Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hello, hello
intru si eu o fuga,
IOANA-nastere usoara, bb sanatos si mancacios, tie refacere rapida. nu ne suparam dc iti mai uram si miine sa stii!
o poezie ptr vorbareti: CU DEDICATIE

cocosel cu coada scurta
cum te-ai descuRcat la nunta?
m-am urcat pe coltul mesei
si-am mancat turta miresei.

asta e poezia nr... fara numar fara numar fara numar

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaa...repejor o postare inainte de a pleca

Ina asa si la noi in ultimul timp, Miruna care de obicei nu doarme decat in liniste, am fost duminca cu ea la Pustnicu la restaurant, era si un botez acolo si urlau lautarii ca la balamuc..am pus-o in carut si nici una nici doua a adormit. Si n-a fost prea deranajata de zgomot

Madutza ieri ai avut o zi plina dpdv forumistic vad. Si eu ma gandeam sa-i fac ziua Mirunei la un los de joaca, dar sunt in cumpana ptr ca nu puteam sta foarte mult acolo...cel putin astia mici cred ca dupa 2 ore de zbantuiala vor fi franti. Voi unde faceti? Stii ceva preturi?

Bic eu o pun in pat, o invelesc, inchid usa si se culca singura.

Ioana o fi plecat deja la spital? daca da...nastere usoara si bb sanatos!!!!!! [majorete][majorete]

Cami sa nu fie urticarie. Mergi si vezi ce zice dr.

Burta mare la copii m-am amuzat copios pe tema asta....se vede ca n-ati mai vazut-o de mult pe Miruna...are o burta seara zici ca e gravida..nu e nimic anormal, e consitutia de bb, o sa-si revina. S-o vedeti dimineata ce "silfida" e

Gata, fug sa-i iau ceva cizme Mirunei, apoi am de alergat ca vin aia cu termopanele la ap. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,noi facem ziua plodului la BoomLand de la 12-14:00 ,asa am rezervat dar o sa prelungesc inca o ora daca au liber ,costa 400 ron care include aranjament cu baloane ,2 fufe pentru supraveghere copii ,un personaj de poveste ,invitatii ,banere cu happy b-day ,ii fac un poster mare sarbatoritului cu poza lui si cam atit ,in plus eu vreau baloane de sapun ,e 50 ron pt 2 ore iar haleala ori o fac la restaurantul unui prieten ,ori o firma de catering
Io i-am luat cizme de la Piciu ,sint tare frumoase dar de fetite erau o groaza super ,super dragute

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput