Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamaa Lavi da ce te-ai mai spetit ,eu sincer m-am saturat de casa ,gatit ,spalat etc . anul asta nu mai fac nimic acasa ,am anuntat pe toata lumea ca indiferent de ocazie serbam ,,pe afara'' ,n-am nici un chef de pregatiri migaloase cu fi'miu printre picioare ,asa ca si ziua lui o serbam la BoomLand si cred ca mincarea de la vreo firma de catering .
Fetele care fac altceva in afara de casa si plod ,adica s-au intors la serviciu sau mai stiu eu ce alte activitati au poate mai au chef de pregatiri fde genul asta ,salate sofisticate,torturi ?!?!,nu m-as apuca de unu acum nici sa am un cutit la gat ,Hilde nu stiu cum poti avea asa rabdare ,dati-mi si mie va rog ca io nu mai stiu ce-i aia :(((

Ma duc sa bag o tigara de nervi si invidie pe cele care au chef de gatit ,facut torturi etc .
Io de vreo 2 luni ii dau sotului in weekend (ca numai atunci maninca acasa) numai pui ,pulpe la cuptor cu cartofi ,specialitatea puturosului ,cred ca baga divort cat de curind ,am noroc ca nu maninca ciorbe ,mincaruri gatite dar sapt trecuta imi batea niste apropouri de o placinta cu mere ,m-am facut ca nu pricep si a doua zi am cumparat una de la TipTop:)))))))
Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madutza, io te inteleg in ce stare esti...poate e o perioada!N-ai chef asta e...faci numia ce-ti face placere si gata, nu te enervezi si o sa fie bine! Si eu inainte cumparam si am si eu zile cand n-am chef de nimic.
Eu acuma sunt deja formata, cum s-ar zice...teleghidata, fara s afac ceva as muri...nu-mi vad rostul altfel decat facand de astea, serios! de zic ca m-o lovit trenul!Eu zic ca trebuie sa ai in sange chestia asta....

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hilde de cand am fost gravi n-am mai facut cumparaturi adevarate. numai adidasi, treninguri, blugi, tricouri. oricum ma apuca depresia la probe, ca acasa nu ma vad cat sunt de mare.mi-am luat un compleu ptr botezul lui D si o rochita ptr o nunta si atat.in 2 ani!
am fost cu o prietena ce stie ce se poarta, ma punea sa-mi iau sacouri cu manecile 3/4 ca asa se poarta, sa se vada bluza!"ma lasi! ce io mai am bani sa-mi iau ceva de iarna peste o luna?"si am luat un pardesiu de lana-poate palton dc e iarna calda, la 2 randuri de nasturi, tot din anii 60 modelul. si mai erau fix ca in anii 60pelerinele, scurte, 2 randuri de nasturi.. da ce va povestesc, ca voi mai shoppinguitzi.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hilde ,de mult vreau sa te intreb ,cind tu faci minunatiile alea ,copilu' ce invirte?Sta cuminte si se uita la tine?:))Asta nu o cred ,mai e cineva care te ajuta cu el?

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Heloooo !
Eu abia am reusit sa mai citesc una-alta, ca am avut o zi la fel de full ca si ieri!
Noki, bravo pentru Sarah si pentru al ei kk facut la olita!!!

Madutza, vazut poze! Orlando e tare frumusel si arata asa de matur!

Mandy, pozele voastre le-am vazut in fuga, insa inainte de a comenta mai mult despre frumuselu' de Kristi, vreau sa le savurez pe-ndelete! Torturile le-am vazut, asa cu coada ochiului si nu vreau sa insist asupra lor, ca ma infiintez imediat la tine sa degust macar o faramitura!

Miri, sa porti sanatoasa noile achizitii! Sunt convinsa ca sunt suuper!

Lavi, super meniu la ziua Nataliciului!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Salutam colectia.
Anda, Miri, Madau, Maduta, Soanso, Lavi - multumim de primire si de aprecieri.
Daca cu unele din remarci as putea fi de acord - ca locatie, hainitele frumusele ale Maiei, cu cea a lui Miri nu pot fi si gata. Esti o diplomata si o dulce, dar sa stii ce pe mine cruntul adevar nu ma supara si puteai sa mi-o spui pe sleau ca-s grasa si nu sexoasa . Si sa nu uit, sa porti cu placere hainitele achizitionate.
Lavi - super meniul, foarte variat si foarte fancy. Eu m-am canadienizat complet in ceea ce priveste bucatareala si mi-e o ciuda de mor - cumpar mai totul sau comand de la caters cand e vorba de petreceri cu multi invitati.
Maduta - am vazut si eu pozele si Orlando e un dulce. Eu zic ca arata super.
Madau - am vorbit cu Miha la we si mi-a spus ca nu ai luat pachetelul.

Ma duc sa mai pregatesc cate ceva pt marea petrecere de sambata, dar nu inainte de a ura multa sanatate copilutilor bolnavi si rebdare mamicilor.

P.S. Pe unde-i Leea? A plecat cumva in 'marea' vacanta? Dati-mi credit, n-am avut timp sa citesc din urma.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)

Poze MAIA 2007
Mexic Oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy, vreau sa spun ca, dupa o analiza amanuntita a pozelor, m-am indragostit de pustiul tau ! Are o fata atat de dulce si niste ochi absolut superbi! Imi plac pozele cu momentele de tandrete dintre voi si cele in care e abia trezit - are niste obrajori rumeni, numa buni de tzucat!!
Un pup dulce si special din partea Dariucai!

Despre noi nu prea avem noutati, doar ca frecvent ii apar blandutze pe corp, pe manute, pe burtica, pe picioruse, si cred ca sunt de la mancare ; dar nu stiu de la ce ! Am incercat sa tin un soi de jurnal al alimentatiei ei, dar tot nu reusesc sa fac o legatura. Aceste "blandute" apar la interval de 1 saptamana - doua!
Cred ca manie merg la un doctor, dar nu stiu daca tre' sa fie dermatolog sau poate fi pediatru (oricum ar fi n-am unul de nadeje la indemana )
Acum va pup dulce si va doresc noapte buna!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Vai Helep ce m-ai jignit!chiar mi-era rusine sa scriu sa nu crezi ca ma dau la tine?!dc nu te placeam nu comentam nimic,am mai fost eu muratura p-aci.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

EU am de facut un anunt solemn: m-am cam plictisit de mamicie....
Ei, ma rog, de fapt de anumite aspecte. De exemplu, de aspectul in care mindra mea refuza categoric sa adoarma dupa-amiaza cind e cu mine acasa. Pentru ca nu mai am rabdare deloc, in ultimul timp am tot adormit-o de dupa-amiaza fie in masina, fie in carucior, fie a adormit pe bicicleta la ta-su.
Azi mi-a venit sa mor ca am condus vreo 40 de min. si nu a adormit. Acasa am pus-o in pat cu mine - NU. In patl ei - NU. Acum mi-a cerut sa se duca sa se joace in masina, asa ca asta face acum, spre disperarea mea!

Voi cum va mai adormiti copiii de dupa-amiaza????

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

bicule, daca iti spun ca eu o pun in pat cu suzi si adorme singura, nu cred ca te ajuta cu nimic.

Io stau cu asta mic si negociez sa nu iasa in noaptea asta, ca mi-e tarsa de plecat in nocturna la spital si de trezit dr. Adicatelea am contractii de ma cam lasa fara suflu, dar la vreo juma' de ora; is familiarizata cu stilul de la Maria, unde nu am dormit doua nopti inainte de livrarea propriu-zisa.(din cauza contractiilor) Se pare ca planul meu de a naste saptamana viitoare se duce pe copca.

Maria(29.11.2005) si Ioana 38+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput