Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
flore26 spune:
DIA Pentru VEVERITA ii pocnesti doua chestii, cum face veverita cu alunele , iar pentru CROCODIL eu ii arat cu mana, degetul mare pe de o parte, si restul de degete unite...ca o gura, intelegi???...si vine crocodilul si te papa...
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
flore26 spune:
MUlta sanatate la fulguletii bolnaviori...vai saracutii de ei si de mamicile lor...
Minunata DANDUSA tot prin butoi??? In sfarsit a inceput si Alessia sa mearga, tinandu/se de mainile mele, dar doar daca se tine ea, nu vrea sa o tin eu...asa ca merge, mai tinandu/se cu doua maini, mai cu una...sunt foarte fericitaFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
flore26 spune:
Daca nu v/ati prins de ce scriu atatea mesaje......ca sa mai primesc o steluta, da? sa vedem cum o sa arat cu doua
Ma duc sa/i dau papa, si apoi baitza si sper somn!!!FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
flore26 spune:
Va rugam felicitati membrul junior, adica eu!! Va pup!
LUNA 11
dolores spune:
multumesc la toate mamicile pt suport, sfaturi, sustinere, vorbe bune, incurajari...a scazut febra dupa nevralgin...ca antib ii dau azitromicina, 3 zile...ufff tare greu e...va tin la curent..acum face nani, are nevoie de odihna, de mancat, mananca bine
dolores si David Cristian -22.11.2006-
flore26 spune:
quote:Ma bucur ca e mai bine... odihneste/te si tu daca el s/a linistit! Noapte buna si un somn usor, fara febra...
Originally posted by dolores
multumesc la toate mamicile pt suport, sfaturi, sustinere, vorbe bune, incurajari...a scazut febra dupa nevralgin...ca antib ii dau azitromicina, 3 zile...ufff tare greu e...va tin la curent..acum face nani, are nevoie de odihna, de mancat, mananca bine
dolores si David Cristian -22.11.2006-
LUNA 11
Dbunny spune:
Ieri am luat Infinite Dolcezze - sapun si sampon de la Chicco...asa bine miroase ca-mi vine sa-mi mananc copilul...
Intrebare: daca nu-i curg mucii, dar se aud in gat din cand in cand...sa-l spreiez cu apa de mare sau ba?
a_deju...o venii si vremea cand putem colora lapticu cu niscaiva Nesquick Junior ....mmmmm avem de la 18 luni!
flore26 La cat mai multe stelute!!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
ioi...am trecut la 2 stelute si nici nu m-am dat seama...asta inseamna preocuparile...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
a_deju spune:
flore, felicitari pt stelute :)
oaia beee, capra meee... numai sa nu intrebati mihaiul cum face vulpea (vuu...vuuu) si melcu' (sssss....).. nu stiu de unde pana unde, dar presimt o copilarie incercata :)))
culcat copchilu' cu suc, mi se pare corect... bag si eu o cola pe vena, ca vizualizez deja o noapte lunga.. aspiratoru' mi l-am trantit deja langa pat, sa fie... caldura in continuare nu avem, ca vaca (muuu, si anume) de la 1 abia ce-si pune calorifere, alta famelie de pe la 2 e in conced', nu se stie cand revine.. very funny.. si din ce-am citit la odisee, ocserv ca am fost super nesimtita si n-am anuntat pe 14 ca nasc si eu maine (ete ce ma freaca pe mine la 21.36 :)) )...
trecand si peste asta, ma doare capu', si spatele, si ma enerveaza toata lumea, iaca si copchilu' tuseste din dormitor.. deci cred ca inchei minunatia de relatare urandu-va noapte linistita...
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
quote:bine ca sunteti voi destepte toate! io eram sigura ca oaia face me si capra be. asta e...cu crocodilu'...era un cantec pt copii: il cocodrilo comme fa? nesuno-n mondo no lo sa...
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by dianocica
cum face oaia? si cum face capra? care face mee si care beee. stiu ca suna tampit dar am zapacit copilul asta...
oaia -beee si capra -meeee
da' mie cine-mi zice cum face veverita? si crocodilul?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius