Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
dolores spune:
roxanica, a avut flore grija sa spuna o parte din ceea ce vroiam eu sa-ti zic, zau, nu ai de ce sa te simti prost...singura care plange sunt eu si nimeni altcineva...si asa e in viata..unii se bucura in timp ce altii sufera..e normal nu??
ma bucur pentru tine sincer
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dolores, imi pare f f rau pt. David, va doresc mult sanatate si putere sa treceti peste perioada asta bolnavioara...
Ma simt prost ca mi-am afisat bucuria in timp ce voi sunteti tristi...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dolores si David Cristian -22.11.2006-
flore26 spune:
DIANOCICA n/o mai lungi atata...baga poza Ca eu nu te cred ca/i negru.
DONIA m/a distrat mesajul tau pentru mine. Sa/ti zic si eu doua: 1. Ai o fata absolut superba, o desteapta ...daca o cunosteam inainte de a naste ma miram de ea, sa fie si Alessia asa . 2. Avem saltea, dar de o persoana, si cica nu are loc...Trebuie sa incerc sa o pun in patut...alta solutie...sa ma mut la 2 sau 3 camereFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
luly spune:
Mamaaa ce zapadaaaa! Pe aici pe la mare mai rarutz cu zapada. Sper ca macar iarna asta sa vedem niste zapada ca anul trecut ne-a fentat si Di tare i-a dus dorul. Daca nu poate ne trimite Marani ce pe la ei sigur o sa fie muuuulta.
Dianocica tine-o tot asa cu exercitiile. Bravos, imi place de tine, ai vointa. Si eu tot de Pilates vreau sa ma apuc dar nu stiu cand se va intampla asta ca stau destul de rau cu timpul (si cu vointa ). Ai ca poate o-i reusi si eu sa ma mobilizez cand te-oi vedea pe tine ce gagica bine te faci (nu ca acum n-ai fi ). Donia tu cum mai stai cu conditia fizica, parca te apucasei si tu sa faci oaresce miscare? Se vad/simt ceva rezultate?
Dianocico daca ai fi vazut ceata de la noi de zilele trecute cred ca renuntai la gura de aer curat.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
dianocica spune:
nu mai vrea nimeni la pilates? eu as avea nevoie de un grup de suport....hai, il gasitiwww.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etopsanatate%2Ero%2Fcontest%2Fvideo%2Fvideo%5Fdetails%2Ephp%3Fvideo%5Fid%3D10" target="_blank">aici, puteti sa incepeti si cu unele mai usoare...hai, unu-doi, unu-doi...faceti toti la fel ca noi
ah, vad ca doritori mai exista. booon. hai, e fix 10min (si 35 secunde ) pe ceas. cand dorm copiii, inainte de culcare..hai, fix 10 min se gasesc. hai luly (s o uit pe aia cu premergatorul ..)
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dbunny spune:
Dolores si noi inca suntem cu caca moale de tot, si cred ca daca nu i-as da paracetamol ar face febra. Tuseste(deja-s cam 15 zile decand nu-i trece), cu siropel nu-i trece, cu panadol nu-i trece, dar s-a ameliorat. Mai rau e noaptea cand pare ca vrea sa si vomite. A vomat numai o zi...adica o noapte, dar toata noaptea.
Dani are burtica umflata...pediatrul mi-a zis ca de la virusu asta...gastroenterita, enterocolita sau ce-i fi, si papa atat de putin...
Multa sanatate la Davidutu si putere tie
PS Ii dai saruri de hidratare?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dianocica spune:
inca una si ma duc
amscapat de muci. finally. am aspirat la ei de mi se facea mie rau cand vedeam aspiratorul. el saracul statea asa cuminte...sa nu l tii...dar statea singur. se punea in fund langa aspirator si astepta. cate o data in fiecare nara (mai mult nu) dar venea si cerea saracutul cand era nasul prea plin. de 2-3 zile...nimic! deci se poate! a, si nu a dat in tuse deloc. am scos si de 20 de ori pe zi dar nimic nu a ajuns in gat. multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dbunny spune:
Presa in Spania:
Un tata uita fetita adormita de 21 de luni in masina; parcheaza masina si pleaca la birou. Dupa 4 -5 ore este este sunat de la cresa si intrebat daca-i mai bine fetita(ziua anterioara avea febra), la cara tatal isi da seama ca a uitat-o in masina. Si-a lasat fiica cea mare(5 ani) la scoala si pe cea mica a uitat-o. Avand geamurile fumurii nimeni nu si-a dat seama de prezenta copilei in masina. Tatal a chemat imediat ambulanta, dar era prea tarziu...n-au reusit s-o reanimeze
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
luly spune:
Multumim pt urarile de sanatate si celor ce ne-ati admirat.
Hai ca n-am apucat sa scriu tot ce vroiam in mesajul anterior. Dianocica o sa-l scoti afara pe d si dc o fi mucos si cu tuse (ceea ce nu-ti doresc) si afara vant si frig? Noi de vreo luna ne tot "chinuim" si vreau sa le vad odata vindecate asa ca am zis pas la iesirile afara pe vreme urata, mai ales ca schimbarea de temperatura s-a facut destul de brusc. Si eu decat sa cobor(de la 8) doar pt o tura de bloc prefer sa ies pe balcon (cel deschis si orientat pe S)pt o gura de aer curat.
Pupici
a_deju spune:
quote:
Originally posted by marani
Minunatelor, revin diseara ca n-am timp mai de nik, datoare-s cu www.flickr.com/photos/9154068@N07/1705305234/in/set-72157602400220620/" target="_blank">21 octombrie - prima zapada a bubamarei
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
S U P E R B !!!
nu-mi vine sa cred ca pozele astea is facute pe plaiuri mioritice, cu atat mai putin in luna lu' octombre.... :)) foarte foarte foarte frumoase peisaje...
iar bubamara... este de poveste... deci se incadreaza perfect in tabloul ala frumos de iarna!! (imi place de mor poza in care sta ea visatoare la usa/geam de saptej' de ori mai mare decat ea :)) )
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
luly spune:
A venit tati acasa. La noapte mai intru (sper).
Va