau doar sustinuta de salopeta asa de fitze, pana realizeaza ca nu are 2 maini, cand e devastata, iar daca cadem in fund, pe spate daca nu ajungem daca nu putem , urlaaaaamm

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Nu m-am prins eu unde pleci (ca am sarit de la pag. 4 direct la 13) dar normal ca ne place rimelata. Si ti-am vazut pe Davidut ce mare s-a facut si cum stie si el sa mearga. Dar el e scuzat, ca e mai mare. Si ce scaunel mare si frumos are!!!

La multe lunisoare Tudor sa fi fericit si cumintel ca sa se poata si mami odihni.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sa vedem , avem poze pt stup cu bebei de: kara, elpower, ama, diana,doina,ane,raisafudulu,phili,arissa,madaroz,elianne,gabi78,rebiana,roxanici,anaalina,luminitaionela, lauraoana,cria
mai sunt alti doritori?am omis pe cineva care a trimis? mai astept poze, incep sa le incarc, dar sa le pun si eu relativ odata, cam peste 2 zile, dupa care acutalizez saptamanal daca mai apar zumzaitori intarziati

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

A, mi-am adus si eu aminte de ceva: oare v-am spus ca Alex se ridica in genunchi la marginea patutului? A trebuit sa coboram azi fundul patutului, ca era tot cu capul deasupra Sa vedem ce o sa faca maine cand s-a prinde ca l-am fentat...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana_jors

A, mi-am adus si eu aminte de ceva: oare v-am spus ca Alex se ridica in genunchi la marginea patutului? A trebuit sa coboram azi fundul patutului, ca era tot cu capul deasupra Sa vedem ce o sa faca maine cand s-a prinde ca l-am fentat...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

pai voi stiti sa va tarati, sa mergeti de-a busilea si va mai si ridicati de marginea patului?????

Paxela trimit si eu acusica poza.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Am mai scris un mesaj da a picat netul si l-am pierdut

Lilidana vizionat si eu poze cu David, ce scaun fain are zici ca el e soferul.

MICKYN la cat mai multe lunite pt toti bebeii care mai implinesc o lunita.

Ane2200 ce bine merge taras Raul.

Alexia Bryan merge sa ne pui filmulet sa-l vedem.

Crina stii cum sunt barbatii astia, vor sa impresioneze, lasa ca o sa stea si gogosica ta in picioare, si apropo ni l-a furat pe prietenul nostru Micky.

Vizionat si filmuletul lui Gabi ce mai m-a dat gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

gabi am vizionat filmele...super. m-am bucurat sa vad ce bine mergeti si pe picioare si de-abusilea...o singura nelamurire: cum de ai asa curatenie in casa? ca la mine numai ai pe unde calca de jucarii...papucii..si linguri de plastic (stativul cu jucarii , cel de incaltaminte si sertarul cu linguri de lemn, plastic sunt atractia lui)

vai ce scump este...m-a topit... parca ar fi al meu asa ma simt...dar tu cred ca esti tare fericita
tudor esti tare scump!!!

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Roxanici si cria bv,e pacaleala ,David e lenesuc,nu face decat cativa pasi,asa sustinut de sub brate.

Crina mio,m-am gatit de Halloween .Merci de aprecieri , de la noi.

Paxela si Alexia3,felicitari pentru copilasi umblatori!Ce bine de voi,scapati mai repede de cocoasa .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 7 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Tot eu !
Stiu ca sunt enervanta in seara asta,dar poate v-a fost dor de mine .

Deci,am pus 2 poze cu puiutii mei.Sunt proaspete ,facute azi dupa- amiaza,cu telefonul...

http://good-times.webshots.com/photo/2648590690100779612sGRaHn

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 7 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput