Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Bambo, vazut frumoasa Antonia imblanzitoarea de lei, tigri si caprioare! Foarte frumos costumasul pentru iarna.

Nu e voie - folosesc expresia si de cele mai multe ori ii explic de ce anume nu e voie. In majoritatea cazurilor o doare la basca si face tot ce vrea muschiuletul dumneaei.
Bagat diverse de pe jos in gura - se intampla mai ales in parc, atunci cand o las pe jos. A bagat in gura nisip, frunze, pietre, coji de nuci etc (mucuri de tigara nu).Degeaba i le-am scos din gura si i-am explicat ca nu e voie, ca sunt murdare, ca nu sunt de mancare etc... cum le gaseste cum le baga in gura. Banuiesc ca a simtit si ea ca gustul nu e tocmai ca cel de biscuiti, de exemplu, dar continua sa le bage in gura.
Pandispan - mai asteptam. Ii dau biscuiti de cumparat care contin ou (sau au vazut oul in poze, nu stiu ), dar nu ii fac eu deocamdata prajituri cu albus. (mai ales din cauza de DA).

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bebinuta - DECI SCORPIOANCA DE-A MEA. aha
La multi ani! si multa fericire alaturi de cei dragi.

quote:
Originally posted by marani
intrebare please: cum pun link cu poze? acasa aveam in mess salvata metoda; multumesc!

link cu poze? - copy paste aici carnatul lung de la poze. Cum sa-l faci mic, adica sa nu fie carnat? [ url="aici paste link-ul" ] poze [ / url ]

cu mancatul de pe jos: din pacate multe chestii le va papa copilul de pe jos fara ca noi sa bagam de seama. Incerc sa-i fiu aproape si sa oberv si sa controlez situatia. A gustat pana acum pietricele si nisip. Pantofiorii ei - cu care fusese in prealabil pe afara ... sunt nectarul zilei. Oare ce va urma?

Lia - vezi ca Dia a avut dintotdeauna probleme cu PM-ul - il va vedea abia peste o saptamana. Nu cred ca s-a remediat aceasta problema cu Pm-urile ei.

noi iar suntem cu muci, mai si tusim nitel - asa ca papam din ce in ce mai prost - azi i-am dat deja de 2 ori laptele cu lingurita.
Azi am cantarito - in sfarsit am depasit si noi pragul de 8 kg. Avem 8.150 kg. Sa fac chef? Inca nu - poate iar scade din cauza racelii.

pupici tuturor fulguletilor bolnaviori - sa treaca, tuturor celor ce le-au mai iesit cate un clontz, tuturor celor ce au mai facut vre-un pas si noapte buna si linistita mamicilor lor.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bebinuta Sa ai parte de absolut tot ce-ti doresti in viata alaturi de cei dragi tie!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mai are cineva masele? fulgulet, adica. am si eu o nelamurire...am pe cine sa intreb?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Miro, multa sanatate printesei Kara!

Nici eu nu vreau sa o sperii vreodata pe Alexia cu Bau-Bau, "vine catelul si te papa" sau alte porcarii de genul asta! Cunosc un caz in care o cretina de bunica i-a tot spus nepotelului ei de cativa ani ca, daca nu e cuminte, va cobori doamne-doamne din icoana si il va pedepsi. Bietul baietel, ajunsese in asemenea hal de frica, incat nu mai voia cu nici un chip sa ramana singur in casa sau sa doarma singur. Mi s-a parut ingrozitor!

Alta faza - in Cora, zilele trecute: un baietel de maxim doi ani zbiera de mama focului! Maica-sa, zbierand si ea: "Aici te las! Dupa mine sa nu mai vii!" Si pleaca pe culoarul de vizavi. Copilul a inceput sa urle si mai tare si a inceput sa fuga dupa ea. Mi-era o mila de el, saracutul! Avea o privire atat de speriata! Probabil se temea ca-l va abandona pe acolo sau cine stie ce era in sufletelul lui. Foarte cruda mama!

Mergi la inceput

Dianocica, Alexia are doar 6 dinti. Cred ca noi mai avem ceva
de asteptat pana vedem vreo maseluta.

Noapte buna, mamici si fulguleti frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Nici eu nu vreau sa o sperii vreodata pe Alexia cu Bau-Bau, "vine catelul si te papa" sau alte porcarii de genul asta! Cunosc un caz in care o cretina de bunica i-a tot spus nepotelului ei de cativa ani ca, daca nu e cuminte, va cobori doamne-doamne din icoana si il va pedepsi. Bietul baietel, ajunsese in asemenea hal de frica, incat nu mai voia cu nici un chip sa ramana singur in casa sau sa doarma singur. Mi s-a parut ingrozitor!

Alta faza - in Cora, zilele trecute: un baietel de maxim doi ani zbiera de mama focului! Maica-sa, zbierand si ea: "Aici te las! Dupa mine sa nu mai vii!" Si pleaca pe culoarul de vizavi. Copilul a inceput sa urle si mai tare si a inceput sa fuga dupa ea. Mi-era o mila de el, saracutul! Avea o privire atat de speriata! Probabil se temea ca-l va abandona pe acolo sau cine stie ce era in sufletelul lui. Foarte cruda mama!

offff, cate faze din astea am vazut....jur ca imi vine sa plang de fiecare data cand vad asa ceva...:((((((

acum imi aminteam de o cunostinta care imi povestea cum l a invatat ea pe bblul ei sa adoarma singur....3 zile a durat. lasat sa planga. prima zi adormea in sughituri...si era asa detasata cand imi povestea...se ineca de plans si adormea si plangea in somn...dar in 3 zile a reusit...doamne cat de crud..si de lipsit de sens...infiorator..:((((

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Mda, nu se poate ceva mai gresit decat sa-ti sperii tu insati copilu' si sa-i lasi sechele care-l vor putea marca o viata ...Si eu am fost destul de speriata cand eram mica, nu atat de ai mei, care aveau traditionala poveste cu bau-bau, cat de idioatele de ingrijitoare de la gradinita...Tin minte perfect, in grupa mijlocie fiind, cum din cauza ca nu am vrut sa dorm la amiaza, o tampita m-a inchis intr-o debara de la gradi, plina de praf, mica, stramta, fara nici un geam, deci intuneric bezna. Si m-au tinut acolo minute in sir...eram atat de speriata, incat imi amintesc pana si mirosul acelei debarale foarte clar...adult fiind, ma gandesc ca poate de acolo mi se trage treaba cu claustrofobia, care la mine e ffff grava...aaa, si mai era o bovina dintr-asta la gradi, cica spalatoreasa, care lucra intr-o sala cu masini de spalat de alea mari...aia ne speria ca ne baga in masina de spalat si putem muri acolo ...bai, ce oameni, cat profesionalism, cata minte ingusta, ce metode de educatie....

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Seara buna!

Acum 10 luni... ma chinuiam...
Facem 10 luuuuuni!
Hai, spuneti-ne la multi ani! Glumesc...

Jur ca v-am citit zilnic, dar sa mor daca am avut chef de scris! Acum ma simt mai bine. Cu capu' am probleme eu... Nu ma luati in serios.
In sfarsit, au venit si peste noi mucii. Toti trei ne-am pricopsit. Primul a fost Tudor si am avut niste zile de cosmar. Dar e bine. Norocul meu a fost cu batista bebelusului. M-a salvat! N-a avut febra. Doar ca n-a mancat decat lapte cateva zile si-i curgeau mucii rauri, rauri. Dar stiti si voi cum e.
Sunt foarte bucuroasa ca astazi a inceput si Tudor sa aplaude si sa faca din manuta paaaa. Sunt uluita cate chestii noi face. De la o zi la alta ma mai mir de cate ceva...
Baiat mare, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Cu "speriatul" am si eu o amintire naspa din copilarie... Senzatia foarte urata si frica atunci cand ma rataceam de mama prin multime. Ingrozitor! Bine, tot din vina mea se intampla probabil ca stateam cu ochii cascati aiurea. Dar 2, 3 minute pana o regaseam pe mama mi se pareau de cosmar!!!

Mergi la inceput