Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Chinico ce bucalata dulce ai!
La falcutze si nasuc parca seamana un pic cu a mea.
Pt cine mai doreste uitati inca o bucalata (de fapt 2!)

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Minunatelor, revin diseara ca n-am timp mai de nik, datoare-s cu www.flickr.com/photos/9154068@N07/1705305234/in/set-72157602400220620/" target="_blank">21 octombrie - prima zapada a bubamarei

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by marani

Minunatelor, revin diseara ca n-am timp mai de nik, datoare-s cu www.flickr.com/photos/9154068@N07/1705305234/in/set-72157602400220620/" target="_blank">21 octombrie - prima zapada a bubamarei

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

wow marani ce superb peisajul! unde anume ati fost? si casa e super, imi place mult si mi.e tare dor de zapada, poate apuc si eu un pic prin ianuarie cand ajung acolo

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetele din bucurestiin afara de miniblu, plaza, h, unirea, lumeea copiilor de la ciuperca, unde mai gasesc incaltari pt d? azi n am putut sa iesim in parc pt ca nu aveam cum sa l las pe jos, iar daca il tin doar in brate mai rau il chinui... ma enerveaza de mor..in ultima instanta o sa i iau cizmulitele alea f mai, macar sa faca si el doi pasi pe jos...

m-a mancat sa fac pilates alea...am azi o febra...toata burta..pe langa...tre sa mai bag o tura sa ma linistesc...mi-am dat termen pana in martie, sa mi revin la forma initiala.....m-am vopsit (nepermanent), pensat, cosmeticit...alt om...mereu ma apuca toamna...sper sa ma si tina...deci 4 luni...io zic ca e un termen bun...

am iesit si ieri afara, pe ploaia si vantul pamantului...am facut o tura de bloc..tare bine a fost pe amandoi. azi am stat ceva mai mult dar n-am apucat locul de joaca :(((. am zis ca vom iesi zilnic, nu conteaza cum e vremea si nici cat stam, numai sa luam o gura de aer proaspat.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

roxanica felicitari! pt sot, si pt tonul optimist. asa-mi placi!

vazut poze frumoassssssse rau, beoaca e din ce in ce mai scumpa, di si isa seamana de mori, scumpe amandoua, bubumara e incredibila, iar peisajele...nu mai vorbim...imi place de mor caciulita gri

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dianocica - ce culoare te.ai facut?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Imi pare rau luly ca va chinuiti si voi cu virozele astea. Multa sanatate!
Am vazut pozele si sunt superbe fetele tale!

Tot fete superbe: Bea si Bubamara

Felicitari roxanica pentru sotul tau! Si, bineinteles, si pentru tine ca ii esti alaturi!

Kokorina, imi pare rau ca esti suparata!

Dianocica, eu le-am mai luat incaltaminte si de la Bucur Obor (e mare nebunie pe acolo, dar era un stand cu incaltaminte de piele cam scumpa, dar buna, undeva pe partea stanga cum privesti dinspre intrarea principala), de la magazinul Victoria (pentru copii etajul 3 parca), de la Piciul (in Iancului si pe Titulescu). Zici de Lumea Copiilor. Se pare ca stam cam prin aceeasi zona.Felicitari pentru Pilates! Si eu tot imi propun sa ma apuc de slabit + gimnastica, dar, din pacate, in ultimul timp sunt iarasi franta de oboseala. Tot astept sa le treaca mucii si sa pot sa ma odihnesc un pic mai bine noaptea. Trebuie totusi sa ma mobilizez caci, s-ar putea sa fim din nou nasi :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Dianocica, iti trimit un link pe PM cu magazine copii din bucuresti. Poate te ajuta.

www.helpsonia.com
http://www.protv.ro/petitie.php

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by marani

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

Si eu vreau la munte, in zapada, cu BUBAMARA . O frumoasa bucalata cu ochi superbi

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

dayanara cica pruna. e negru toata ziua. nu i bai, bine ca nu mai e alb

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput