Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by sherbi
amma ,pupici si de la noi pt. luca.
vezi sa nu il iei prin surprindere, ca lui david i s-a intamplat sa planga in hohote ca am intrat in camera val vartej si s-a speriat. si acum cred ca incep sa constientizeze mai mult ce este in jurul lor. spre ex. eu am pe un dulap un arici pusculita din ceramica. de cate ori il apropii pe david de el se sperie si incepe sa planga.
poate ceva din camera, din jucarii sau mai stiu eu ce il sperie pe luca, sau poate chiar luminitele de la jucaria cu pricina.
nu stiu ce sa zic...
karra, pupici multi lu winnie mica.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
De la jucarie nu se sperie, ca i-am mai lasa-o sa-i cante si-i plac alea pe pereti, dar poate ca am intrat eu, la asta m-am gandit si eu.Cum se juca acolo, l-am luat prin surprindere.Da' aseara? Ca dormea si nu am facut zgomot.Astept seara, sa vedem .
Merci, Sherbi

Ama si Lucas 12 Martie 2007
doina.todor spune:
Sherbi
bine ai revenit! Multa sanatate voua si lui Davidutzu! Ma bucur ca sunteti bine.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
iunita spune:
ioanaradu acu exact la tine ma gandeam. ca nu am intrebat cum a fost in we cu Matei. deeci? cum e? cat mai papa? noi acu la masa asta am papat 200legume +125 iaurt.
sherbi ma bucur tare ca sunteti bine. daca nu ai fost deja si ma vrei sa mergi cu david la un medic iti recomand la centrul national de referinta impotriva epilepsiei pt copii , la spitalul clinic AL OBREGIA, clinica neurologie pediatrica pavilionul 2 .
Sos Berceni nr 10 - 12 BUC , sect 4.
sef de sectia este Sanda Magureanu si este cea mai buna!
ne ducem sa macanim.. dadadaidida..aaaa ghiii(pe un ton in care ma recunosc. pe bune ca ma imita!!!)
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
roxanici spune:
Sherbi sper sa nu fie nimic cu David sa fie ceva trecator. Oricum iti suntem alaturi macar cu gandul. Spaima aia ca puiul tau ar putea avea ceva am incercat-o si eu la un nivel mai mic si nu doresc nimanui asa ceva.
ptr David
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by sherbi
sunt si eu p-aici. n-am mai intrat de mult si tare mi-e dor de voi. ma bucur ca nu m-ati uitat (am citit ultimele pagini si am vazut ca ati amintit si e mine).
david este bine sau sper din tot sufletul sa fie bine. am fost la 4 medici si vorba ceea "cate bordeie atatea obicee se verifica". am fost la IOMC, i-am facut eco transfontanelara, a iesit bine, am fost la policlinica "gr. alexandrescu", i-am facut EEG, bine si asta. dr. de acolo ne-a recomandat tomografir, a discutat cu un alt medic si ala la fel, sa-i fac tomo. am fost apoi la spitalul "gr. alexandrescu", si acolo ne-a recomandat VIDEO EEG. ne-a recomandat cel mult un RMN, in niciun caz tomo. apoi am fost la spitalul 9 unde i-am facut video eeg care a iesit bine. idea era sa aiba manifestarile in timpul eeg-ului, insa nu s-a intamplat asa. ideea e ca dr. de acolo ne-a spus ca nu e nimic in neregula si ca sunt manifestari normale care sunt temporare si dispar odata cu inaintarea in varsta mai ales ca organismul lor e in continua formare si maturizare.
nimeni nu a putut sa-i puna un diagnostic. eu am ales sa-l tin sub observatie, decat sa-i fac o tomografie care i-ar radia creierul cat 10 radiogradii normale si anestezia generala nu ma incanta deloc.
partea buna este ca in ultimele zile david nu a mai avut manifestari. poate trece totul de la sine si nu e nevoie de alte investigatii.
nu pot spune decat ca e groaznic sa traiesti cu teama in suflet ca ar putea avea ceva un suflet atat de mic. nimic nu egaleaza in lumea asta cu sanatatea puilor nostri si implicit a noastra.
asa ca nu pot decat sa le urez la toti piticii din stupul nostru sa fie sanatosi!
in rest, de cand l-am intarcat viata mea e mai usoara. david doarme numai in patutul lui, are 2-3 treziri pe noapte in care ii dau sa bea putin ceai sau suza. mai nou are o noua prietena, suzeta. are 4 mese pe zi. dimineata la trezire, lapte cam 180-200 ml. la 4-5 ore papa cam 150 gr. fructe, la 4-5 ore papa iarasi lapte si inainte de culcare papa 150 gr de supa.
prefer sa-i dau supa seara pt. ca atunci o mananca mai bine. am introdus de la 7 luni pestele alb, iaurtul care nu-i place deloc, urmeaza sa-i dau carne e vita si ficat. supa o fac cam la fel de fiecare data pt. ca stau prost la capitolul inspiratie. eu de fel nu gatesc si mi-e greu sa scornesc retete. ii pun radacinoase, cartof, dovlecel, fasole pastai sau mazare pastai, carne de pui sau galbenus de ou. mai pun cateodata ardei gras si praz cand fierb legumele in apa. in rest le fac la steamer, e mai simplu.
david mananca numai in scaunul de masa (cand suntem acasa, evident), fara jucarii, fara televizor, fara cantecele si avioane. daca papa 3 lingurite bine, daca papa un castron f bine. eu nu ma chinui sa-l fac sa manance, ca ma enervez cumplit. cand nu mai vrea sa pape, da din maini, murdareste scaunul, se murdareste si el ingrozitor si prefer sa-mi vad de treaba ca nu-mi place sa smotruiesc dupa fitele lui. merg pe principiul ca ei au instinctele de supravietuire f. bine formate si nu vor sta niciodata sa-i doara burta de foame. la david se confirma. cand i se face foame urla disperat si inghite cu viteza lumii mancarica.
are la 7 luni 7.800 kg si cred ca vreo 74 cm.
sta in fundulet pret de cateva secunde, se intoarce din ce in ce mai des pe burtica, ba chiar a si dormit pe burta (premiera pt. el), si spune toata ziua da-da-da, ta-ta-ta si mai balabaie ceva de neinteles ca si cum te-ar certa.
a dormit deja de 2 ori la buni, timp in care mami si cu tati au fost in club, la petreceri si tare bine a fost.
cam atat de la noi. va pup dulce!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Sherbi ma bucur sincer ca totul e ok cu David. Am stat cu inima stransa in tot intervalul asta. Va pupam si va dorim sanatate maxima.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
karra80 spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
Am vazut acum o stire despre TEODORA, a Lianei Stanciu.Incepe chimioterapia, si Raduleasca spunea ca numai intr-o zi se stransesera 122 mii euro.Se gandeau chiar sa faca si o fundatie cu banii ramasi..Doamne, doamne, de unde fetelor cancer la 2 ani??Oare s-a nascut cu pbl astea si n-au avut manifestare pana acum ?Doamne nu vreau decat sanatate pt noi toti, nimic nu-ti mai trebuie la astfel de vesti...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Am auz pe mihaela radulescu pov la o emisiune...si cica e vb de niste noduli la colon....Teodora a fost tot constipata de mica .si nu-i gaseau nici un tratament......si la Budimex i-au descoperit un nodul ...se pare ca la Wiena avea deja 3...plus ca se vede si ceva la plamani....
Doamne treb sa fie ingrozitor sa-ti vezi puiul asa de mic suferind.....doamne pazeste pee toti copii de asemenea suferinta

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Elena.2006 spune:
Iunita mersi de pont.Am descarcat progranul de pe net, mai ramine sa vad cum il utilizez.
Sherbi ce bine ca nu e nimic grav si sa dea DD sa nu fie deloc!Un
pentru David.
Auziti fetelor asta cu plinsul din orice e si la noi.O fi o etapa in care vor sa atraga atentia sau se sperie de ceva, nu stiu, dar se linisteste, spre disperarea noastra daca il luam in brate
Despre mancare: sa ii dai mincare in diverse locuri nu sunt deacord, ca asa se vor obisnui si tot noi o sa tragem, asta nu inseamna ca nu pot fi si exceptii(rar, de nevoie).
Eu am gresit ca de multe ori l-am fortat cu mincarea si chiar daca nu vroia, i-am indesat mincarea pe gat.Nu am obtinut decat nervi, mancare spoita peste tot, copil crizat la vederea linguritei, mincare aruncata,timp pierdut si cel mai important, ajunsese sa isi faca sila la orice manca.Asa ca va rog atentie!Acum nu mai procedez asa.Daca nu vrea nu ii dau, e normal sa aiba si el nevoile sale de hrana si nu neaparat dupa ceas.Ca atunci cand ii este foame mananca orice si stie sa imi spuna ca ii e foame, adica plange ingrozitor.
Craciunul din acest va fi special, este primul an in care il vom simti in adevaratul sens pentru ca il avem si pe licuriciul nostru si asta e cel mai important lucru.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
karra80 spune:
A papat Winnicu spanac cu ou...si am pus si usturoi....si ce i-a mai placut.....acuma ragaie numa usturoi......tre sa o

rapid......![]()
![]()
Mancarea blenduiita pana cand da semne ca o accepta si altfel...ca deocamdata daca simte ceva mai solid in gura sau scuipa afara sau isi face greatza si 
.
Deci inca blenduim....
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
absoluta spune:
Hello,
Am revenit si noi in sfarsit...
Motivele absentei noastre sunt multe si intemeiate..... am fost plecate la bunici....am avut o nunta in familie (sora mea), si cel mai important motiv
am inceput serviciul
Fetele care ati inceput serviciul cum stati cu moralul?! Eu stau numai cu ochii in lacrimi.
As vrea si eu meniuri pentru incepatorii in diversificare, dupa amiaza ce putem sa le dam sa manance?
Dimineata la 6-7 ii dau laptic de la san si seara cand o culc.La pranz bona ii da supica si completare cu lapte praf. Astept si eu sugestii de la voi cele cu experienta.
Nu stiu ce sa va mai zic pentru ca eu am ramas la capitolul 34. O sa citesc cat pot de repede ca sa ma pot integra din nou.
loradin spune:
tot eu,
sherbi-multi pupici iti trimit si suntem alaturi de tine.Sper ca totul sa fie bine cu puiutul tau
absoluta-ma bucur ca ai revenit! Am citit mesajul tau si m-a cam luat cu fiori.Chiar voiam zilele astea sa le intreb pe fetele care au inceput serviciul cat de greu le este si cum au reusit sa depaseasca momentul.Eu, in pincipiu ma gandeam sa incep din februarie si iti spun sincer ca imi este groaza.Am zile cand numai daca ma gandesc imi vine sa plang.Cat despre meniuri mi-ar place sa te pot ajuta insa sunt f consecventa .Cereale,piure fructe,piure legume si latic.
va las ca e tare necajita! O sa scapam noi si de durerile astea
loradin
poze cu albinuta mea