Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dolores, imi pare f f rau pt. David, va doresc mult sanatate si putere sa treceti peste perioada asta bolnavioara...
Ma simt prost ca mi-am afisat bucuria in timp ce voi sunteti tristi...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ruxandra, cum sa nu te iubesc????
Si pupici la toate mamicile pe care le ratez in postarile mele
Ce sa-i fac, dar scriu pe fuga, raspund la telefon, mai intra cineva in birou, neuronu' singuratic nu face fatza
Valeu... am largit pagina
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Dolores, imi pare f f rau pt. David, va doresc mult sanatate si putere sa treceti peste perioada asta bolnavioara...
Ma simt prost ca mi-am afisat bucuria in timp ce voi sunteti tristi...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Sa nu te simti prost, ca pun biciu pe tine, da? ?Tu esti fericita...ne spui noua...noi ne bucuram pentru tine, si deja ne simitim mai bine Felicitari sotului pentru reusita! Ai stiut tu de ce l/ai luat de barbat

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

beoaca

..oare mere...

mere.done.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chinico

beoaca

..oare mere...

mere.done.

Beatrice (13.12.2006)

foarte frumoasa, si buclata, si bucalata :) si va si seamana. la amandoi, si anume

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mirona:multumesc mult pentru incurajari si linkuri, dar e alt treilea medic care imi spune chestia cu rahitismul.Ma apucase pe mine la un momentdat k darius e cracanat si am fost la ortoped si la chirurg pediatru sa vad dc nu e ceva congenital sau talus valg si m-au asigurat k nu e niciuna din chestiile astea ci sunt mici semne de rahitism( si strernul l-au observat si fontanela destul de deschisa)Am luat o luna 5 pic de vigantol si am crezut k se rezolva.dar vad k nu e asa.Picioarele nu mai sunt cracanate aproape deloc..dar semnele pe care le-am enumerat sunt destul de evidente, asa k mai tragem o tura de vigantol si Ca.

Desiree: felicitari pt primii pasi...sunteti tari!

dolores: imi pare tare rau pt tine si davidutu... cred k aveti aproape o luna de cand tot va chinuiti. poatear trebui sa mai cereti parerea unui alt medic si sa faceti un set complet de analize...
Yagmur:Hai, vino...wow, ce bine mi-ar prinde ...
sa stii k de multe ori ma gandesc la tine cat esti de puternica si mi-as dori sa-ti seman....

acs: multumesc de precizari si incurajari...
luly: sanatate multa fetelor!
Roxanica:felicitari pentru reusita sotului si la cat mai multe bucurii!

Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by chinico

beoaca

..oare mere...

mere.done.

Beatrice (13.12.2006)

SUPERBA!!!! O FRUMUSETE DE FATA!!!!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

frumoasa bea, chinico, si ce ochi verzi are!

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dupa 2 zile fara net,am avut 2 capitole de recuperat.Am citit tot,dar nu mai stiu ce si cum.

In mare,

Dolores,
eu i-as face un set complet de analize..sange,kk,urina si kiar o radiografie la plamani daca tot a tusit atata timp..
Sanatate multa!

Dianocica,

Foarte frumos si vesel d mic (are si gropite,waw)!Dar el cu cine seamana..blond cu oki albastri..elucidezi misterul?

Felicitari pt pilates..le-ai comandat de la tv? sau de pe net?

Poti pune o poza cu chamomilla aia ,ca iar se uita farmacistele la mine ca la poarta noua..(cum am patit cu pernuta pt colici)

Dandusa,

Vom face petrecere cu adulti si copii la un loc.

Donia,

Faina povestea cu aluminiul..pai are roxana cui semana cu talente de scriitor

Iuly,Dianarus,

Off ce greu e cu doi copii bolnaviori..Sanatate va doresc!

Si Dianarus,
Ceva homeopat pt imunizare nu esti dispusa sa incerci?Nu ma pricep dar paote exista ceva sa nu mai aduca Ianis de la gradi toti virsuii.

danutz,

F. frumoase pozele din Maroc.. welcome back!

Mirona,Desiree,

Felicitari pt mers... eu nu pun filme sa nu stresez mamicile invidioase carora le-as spune asa:

Intr-o luna doua toti copii vor merge..nu conteaza cand incep..sanatosi sa fie..As fi preferat sa mearga peste 2 luni,dar sa fie perfect sanatos.

Admirat Oana de Dia,Alessia de Flore (seamana cu amandoi momentan, dar paote niste poze cu voi mici ar fi mai relevante..), Alesia de Adinazaot si motan cu mamica de motan.

Laura, Bambo (te tii de chefuri,asadar..),Porumbita..pupici!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Lavinia, ai perfecta dreptate, faptul ca merge e un motiv de bucurie caci a mai facut un progres, dar as fi preferat (din motive egoiste) sa mai copilareasca putin in 4 labe...are destul timp sa devina biped..acu i-a fost timpul...nu l-am fortat cu nik

care mamici invidioase? io nu vaz nici una pe la noi!

NU NE VACCINAM NU AM FACUT-O NICIODATA SI NICI NU O VOI FACE LA OCTAVIAN...

roxanica, ma bucur nespus ca sunteti fericiti...sa inteleg ca Davidutz papa mai bine acum? cum e cu infectia?

chinico, superba fetitza ta..parca e o papusa de pe raftul cu jucarii..cu asemenea printesica sa nu iti mai permiti vreodata sa cazi in vreun butoi indiferent cu ce o fi el!

Donia, ma bucur ca esti mai vesela! ia un zambet si de la mine!

si noi o sa iesim azi dupa atatea zile chiar daca bate vantul rau!

adinazot, asteptam tortul si vinul peste o saptamana sa nu ne dezamagesti!

DOlores

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput