Colectia de toamna-iarna 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 21
ioana_77 spune:
Nici pomeneala sa dorm, mi-am mai pus una, alta in bagaj, intre 2 contractii, nu-s grozav de intense, dar nici nu ma lasa sa ma odihnesc.
Intre timp ma imbarbatez cu povestea nasterii Andei

Maria(29.11.2005) si Ioana
38+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Ina869 spune:
Miri, Mada, eu incerc s-o invat pe Rachie cit mai multe cuvinte in lb. romana, chestii uzuale, fiindca am dat peste multi tineri de pe-aici care stilcesc si pocesc cuvintele de ti-e mai mare jena, si stiu ca numai acasa o pot da pe brazda cit de cit. Am vorbit cu o prietena care preda lb. romana la sf. de saptamina si mi-a spus ca nu are cum sa-i invete pe copiii in trei ore, ei vor sa fie stimulati cu premii, cu concursuri, ca altfel se plictisesc, si uite-i la sf. de an scolar cum apar pe scena cu cite un spectacol pregatit un an intreg, cu miscari si fataieli de te doare capul, dar agramati. Si mi-as fi dorit sa-i iau un meditator care s-o invete, insa nu se merita investitia, o sa avem alte prioritati atunci, alte activitati si, pina la urma, este mai mult o chestie de suflet pentru mine, asa ca insist pe generalitati, poezii o sa invete la scoala unde preda prietena mea.
Saptamina trecuta urmaream un reportaj despre inteligenta copiilor, o fetita de doi ani care inca nu vorbea ( !!!) arata pe harta lumii unde se afla tarile, parintii o intrebau si ea puncta exact acolo, un baietel la trei ani stia pe de rost toate tarile si capitalele. O alta de sase ani stia toate tarile, capitalele si presedintii lor, inclusiv cite ceva despre fiecare presedinte.
Am ramas masca, pur si simplu, si nu sint considerati genii, un psiholog spunea ca un copil de doi ani este capabil sa invete pina la zece cuvinte ( noi) pe zi, si in cazul lor, era vorba de practica, de nimic altceva.
Mada, cu sorbitul, ce sa spun, pentru a mea este o placere, sper sa nu ramina cu obiceiul asta prost.Ieri am aflat de unde i se trage; de la cresa. I-am vazut pe copilasi cum isi luau castroenele in mana sa soarba zeama de la compot, si top si fiica-mea.
Acum citiva ani am fost la o sezatoare romaneasca unde a participat si un poet de pe meleagurile natale, a recitat el din citeva poezii - care au avut succes la public- si apoi ne-am asezat la masa, ca era ora pranzului. Masa "prezidentiala" era asezata la loc de "cinste" in fata tuturor, deci nu aveai cum sa nu remarci ce se intimpla la masa poetului, si cind l-am vazut cum musca dintr-o felie de paine, fara sa rupa din ea, mi s-a facut lehamite. Degeaba scrii carti si esti mare popularitate daca nu ai cei spate ani de-acasa.
Anda, eu as pune filmulete, dar nu sint foarte relevante fiindca, asa cum am spus mai demult, cind Rachie vede camera video sau aparatul foto incepe sa se maimutareasca ( este clar, nu o sa fie vedeta niciodata, ca nu este serioasa!). Intotdeauna trebuie sa ascund camera, sa nu vada ca filmez, ca altfel, incepe sa se hizleasca si nu mai este atenta. Filmuletul cu "interogatoriul" ( l-am numit asa fiindca o intrebam repede cite ceva, sa nu-si dea seama ca o "trag in poza" ) a fost o exceptie, dar o sa-l pun asa, de amuzament.
Roxi,aduna, da, in momentul in care eu o imbrac o intreb " citi ciorapi ai in picioare? " si ea raspunde "doi" sau cind o incalt, ii pun intai un adidas si intreb " citi adidasi ai in picioare?" sau ii iau degetele de la manuta, ma joc " un degetel, doua, trei " si apoi numaram, adunam, scadem. Ii dau cite o felie de fruct, apoi mai pun inca doua si o incerc sa vada daca stie cite are ( nu am sarit de cifra trei, vreau sa se prinda cum sta treaba cu ele , si pe urma o sa mai avansam ) , deci practic, incerc sa combin utilul cu placutul, ca sa nu-i fie greu mai tarziu.
Este usor fiindca matematica se poate practica oriunde, in masina, afara ( cite frunze sint pe jos, citi copaci, cite case,masini, copii etc.) si cam la fel si cu cititul, ce litera este aceea, etc.
quote:
Se duce si-si aduce olita cu spatar, scoate si cealalta olita pe care mi-o intinde si-mi spune ferm "Mama caca", ma asez io pe o olita, ea pe cealalta.
Feli [ quote ] Ps: am si eu o matusa in Thunder Bay, daca va naste in Canada iti voi cere sfatul.[/quote]
Cu placere, Feli, daca ma pricep, ca nu am inteles despre ce sfat este vorba,ref. la nastere?
Taniuta bine ati venit acasa si succes cu bona!
Roxi pozele cu apa sint facute linga cabana unchiului meu.
Deci pozele cu moatele au avut priza la public...hihihi.Sa le vedeti pe cele unde Rachie imi ia chilotii la incercat, zici sa sta in parasuta.
la fel si cu sutienele, si le tot incearca, intr-o zi cred ca o sa le "umplu" cu niste mingiute ca sa se simta si ea bine.Pischi, Lavi, Monet, Cristina Negara, Helep, am vazut pozele scumpelor voastre, sa va traiasca!
Mandy, impresionant tort, iar Kriszti este un dulce.
Meems La Multi ani, sa ai o viata frumoasa si sa fii fericita!
Roxi multumesc pentru incurajarea cu bunica.
Corap pentru bila, bea sucuri de grepfruit, lamaie, sint foarte bune, iti spune una care lesina pe strada de durere, greturi, etc.
Anda , felicitari pentru poetul vorbaret!
Noki, Lavi, Miha, sanatate fetelor!
Melku, sa stapaniti sanatosi casa!
Nastere usoara Ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sa veniti curind si sanatosi acasa ! Multe pupicuri dulci!!!
Fetelor, mi-este somn asa ca nu mai stau sa corectez eventualele greseli, am avt o zi plina, a venit mobila din dormitor a lui Rachie, baietii au dat cu nu stiu ce solutie pe ea si nu am putut sa o culc de dupa-amiaza in cameera ei, am incercat in patul mare cu mine, dar nici vorba, pina la urma a adormit in scaunelui ei , in timp ce gateam , mergea hota, radioul, mergea robotul de tocat legume, deci, cind ii este somn, adoarme si cu galagie si oriunde - si noi, care umblam in varful picioarelor cind doarme printesa!

va pup si fug la nani,
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Ina869 spune:
Biculet mama, pai voi care fuserati asa precoci cu olita acum regresati? Pupicuri multe!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Ioana naste azi, oare??? Pai sa-i facem o urare: nastere usoara, mami si bebe sanatos si mancacios!!!!

Ina- suuper povesti despre Rachel! Tare drag mi-e de ea!
Cat despre liniste si nani...IDEM, IDEM, IDEM si la noi. Liniste si mergs pe varfuri. Dar in Turcia, pe boat trip, unde erau circa 6 boxe imense care urlau bezmetic de ma dureau urechile aproape, plus zgomotul infernal al valurilor care erau de-alea imense de furtuna a adormit Sarah fara nicio problema in carucior. In momentul in care s-a oprit barca si muzica implicit, s-a trezit instant. Deci la ea trebuie sa fie fond sonor constant - sau liniste sau galagie, dar fara schimbari.
Miri- amortizare placuta la haine! Ma duc si io in dupa-amiaza asta putintel prin magazine. Sa vedem ce ochim!
Madutza- Sarah are o burta meeensa. Chiar ieri l-am intrebat - a mia oara - pe doctor daca e ok si mi-a zis ca e perfect normalm ca asa e conformatia de copil mic-bebe si ca se va schimba in timp.
Tania- nici nu stii cat ma bucur ca m-ai aparat de Lavi cea critica!

Lavi-
pai ma intrebi d ece nu ma pot abtine si apoi postezi meniul de la ziua lui Nati!!! Pai treaba e asta???
Bic- ehehehe...io taman am bifat ieri a doau zi in care Sarah nu a dormit la pranz. Deloc. Adica sculata la 8.30, s-a culcat la 22! 

, nu? As fi putut s-o adorm in carucior in parc, dar recunosc ca mi-a fost lene sa o imbrac si sa cobor la ora aia - pranz. ca si-asa iseam dupa-amiaza. iar s astau chiar e la 15-20 in parc....hmm...cam racoare.![]()
Camelia of..bubitze...nu-s de la caldura? O fi prea gros imbracata? Cum arata? Mici, disparate si rosii fara cap? Ceva alimentar, cel mai probabil, as zic si eu. Ii dai mezeluri sau Danone?
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Bic ,al meu adoarme cu mine in pat ,ne uitam un pic la tv dupa care-i spun ca tre' sa facem nani ,se intoarce cu spatele la mine ,inchide ochii si in citeva minute adoarme ,ma inteleg tare bine cu el la faza asta dar nu de mult ,de vreo 3 luni ,pina atunci il leganam pe picioare
,problema e ca doar doar o ora jumate ,nu vrea mai mult
Ioana ,gata?Nastere usoara mamico ,multa sanatate!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Bic spune:
Sa stiti ca eu am uitat cum sa schimb subiectul asa ca o sa scriu tot aici.
Noki, azi m-am bucurat pentru prima oara ca n-a dormit Smaranda, ca uite c-a dat cu cutremuru' in nou pe la 8.10 p.m. Si cum era foarte obosita, mindra mea nu a simtit nimic si nu s-a trezit deloc de-a lungul procesului scos din patut, luat fuga copilul din patut, fugit la usa, deschis usa, iesit afara, strigat la vecina de vis-a-vis si intors inapoi in pat...
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Ioana, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

Noki, multumesc de intrebare, bubitele fiica-mi sunt imprastiate pe corp si maricele si umflatele, zic eu ca ar fi de la mancare ! As merge la doctor azi dupa-amiaza , sa vad macar o parere ...
A primit si Daria plicul pentru analize, sa vad cand le-om face ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Bic, horror...cu cat calm povestesti tu despre un eveniment de care mie mi-e frica de mooor. Cate grade a avut? Cutremurul, zic.
Camelia, hmmm...maricele. Mai bine du-te totusi la doctor, ca vorba aia, iti da o parere avizata! Cu analizele: le-am primit dar nu le facem. Prea multa bataie de cap.![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!