Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
karra80 spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
MersiKarra. Maine testez si iti spun daca i-a placut. Daca seamana cu mine sigur ii va placea. Lapte ai pus din comert sau formula?
Sambata i-am facut piticului ghiveci de legume cu orez si spre surprinderea mea s-a lins pe bot, desi era usor acrisor de la rosie.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
lapte zuzu...degresat ca din ala aveam in frigider
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
sherbi spune:
ce m-a ingrijorat la david a fost faptul ca-si dadea ochii pe spate foarte des si avea o privire ciudata. si la inceput o facea de 2-3 ori pe zi apoi ajungand sa faca de cateva zeci de ori. acum nu mai face aproape deloc, cel mult 1-2 ori.
iunita, am fost trimisa la aceasta dr. dupa ce la "gr. alexandrescu" a fost consultat de dr. popa mihaela. insa d-na dr. magureanu (la care nu am ajuns), i-a recomandat telefonic d-nei dr. popa sa ma trimita la tomograf. asa ca am cerut si alte pareri si asa am ajuns sa ma linistesc. deocamdata il tin sub supraveghere. mersi mult si pupici iarinei.
am inteles eu bine sau avem prima gravidutza? am citit ceva de rianna_stef intr-un capitol anterior si asta am inteles. daca da, felicitari rianna si sa fie intr-un ceas bun.
absoluta, ce mai face puiuta ta cu ochiul bleg? ca noua ni s-a recomandat desfundarea canalului lacrimal prin interventie chirurgicala si inca nu sunt pregatita sa trec prin asa emotii. voi cum stati?
fetele, ce mai stiti de sonia? ca eu nu am mai citit nimic. este bine?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
diana_jors spune:
sherbi: bine ai revenit, si sanatate multa si tie si lui David!
Suntem si noi in aceeasi situatie cu ochisorul, deocamdata la masaj la fiecare masa/alaptat cateva secunde bune... si asteptam pana la un an pentru eventuala interventie chirurgicala... ca trebuie facuta anestezie generala ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana69 spune:
Cezara, fetita de Diana69 la 7 luni
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2452065230096653195TYSUGe]
[/URL]
elyanne spune:
Sherbi, Absoluta bine ati revenit.
Sherbi sper din totul sufetul sa fie bine piciul... si sa fie doar o impresie.
Azi am inceput sa am pitici din astia... nu stiu de ce, probabil pt. ca am citit si de micuta Teodora, am auzit si despre alti bb-ei, mi-am adus aminte si de altele citite mai demult 
Si m-a apucat...
In primul rand mi se pare ca Elena transpira f.f.f. rau de vreo 2 zile, cand doarme... e fleasca cand se trezeste, chiar daca nu e cald si nu e imbracata gros. Transpira si pana acum, dar nu in halul asta... Azi merg cu ea la dr.
Si a doua... mi se pare ca Mihai avea, la ora 2, burta f.f. umflata, chiar daca la prima masa nu a baut nici 30 ml de lapte... deci avea vreo 14 ore in care nu mancase nimic... si nu e nici constipat, pt. ca a facut ieri... parca i se plimba ceva prin burta... sunt cu capu', sper... l-am dezbracat si pe Andrei sa fac comparatie... ca's asemanatori la capitolul kile... si nu-i la fel ca Andrei
E umflat... si nu totul, ca si cum ar fi balonat... ci parca are un guguloi acolo, mai mare... ca o minge de tenis...
Dar sper sa fie capul meu defect... ca nu-i prima data cand ma apuca 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
absoluta spune:
Sherbinimic nou cu ochisorul...masaj, masaj si iar masaj. Medical mi s-a spus desfundarea canalului dar evit si tot evit. Chiar azi a fost sotul meu la o doctorita foarte buna in aceasta problema sa vad si ea ce zice. Mi-a zis ca este foarte aglomerata cu programari asa ca o sa ma duc in ziua cand este ea si fara programare.
karra80 spune:
Diana acuma am vaz ppozele cu micutza Raisa...tot mai frumoasa si parca semana tot mai bine cu tine...va 
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
roxanici spune:
quote:
Originally posted by sherbi
fetele, ce mai stiti de sonia? ca eu nu am mai citit nimic. este bine?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Sonia e bine, ia in greutate, se deszvolta frumos. O mai sperie pe maica-sa cianozandu-se rar dar e bine per total. Am inteles ca suntul pe care il are acum da semne ca ii "ramane mic" si din cauza asta mai are episoade in care se albastreste. Mami de Sonia strange banii incetul cu incetul (mai tb 17 000 euro ptr germania)
Absoluta, in general cereale seara (simple sau bagate in bibe) sau iaurt cu fructe sau iaurt simplu sau gris cu lapte daca te tine
Bine ai revenit
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
riloasa spune:
Puiul meu a inceput sa pape cate putin. Pentru el 5-6 lingurite, e bine.
DIANA, strange-ma de gat, supara-te pe mine dar tot nu am inteles ce trebuie sa fac ca sa am si eu pijamalute de Craciun pentru puiul meu. Vreau si lui sa ii cumpar. E buna si marimea 71. Eu nu stiu sa comand. Si nici nu le-am gasit. Te rog frumos sa nu te superi pe mine daca sunt prea insistenta. As vrea si pentru 1 an si jumatate si pentru 4 ani, pentru nepotelel mele cadouri de Craciun.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
riloasa spune:
Am uitat sa mai intreb cum le dati voi sa manance carnita?
Eu m-am gandit la 2 zile ou, 1 zi ficatel, 2 zile carne vita si 2 zile pui. Voi cum le dati? Vreau si eu carticele pentru retete copii.Si mai spuneti-mi si mie, ca si eu fac iaurtul in casa, ca sunt nelamurita cu o chestie. De ce il facem in casa si nu cumparat? Ca laptele care il cumparam tot lapte praf este si nu ieste natural. Asa gandesc eu. Daca ma lamureste cineva ii multumesc frumos. Si mai spunet-mi cum faceti voi iaurtul?
Mihaita 31 Martie

Karra. Maine testez si iti spun daca i-a placut. Daca seamana cu mine sigur ii va placea. Lapte ai pus din comert sau formula?