Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dbunny.. sa stii ca la mama si copilul zice ca pot sa bag cacao de la 10 luni chiar de-acum nu ma arunc, dar dupa un an... daca tot asa se prezinta situatiunea... incerc si varianta aceasta (dar doar dimineata).

gata, chiar am fugit!

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
deci sa continui.....pt DA pediatra ne-a recomandat si regim, mai multe cereale, legume, carnita de pui, fara ou, iaurt, cat mai putin lapte (da' de unde, ca altfel nu doarme copilul), asa ca am trecut cateva zile pe NAN HA2. cand il vad pe dani cum se scarpina.....ma termina.
dolores eu nu stiu ce sa iti zic altceva decat sa iti urez multa putere si multa sanatate lui david.
a deju nu papa?????? rusinica la motan, rusinica la motan.....poate isi revine
dianocica stai asa....ca aia a fost varianta scurta.....sincer, florin a zis ca daca mai statea vreo 2-3 zile tot ii tragea una surorii lui (care e cu vreo 6 ani mai mare)
donia ai scris pe unde ca kk lui cristinel nu miroase a infectie. pai cum e asta??? ca al lui dani....ptiuu, pun pampersul in punga, in cosul de gunoi, usa inchisa si dupa 1/2h nu mai poti respira in bucatarie
am citit doar 1/2 de capitol.....ce e cu dandusa? nu vreau sa fie in butoi!!! nimeni, nu numai dandusa. hai fetelor, acusica fac puiutii anul! hai, sa ne pregatim de sarbatoare! bem inainte. bem atunci si bem si dupa! hai!
nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic, chiar sunt f obosita, la pranz nu am reusit sa dorm, m-am gandit numai la ce poate fi la cuculet. bine ca m-am linistit cu asta
va pup dulce, somnic usor la bb si mamici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

bai nene...[omulet cu miinile in sold],
pai shine v-a zis voua ca-s in butoiul cu suparari sau melancolie?...,ha?,shine?... io zac pe fundul butoiului cu visinata... si nu vreau nicicum sa ies de acolo...,pai de ce sa ies?!?...,poate doar sa-mi beau laptele de seara...
care va sa zica, grasanele m-au calarit degeaba...,ele credeau ca-i alt butoi... si io care ma bucuram de mama focului...,ca nu-s singura betzivanca de pe aici...

am bocittt si-am mai bocitttt,de emotie si de dragggg,doamne ce clipe minunate...am trait noi la odisee...Lavinia,esti o draguta si-ti multumesc mult,pentru surpriza
printre lacrimi...,ma imaginam la vreo 60 si ceva de ani,povestindu-i Crinutei de aceasta perioada din viata noastra...,o si vedeam interesata si dornica sa-i arat mai clar ce a insemnat exact...,apoi imi imaginam cum scot cd ul de la naftalina...cu toate capitolele de la odisee,apoi cel de-al doilea cd cu capitolele de la scutece...,abia astept acest moment...,va dati seama?asta este muuult mai mult decit un jurnal...
Dianocica,mai subtire cu laudele ca apoi se prind fetele ca io' te-am pus...
Porumbita,felicitariiii,sa fie intr-un ceas bun...Eu zic sa va vedeti de ale voastre...,probabil ca doare ft tare situatia...,dar nu prea aveti de ales...,cu asa socrii...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

stiam eu ca tot flore ma scoate din incurcatura cu veverita si crocodilul :))... m-a scos si cu iepurele, ca nu stia nimeni din familia mea cum face... si a elucidat flore misterul (pt cine nu stie, iepurele face tzup-tzup) :))
flore tb sa mai treci pe la noi, ca am niste carticele cu animale betooon... nu stiu nici unul cum face :)) (de ex porcul mistret, hipopotamul, etc)

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

stiam eu ca tot flore ma scoate din incurcatura cu veverita si crocodilul :))... m-a scos si cu iepurele, ca nu stia nimeni din familia mea cum face... si a elucidat flore misterul (pt cine nu stie, iepurele face tzup-tzup) :))
flore tb sa mai treci pe la noi, ca am niste carticele cu animale betooon... nu stiu nici unul cum face :)) (de ex porcul mistret, hipopotamul, etc)

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

La mine porcul mistret face "groh groh" iar ala de curte face "guit guit" (saracu asta de curte a invatat sa vorbeasca abea acu dupa 6 luni ca nu mi-am adus nici in ruptul capului aminte cum face pana am avut o revelatie intr-o seara)! Crocodilul deocamdata e mut...si mai nou evit cartile cu animalele salbatice ca se uita bietul copil la mine asteptand sa zic ceva...asa ca le citim doar pe alea cu animalele din curte ca alea le mai stim!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Zi-ne ce face Crinuta!

Care ati inceput cu neadormitul si nedormitul?
Si cu plansul asa din somn..ca pe timpul colicilor?Care?

Vorba Dianocicai..ce bine era cand adormea la noua-noua jumate si mai stateam si eu o ora, doua tolanita in pat si fara nici o grija..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna seara!
am culcat teroristul, asa ca poate reusesc sa citesc din urma si sa scriu in liniste.

porumbita80 felicitari! sa ai parte de o sarcina usoara!
danutz daca asa porcarii face soacra ta, mai bine ca ai scapat de ea. stiu ca acum iti este greu, dar in tot raul e si un bine.
carla2005 bine ca m-ai lamurit cu porcii, care cum fac.

acum vin si eu cu unele grele de tot: elefantul, cerbul si hipopotamul cum fac? ca urmam si noi la citit din carticele si nu vreau sa ma gaseasca copilul cu tema nefacuta.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi zmeul a incercat sa faca cativa pasi singur, odata dimineata si de 2 ori seara.
cand a realizat ca nu se tine de nimic s-a speriat si a cazut in fundulet. si si-a continuat traseul pe metoda cunoscuta.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Zi-ne ce face Crinuta!

Care ati inceput cu neadormitul si nedormitul?
Si cu plansul asa din somn..ca pe timpul colicilor?Care?

are muci,dar nu-i chiar grava situatia...,alte simptome ,nu...
am luat batista bebelusului,dar nu prea pot s-o folosesc ca nu sta s-o aspir...si ma enerveaza teribil s-o fortez...,dar n-am incotro...,nu insist ca-i deja agitata din cauza maselelor...,dar nici n-o pot lasa asa...
dimineata a vomat numai muci...si ce naspa a fost...,of
azi la curs,eram plina de muci si biscuiti pe bluza...da' machiata si parfumata...,nu asa...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dolores, sincer nu vazusem vestile si e adevarat eram in mare graba. Odihneste-te cat poti. Eu zic ca daca Davidut-ul mananca, atunci asta e un lucru excelent in lupta cu boala.
Dianocica, eu as zice oaia face bee si mielul face mee. capra face altfel, un sunet diferit!!!
Mamaana, minunate fetitele tale, nu stiu daca am mai zis, am vazut pozele!
Asiza, mai ai tamaiosa de aia? tare bine ar prinde acum fiindca
io sunt obosita rau, fusei la agentia de bone dupa servici, am stat aproape 3 ore acolo si vazuram 2 tanti, una mai cocoana , cu pretentii de bani multi, mai modernista si cam fara experienta, alta femeie simpla, cu multa experienta, fara pretentii prea mari, dar cu conceptii mai din popor. Maine dimineata la 7.30 vad o a treia, recomandata de cineva, care are marele avantaj ca sta la 2 blocuri in fata noastra. Iar maine seara ne hotaram ce si cum. Sa dea Dumnezeu sa facem alegerea cea mai buna! Timpul e scurt rau, mama tre sa plece duminica, deci pt ziua de luni om vedea ce facem!!!
Scurt si la obiect , asta seara vizionati Fes-ul
oras intemeiat in anul 800 e.n., de sultanul Mulay Ismail II, fiul celui cu hambarele si grajdurile de aseara. Legenda zice ca, atunci cand Mulay primul a murit, sotia era gravida si a trebuit sa fuga in pustietaturi fiindca lupta pt putere era mare si risca sa fie asasinata si ea si copilul din pantecul ei. A nascut un baiat, toata lumea se intreaba ce ar fi fost daca copilul ar fi fost fata si nu baiat, istoria ar fi avut un alt curs!!! Cand baiatul a crescut a revendicat tronul, l-a castigat si pt capitala s-a hotarat sa intemeie un oras nou. A luat cica o sapaliga de aur si a pus temelia orasului FES = sapa, in araba. Orasul e pastrat intact de la origini, medina de acolo se restaureaza vazand cu ochii (daca vreouna din voi urmareste serialul Clona-ei aflati ca acest serial s-a filmat in medina din Fes. Acolo se circula cu magarul sau perpedes, toata lumea se opreste ca sa te salute, in araba sau franceza(esti obligat sa raspunzi), exista o scoala islamica, ceva gen Harvard ca putere de recunoastere in lumea araba, la fel cu origini adanc in istorie, am vizitat o moschee unde iubitul meu Catalin a intrat cu picioarele fara sa vrea in fantana din mijloc (imediat a aparut la un geam un batran profesor care se uita mustrator la noi, de ne venea sa intram in pamant de rusine-mai ales ca eu repede cu aparatul sa-l prind in poza). Exista niste tabacarii unde se prelucreaza pielea manual, vopsitul e tare mirositor-interesant dar aproape de nesuportat sa stai acolo mai mult de cateva minute- ti se da o ramura de menta la intrare, cei care au refuzat-o fiindca nu stiau ce e au regretat amarnic!!!
Se mai viziteaza acolo si curtea palatului regal, cea cu 7 porti(de la cele 7 porti ale paradisului) si cartierul evreiesc-se numeste Mellah=sare, de la veche traditie cum ca evreii erau cei care se ocupau de toaletarea condamnatilor la moarte, adica le puneau capul in sare pt a fi afisat in locurile publice...fascinant!!!
Gata, fug la culcare, sa dea DD sa avem zile mai bune si fulguleti sanatosi!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput