Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nu e voie. la acest cap. noi suntem cam in urma. de cate ori ii spun, nici nu ma asculta. dar sa mai incep cu explicatii...
ma bucur ca ati deschis subiectul, ca am mai invatat cate ceva.

mancatul de pe jos. nu-l las. doar cand am fost la mare l-am lasat sa guste nisipul. o singura data a bagat in gura un muc de tigara de pe jos. asa ca am bagat degetul la el in gurita si i l-am scos.

pandispan inca nu i-am dat. dar e o ideee. sa o pun pe soacra sa-i faca. azi i-am dat putin cozonac fara umplutura facut tot soacra. a mancat cu pofta. adevarul e ca era tare bun.
pana acum i-am dat biscuiti de bebe, gris cu lapte si oprez cu lapte.
dupa parerea mea si a sotului, buiscuitii au vazut oul doar in poza.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dia- NU E VOIE sa-mi ignori intrebarea de pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DOLORES,....deci inf urinara,asta explica totul,nu ?cum se simte puiul?si anemia?

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

BEBINUTA cu sanatate, iubire si multa multa fericire! sa ne spui cum ai petrecut! un brat de pt tine!

DONIA, sanatate multa!

RAMSAN, bine ai revenit!

Noi folosim la greu "nu-i voie" insotit de explicatii. Casa e mica si avem f multe lucruri, unele periculoase, altele fragile, altele valoroase, unele de servici, etc...explicam copilului si pare-se ca intelege. Atunci cand vrea. Nu folosim cuvinte de genul "buba" care la noi e "te lovesti si o sa te doara" sau "cahh" ori "caca" care la noi insemana" gunoiul, mizerie". Nu sperii copilul cu animaluri ori balauri ca sa adoarma ori sa-l determin sa renunte la dorinta de a merge intr-un anumit loc. Am corectat-o si eu pe a mea mama inteleapta intr-o zi: ii dadu fetei un biscuite pe care l-a devorat mititica, atunci maica-mea spuse "vai, mititica de tine, cum te tine maica-ta asta rea flamanda". Cred ca am scuipat foc pe gura, scos flacari pe nari...nu-mi venea sa cred cat de inteleapta e femeia aia....razboi duc cu ea mereu.

intrebare please: cum pun link cu poze? acasa aveam in mess salvata metoda; multumesc!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Azi a fost ziua mea. Nu am reusit sa intru mai devreme, asa ca repede pana nu se termina, va invit la petrecere, unde vom servi ce doresc doamnele .

Multumesc celor care nu m-au uitat azi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Tema
nu prea folosesc "nu-i voie"...,s-a intimplat doar de citeva ori...,eram la dus...,si s-a urcat pe wc...,a tras de colac,sau cum naiba ii spune,colac care are un "cui" lipsa...si evident ca s-a dat intr-o parte atit de bine,incit fata mea a putut sa-si vire miinile in wc ,fara probleme...,eu fiind la dus cu sampoane&co...,n-aveam ce sa-i explic in acel moment asa ca am tipat "nu-i voie"...
in rest are voie sa faca orice doreste...,prizele au capsa pusa...,detergent,sticlarie,parfumerie...,nu mai este nimic la nivelul ei...,cind folosim cuptorul ,il baricadam astfel ca ea sa nu ajunga la el...,in rest deschide dulapurile,scoate o groaza de chestii,le iau frumos,atunci ii explic de ce "nu e voie" si-i dau stiva de plastice...in restul casei poate sa exploreze fiecare coltisor...
nu o voi lasa sa manince dupa jos...,niciodata...,fructele toate se spala...,legumele la fel...,spalat/sters pe minii de multe ori pe zi,jucariile cazute pe jos...,se sterg si ele... de fiecare data...,o data la luna,aproximativ iau toate jucariile si le spal,prin rotatie...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

sa ne traiesti draga noastra Bebinuta,sa fii sanatoasa si mereu voioasa...,te asteptam sa ne povestesti cum ati petrecuta azi...
un brat de floricele pentru tine,cu mare drag...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LA MULTI ANI,BEBINUTA !!!!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta !
DANDUSA,multumim ptr reteta de pandispan,si multumim si ptr site-ul respectiv,am rasfoit putin si mi se pare util,eu una nu-l cunosteam.pana la urma nu ne arati freza ,huh???

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bebinuta iertare...acum am vazut...deci de aia era linistea aia pe forum de dimineata...erati la visinata toate... si multa sanatate ca restul bucuriilor..stiu eu din ce parte o sa vina...

mai e o masea care se simte la mana, sub cea care a iesit...a adormit f greu...of, pui mic si suferind...:(((

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

Dia- NU E VOIE sa-mi ignori intrebarea de pe PM

sorry, dorsilia, eu am o vesnica problema cu PM-urile: uneori le vad imediat si alteori le pot citi de abia dupa cateva zile... asa ca ia baga tu intrebarea pe mess sau pe mail

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput