Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
magdutah spune:
buna seara stup!
tocmai am hranit flacaul ... si desi el maraie am zis sa intru un pic sa laud toti bondareii si albinutele ca mari au mai crescut!!!
Sa incep cu laudatul cu cei de la 7 luni ... ca doar mai avem si noi un pic si va ajungem din urma
si apoi am sa laud si pe cei de.-o seama cu noi si mai micuti !!!
Deci :
Maria de tzuna zambeste asa frumos
teodora de carmenfr am comandat si noi o tastatura ca sa o dam la "reparat" lui Matei
pupam "ochii gemeni" ai lui Andrei si Mihai de elyanne sunt mari si frumosi si Elena se pare ca ii are la fel !
Matei de ioanaradu ca frumos mai sta el tinut de manute
giulia de kitty cu obrajorii de iti vine sa ii mananci
alexandra de selene ca frumos ii sade cu cercelusi
luca de amma23 bine mai stati voi in fundulet !!!
maria de anamana123 e o dulcica !!! Sa va traiasca cu tot cu bunica mandra !
winni de Karra mama cu siguranta o sa mai vrea sa iti faca o surioara !
maya de arissa ca frumos se vad dintisorii
Magda
Matei 9.04.2007
magdutah spune:
timeea se face pe zi ce trece mai frumoasa !!!
raisa superba cu codite
cezara ca frumos zambeste
rares ca super e pe fundal verde !
eliana ca nu pune in gurita ursuletul
Adrian ca suntem smecherasi pe podea
Mark ca acusi pune mana pe volan
george ca e tare interesant cum ne priveste stand pe burtica
radu ca intr.adevar e "cute" !
raul mandru de performanta lui de a sta in fundulet
Magda
Matei 9.04.2007
magdutah spune:
sper ca nu uita.i pe nimeni din "grupa mare_7 luni" .
Daca totusi am reusit atunci ii pup acum pe toti ca sunt frumosi si fara pereche !!!
Cum reusesc sa ma uit si la "grupa mijlocie_6 luni" revin cu laudele de cuviinta !
Magda
Matei 9.04.2007
magdutah spune:
dar unde plecasi fetelor , de azi ati scris asa putin ?
Cand eu am timp sa va citesc voi nu scrieti si cand eu am, musafiri umpleti cate 2 -3 capitole ! Nu e corect!!!
Aveti grija ce faceti de joi cand vine sora.mea la mine ...!!!
Magda
Matei 9.04.2007
laura_oana spune:
fetele ca mi-am adus aminte
edy vomita sa papa mai putin piureu de legume ( la inceput de tot) daca ii punea patrunjel, telina nu ii placeau si gata, adevarul e ca nici noi nu ne omoram dupa ele, asa ca daca fac supa pun doar la fiert si scot afara, nu pasez.
poate va ajuta cu ceva , asa fac si acuma, nu veau sa il fortez sa pape , daca nu ii place si sa am surpriza sa refuze piureu de legume( desi el e din categoria mancaciosi!)
papa cu drag, morcov, ardei, cartof, spanac, conopida, dovlecel si ii pun la fiert in loc de radacina de patrunjel frunzele, da gust bun si nu e asa de puternic nici gustul nici mirosul!
sper sa intelegeti ce am vrut sa zic, edy e pe olita si sunt cu un ochi la el ....a gasit o scama si da sa o ia si mai putin pica in cap!
revin
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007