Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
mamaana spune:
gata, am reusit sa termin cu cititul, dar a venit Tudi acasa ca au avut half day azi, mi-a vorbit tare pe hol si a sculat fetele, adormite de un pic peste o jumatate de ora; a venit cu un coleg la joaca, ca de, au liber de la scoala, iar acum au mai venit inca doi...
multumim pentru cuvintele frumoase
incerc sa raspund la intrebari (sper sa mi le aduc aminte...)
Stephanie e mai mare cu 1/2kg, asa a fost de la nastere (ea a avut 2500g...), ma bucur ca diferenta nu s-a marit intre ele
facusem eu tort de mere (din cel cu merele puse intregi), iar fata nasilor fetitelor (are 8 ani) le dadea sa manance pulpa de la mar care le-a placut tare mult - o sa le mai fac mere coapte
porumbita felicitari !! sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea !
multa sanatate bolnaviori
si ale mele de abia au adormit aseara, mai ales Isabelle care s-a si trezit la 3:30, 4:30, 6:30 si apoi definitiv la 7:45 ;am fost aseara la cumparaturi in costco ca nu mai aveam diapers si nu si-au facut portia de alergat prin casa ca am ajuns aproape de ora lor de culcare acasa
ma duc la baieti sa vad ce fac si sa le pregatesc un snack...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by dolores
david nu e bine deloc..dupa doar 2 ore de panadol are febra 38.9.....
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Nu vreau sa te sperii,dar nu e bine...
Asa am patit noi cand am ajuns la spital..nu avea nimic vizibil..dar s-a vazut la radiografie.
acum nu e musai sa fie la fel..dar deja 6 saptamani de boala probabil au obosit organismul.. du-te la spital..conditiile sunt usor de suportat cand vezi ca David e mai bine.
Stiu ce e in sufletelul tau..te pup!
minunea mea
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
a_deju aveti lapte cu cereale gata pregatit la tetrabrik de la Nestle sau Milupa? aici este cu fructe, multicereale, cu biscuite...si mi-am adus aminte..are o culoare asa cacanie... tocmai a lins Dani 250ml...poate-l accepta motanu tau...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
nope...
si daca urmeaza sa ma intrebati daca am incercat eu sa-i pun cereale, biscuite, kk, maca in lapte... da, am incercat.. numai varu' de pe pereti nu i l-am bagat... NU VREA. si bineinteles, incercat cu toate tipurile de lapte praf care se exista........
in fine, hai, ca m-am saturat pana si eu de tot rahatu' asta... ii dau vin fiert, m-am hotarat.. oare l-o bea??? :))) ca de trezit noaptea dupa 'fo doua suti di ml di vinut...nu mai are sanse, sigur :)))
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
salutari mamici!
am fost la pediatra. la cuculet totul bine. adica are un chit, acolo dedesupt, de grasime, care s-ar putea sa mai creasca, dar trebuie sa se reabsoarba singur. deci nu facem nimic. asteptam. pe piept.....DA! exema fff urata, zyrtec, 5pic 5 zile, advantan milk, crema cu cortizon, 3-5 zile (de fapt pana trece) si schimbam aderma cu atoderm, sa vedem..... cica ar fi de la schimbarea de atmosfera (adica cu praful si alergenii de acasa e deja obisnuit, aia din deplasare ii provoaca astfel de alergii). sper sa treaca pt ca se scarpina ceva de groaza.
ma cheama, florin e si el super obosit, fug la ei
intru mai pe seara daca oi mai avea putere
multumesc pt mes de pe mess
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
dolores multa sanatate. . din pacate nu stiu ce sfat sa ti dau. poate doar sa ti asculti instinctul daca ti se pare in neregula..du te la spital!
am si eu o intrebare care ma sacaie de vreo 3 luni..tot zic sa va intreb si pe voi..ma cert cu alex la 2 zile pe tema asta : cum face oaia? si cum face capra? care face mee si care beee. stiu ca suna tampit dar am zapacit copilul asta...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
marani spune:
DOLORES, cred si eu ca e nevoie de antibiotic, probabil e vb de o infectie...nu-mi dau mai mult cu presupusul ca si asa esti speriata. Eu l-as duce la medic sa-l vada putin. Sanatate multa si sa aveti noapte linistita!
Ajutati-o pe Sonia
dianocica spune:
oanacat cum mai esti? totul in regula?
laura e ingrozitor ce povestesti despre fetita aia. eu vad zilnic o gramada de parinti asa la mine in parculet. si pe bune ca plec cu ochii in lacrimi de fiecare data..nici nu ma mai duc la ora la care stiu ca ies astia...prefer sa dau doua ture de bloc, sa intru la loc in casa (nu sta mai mult in carucior) si sa ies altadata...
diana si david 03.12.06
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dolores multa sanatate. . din pacate nu stiu ce sfat sa ti dau. poate doar sa ti asculti instinctul daca ti se pare in neregula..du te la spital!
am si eu o intrebare care ma sacaie de vreo 3 luni..tot zic sa va intreb si pe voi..ma cert cu alex la 2 zile pe tema asta : cum face oaia? si cum face capra? care face mee si care beee. stiu ca suna tampit dar am zapacit copilul asta...
diana si david 03.12.06
oaia -beee si capra -meeee
da' mie cine-mi zice cum face veverita? si crocodilul?
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Lavinia_P spune:
Asa..
Dianocica,
Din cultura mea generala:
oaia= bee
capra= mee
Pe aici prin Moldova asa fac...
Laura,
Bine ai revenit...Off ce nasol cu copii razgaiati.
Si pediatra..m-a innebunit si pe mine cu praful si alergenii..
Mihaita are si el o forma de alergie..da nu stiu cum sa-i spun ca am uitat.
Dar poate a mancat ceva?Sau de la detergent..
Bambo,
ce oki frumosi are Antonia.. a facut vreodata la olita?
Porumbita,
Sanatate si sarcina usoara.Sa vezi ce surioara ii faci lui mario si ce fericita vei fi cand ii vei cvedea de manuta!
Dandusaaaaaaaaaaa
minunea mea
flore26 spune:
quote:Oaia face BE!!! si capra face ME!!!
Originally posted by dianocica
diana si david 03.12.06
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI