Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by karra80

A papat Winnicu spanac cu ou...si am pus si usturoi....si ce i-a mai placut.....acuma ragaie numa usturoi......tre sa orapid......

Mancarea blenduiita pana cand da semne ca o accepta si altfel...ca deocamdata daca simte ceva mai solid in gura sau scuipa afara sau isi face greatza si .
Deci inca blenduim....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Karra spune-mi te rog ce retzeta de spanac i-ai facut lui Winnie ca si pe mine ma tenteaza. Mersi fain.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Absoluta bine ai revenittttttt

si asteptam noutati despre Timeea si evenual pozici...sa o vedem cat de mare s-a facut

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Loradin, acum ca sunt trecuta prin asa ceva iti pot da un sfat: nu te gandi ca o sa pleci de langa ea, o sa te macina rau gandul asta. Eu nu ma vedeam plecata de langa ea nici dupa 2 ani. Intr-o zi mi am avut oferta, a doua zi am fost la serviciu. Norocul meu , l-as numi putin destin a fost bona.

Mergi la inceput

Amma nu cred sa aiba nimic Luca. Si al meu a avut o perioada cand facea scandal seara de seara din nimic. Si de speriat s-a speriat de cateva ori si de mine de abia l-am calmat. Cine mai stie ce le trece lor prin capsor. Este cand ne distram, il fac sa rada si la un moment dat trece din ras in plans, in special cand e obosit si nedormit. Asa ca stai linistita, e ok flacaul.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by radcarmen

quote:
Originally posted by karra80

A papat Winnicu spanac cu ou...si am pus si usturoi....si ce i-a mai placut.....acuma ragaie numa usturoi......tre sa orapid......

Mancarea blenduiita pana cand da semne ca o accepta si altfel...ca deocamdata daca simte ceva mai solid in gura sau scuipa afara sau isi face greatza si .
Deci inca blenduim....

Luna 8

Karra spune-mi te rog ce retzeta de spanac i-ai facut lui Winnie ca si pe mine ma tenteaza. Mersi fain.

Poze cu puisorul meu

Am fiert spanacu , la fiert am pus si un catzel de usturoi...spoi am blenduit cu oul fiert si cu lapte sa fie mai moale si am pus si o lingritza de smantana.....si i-a placut de numa.....

Sper sa-i palca si piticului tau

Luna 8

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by radcarmen

Amma nu cred sa aiba nimic Luca. Si al meu a avut o perioada cand facea scandal seara de seara din nimic. Si de speriat s-a speriat de cateva ori si de mine de abia l-am calmat. Cine mai stie ce le trece lor prin capsor. Este cand ne distram, il fac sa rada si la un moment dat trece din ras in plans, in special cand e obosit si nedormit. Asa ca stai linistita, e ok flacaul.

Poze cu puisorul meu

si Winnie urla inainte sa adarma cand e obosita...daca nu doarme destul in ttmpul zilei...ma chinui cu ea pana adoarme de numa....sau daca o dor dintii...intr-o seara a plans 30 min si dupa o doza de panadol si putzin calgel a adormit instantaneu....acuma de cand doarme dupa-masa sau seara pe la 7:30 o juma de ora adoarme fara scandal....

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

loradin - m-ai emotionat cu cele scrise despre Craciun. Eu iubesc foarte mult Craciunul, dar din 2004 el are o semnificatie extraordinara pentru mine. Pe 25 decembrie 2004 s-a nascut zana mea. A fost foarte mult dorita si Dumnezeu mi-a daruit-o de Craciun.

Vreau sa te intreb (pentru ca am vazut ca esti nascuta de Craciun) cum era cand erai mica? La ce varsta ai inceput sa intelegi de ce primesti doua cadouri in aceeasi zi: unul de ziua ta si unul de la Mos Craciun? Te suparai ca in ziua aceea nu puteai sa inviti copii la ziua ta sau sa duci bomboane la scoala?

sherbi - sanatate multa va dorim. David este un copil frumos si vesel.Va fi bine sunt convinsa.
Cat despre analize, mai ales fetele cu cezariana, este foarte bine sa mergeti la un control. Control adica: echografie + control ginecologic. Controlul trebuie facut pana se implineste un an de la operatie.Eu am fost si la echo, si la control si mi-am facut si Pap.Totul este o.k. mai putin ca am menstra la 49 de zile. Eu nu am voie sa iau pilule pt. ca am SAFL.

Ian - la aproape 7 luni si jumatate are 9.400 g si 74 cm. Cum am mai scris el nu face parte din categoria copiilor care rade tot din castronel. Mananca bine (eu sunt multumita in comparatie cu ceea ce manca zana mea cea mare). Insa de o saptamana se trezeste de cate 6-7 ori pe noapte si suge. Asa ca in jumatate de luna a luat 400 gr. ceea ce inseamna foarte mult la varsta asta. Parerea mea !

Premonitii: nu stiu daca ati discutat vreodata despre acest subiect.
Dar ar fi interesant sa aflu si experientele voastre.

Va descriu pe scurt doua astfel de episoade care s-au adeverit:
- cand eram insarcinata cu Ingrid in cateva saptamani am visat urmatoarele: urcam dealul la bunica mea (Maria) si in partea stanga am vazut o mlastina cu chipul Maicii Domnului in ea (avortul pe care l-am facut). Am stiut imediat ca am in burtica o fetita si asa a fost. Ingrid s-a nascut mai devreme cu o saptamana fata de termen in ziua de Craciun. In timpul sarcinii o visam porumbel alb.
Acum realizez ca ar fi trebuit sa o cheme Maria Cristina. Am botezat-o Cristina Ioana Ingrid pt. ca la echo. cand m-a intrebat medicul "si cum o sa o cheme" m-am blocat si pe moment am zis Ingrid si uitandu-ma la sotul meu (care dorea sa fie fata) am zis Ioana. Medicul a scris pe foaie : sex feminin Ioana Ingrid. Si asa am decis numele. Am zis ca odata scris asa ramane.

- cand am ramas insarcinata cu Ian am visat pe cand aveam 8-9 saptamani de sarcina urmatoarele: in locul blocului unde locuiam era un munte foarte inalt. Am traversat si de-a lungul strazii era un cordon de barbati imbracati in uniforma.Mergeam spre curtea scolii si acolo un fost coleg de serviciu si un alt baiat pregateau terenul de tenis pentru seful meu. Care venea foarte vesel cu racheta in mana si avea un medalion mare de aur la gat. Dimineata mi-am instiintat sotul ca avem baiat, ba mai mult am facut bascalie pe chestia cu medalionul: ziceam ce bine ca va fii sef si poate vreun manelist sau ceva din neamul asta daca va avea medalion si lant de aur. Si iata ca si acesta s-a adeverit.

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

iunita merci de intrebare. si eu ma pregatesc de dimineata sa va povestesc de matei, dar n-am avut timp.

deci asa ... matei papa destul de bine, dar are si momente cand refuza categoric. concluzia: nu-i este foame. asa ca lasam sa treaca un timp si ii dam mai tarziu. in rest, foarte ghidusel. cauta sa se joace cu noi, chiar daca noi ne vedem de treburi si el ar trebui sa-si vada de jucarii. va dati seama ca se duc treburile noastre si ne maimutarim impreuna. totusi, are si momente in care nu ne baga in seama pt ca el are treaba cu jucariile sau cu vreo reclama la tv ... sau cu vreun model de pe paturica, s.a.m.d.
cu laptele stam tot "dupa cum bate vantul". la noi nu e regula ca trebuie sa bea copilul lapte dimineata si seara, ca nu se respecta. uneori bea, alteori nu. sincer ... eu abia astept sa vina perioada sa-i inlocuiesc laptele praf, ca e un stres continuu cu "a baut/n-a baut". om vedea daca laptele normal l-o vrea!
unde mananca stimatu ... pai pt moment in sezlongul ala de cand era bebe sau in carut. speram ca sapt asta sa ne vrednicim si noi sa luam copilului scaun pt masa. eu m-am axat pe unul din lemn, pana la sf saptamanii o sa ma decid.
ca noutate ... i-am schimbat suportul de baita, ca nu mai era bun cel gen sezlong. i-am luat unul din ala de sta in fundulet (pun poze maine sau diseara).
cam astea ar fi noutatile noastre.
va pup si ma intorc la trebi!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Mersi Karra. Maine testez si iti spun daca i-a placut. Daca seamana cu mine sigur ii va placea. Lapte ai pus din comert sau formula?

Sambata i-am facut piticului ghiveci de legume cu orez si spre surprinderea mea s-a lins pe bot, desi era usor acrisor de la rosie.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Absoluta, bine ai revenit, ne era dor de tine, mie cel putin .Pupam si Timeea. Deci are doar 3 mese pe zi? Am inteles eu bine? Pentru diversificare, pe adresa de gmail sunt mai multe carti, foarte interesante si mai putin interesante. Ai de unde alege.
Mai am si eu una cu retete, nu stiu daca este pe mail tre sa verific, daca nu e o pun azi....cartea :-)
Pup
Ioanaradu,

, ai dreptate.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput