Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
Ktrinel spune:
mey mamici minunate cu copii minunati...pe bune, adica
chiar stiu/pricep ei cum fac unele si altele animale...si va imita ? noi nu suntem in stare de asa ceva...probabil ca s-ar uita ciudat la mine, dar nu cred ca ai repeta ...
...cam de cate ori le repetati ?? sunteti chiar avansati...
dianocica spune:
dia iepurele face tusti tusti sau tup tup dar neaparat cu degetele la urechi. urechile iepurelui. ai inteles
?
carla ce ma nnervezi si tu..de ce nu mai zici nimic? din joi in pasti...pai frumos iti sade? ia mai pune o poza cu fi-ta. mai merge? mai cotrobaie prin cutii? spune repede tot!
un jap jap mare mie ca bineinteles ca aelita scrisese in mailul comun si io am dat cu biciul inainte sa citesc...
mai era ceva...da' oare ce?
a, un brat de flori pt
. donia, katrinela, mamaana 

(in ordinea numerelor de pe tricouri)
si mai era si altceva...hmmm
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
quote:
Originally posted by m_monique
ca urmam si noi la citit din carticele si nu vreau sa ma gaseasca copilul cu tema nefacuta.
atentie mare la batista si la unghii. scurte si curate, da? lory bine ai revenit. spune-ne de voi, pune o poza, ceva...of, cand te am auzit ce bine e la casa voastra...ma bucur f mult pt voi...sper sa reusim si noi i ntr un an doi ca nu se mai poate altfel...
katrinel d e innebunit dupa treaba cu animalele. adevarul e ca i am explicat ce si cum de f mult...pe la 6 luni cred...lesina de ras cand ii zici de pisica, ca face miau si se si da pe langa el...moare...si inchide ochii..ca stie ca il gadila parul ...(meu sau al lui alex...pisicile casei...) stie cum face catelul si sa-l aduca din jucarii (asta e ultima preocupare: unde e x? se uita, il cauta, daca nu l vede il cauta in cutii...e mortal..si cand il gaseste...mai intai scoate un ehhh de fericire si apoi vine si ti l aduce. mooor de dragul lui) cum face leul raaaaa, si face si el aaaa, cum face soarecele (la caine facea odata ham, acum a uitat...), stie cum face lupul (auuuu si ridica capul in sus cand zice...). cam astea ar fi, la restul doar se amuza. il intrebi cum face gasca, de ex, si el sta cu ochii maaaari si se uita la tine, ca stie ca nu stie
pfiu, somebody stop me!
revin

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mey mamici minunate cu copii minunati...pe bune, adicachiar stiu/pricep ei cum fac unele si altele animale...si va imita ? noi nu suntem in stare de asa ceva...probabil ca s-ar uita ciudat la mine, dar nu cred ca ai repeta ...
...cam de cate ori le repetati ?? sunteti chiar avansati...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
ete fleoshk... nu ma imita... doar pe ham il stie si-l striga si pe strada ... mai o stie si pe miau, dar nu zice intotdeauna, pe piu-piu (porumbelul)-dar pe asta f rar il zice... dar imi cere sistematic sa fac ca ele (animalele).. imi aduce carticica, o deschide la un animal si pune degetul pe el, si atunci ma execut... ca sa nu mai zic ca noi cu carticelele cu animale si mancam, asa ca tb sa fiu f expresiva si sa-l stiu pe fiecare... si la alea cu animale salbatice ma cam baga in ceata :)).. si pe alea pe care le mai vede pe starada mai le imita in felul ei, adica face un ga-ga la pasarele sau piu-piu, ham la catel etc, etc
na, ti-am raspuns repede ca sa nu te disperi
Dia
de
Oana 29.11.06 Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Dia1609 spune:
aaaa, si mai vroiam sa zic la tema asta cu animalele: stie cand gresim
si bate cu degetul pe cartulica sa mai zicem o data :))... si nu-i place ca eu ii zic ca porcul face groh-groh si taica-su ii zice guit-guit
... deci tb sa incep sa fiu atenta la detalii si sa nu inventez, ca oana va ramane fixata ca animalul ala face asa cum i-am zis eu, si dc e o tampenie ce i-am zis... ma intelegeti de ce ma intereseza exact cum face unul si altul ![]()
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Ktrinel spune:
bravo, destepti fulguletii nostri..adica ai vostri....a mea a fost prea preocupata cu mersul, cu ridicatul...recuperam noi pana in clasa-ntai...
...
nu stiu pt ce am primit florile, dar le pun la coletie..pe birou
si ce zice aelita??nu ne mai povestiti si noua...
kikineata spune:
Io io am prins scutecul pt. prima data!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
kikineata spune:
Booonnn, care iese din butoi, de fapt care iesiti ca n-am loc decat dk ies doua!! Am racit eu, am luat de la tati cred...curge doar o nara, stanga, lacrimeaza un ochi stangul, doare amorteste umar, omoplat, brat, obraz stangi toate. Asta e o nevralgie ce mise trage de la cervicala de cand eram tanara si sport pana m-a luat naiba! Pe vremuri facusi RMN de 2 ori sa vad ce era in neregula si doar ligamentele intre 2 inele de la coloana sunt slabite si prind un nerv...dr a zis ca arata ca si cum as fi facut sport de performanta si ca oamenii de la circ..pai dk am bagat sport cat cuprinde la viata mea acu ma relaxez ce puii mei.
Donia, te-am visat! Doamne ce face forumu asta din noi. De 2 zile dau la garga lapte Doarna din ceasca cam 5 - 10 ml si ma bucur ca trage de ea si-i place, ca ea refuza total recipientul numit biberon...si tu parca spunea ..."si vreau sa cert pe cineva care da lapte de bovina"..ha ha ha...m-ai trezit bine dispusa!
Io sper in nemernicia mea ca sa-i placa atat de tare si la 1 an sa o luam in forta sa bea 2 kile pe zi...ce fraiera-s!
M-ati ametit cu animalele astea...a mea sta si casca ochii mari si ridica din sprancene. Tare e ca da paginile singura cand termin ce am de zis de ham, miau si alte vietati,....dar, mai mult ii place cea cu numere si se opreste la paginile cu 9, 10 si face EE, EE...si eu...da mami numai 9 si 10 sa iei la scoala...IDIOT ...da'atat ma duce capul...care nu prea ma mai duce...
Pai mai fetelor cum sa fim dupa un an de nesomn si trairi extreme decat obosite si fara rabdare...asta nu e depresie ci oboseala cronica...shineva sa ne zica cand o sa ne odihnim cu adevarat???
kikineata spune:
Dolores, bai tu sa nu te superi pe mine dar chiar vreau sa-ti spun ce stiu ca poate te ajuta dk nu ignora-ma te rog dar vreau sa iesiti odata din cercul asta vicios. Antibioticul asta e pe antibiograma lui dupa analize sau nu ? ca au spectre diferite toate unele pe respirator, altele pe tract urinar, altele la otite...e adevarat ca unele sunt cu spectru larg...A doua ar fi ca io cand am dat a doua tura de antibiotic dupa o doza am vrut sa nu-i mai dau si dr. a zis ca tre sa dau min 5 zile dk am inceput ca ea va crea rezistenta la acea grupa de antib si erau cele mai puternice si ca in caz de boala n-o s-o mai pot trata cu nik...asa ca io stiu minim 5 zile si nu 3. Abia astept sa-mi spui ce-i la analize si sa fie bine si poate febra e de la dintisori!
Chiar te rog sa ma injuri dk te supar!