Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
Yagmur spune:
Neatza,
Invit fetele din butoi in containerul caldutz la cafea si covrigei... alcool nema, deh, la noi e 0 tolerance (doar la petreceri ne facem de cap ); oricum sambata trecuta daca la sedinta de ora 9 ne puneau fiola.... ramanea proiectul fara angajati
Dolores, multa sanatate lui David; esti tare incercata in ultima vreme; putere multa iti urez
Madaluta, daca ai nevoie de ajutor, ma prezint la Constanta... te vei descurca; usor nu este, dar sint sigura ca vei face fatza
Donia, asa pofta mi-ai facut de vin fiert, baut la marginea partiei dupa o zi lunga de schi.... sau in cabana in fatza semineului.... hai ca visez cu ochii deschisi; si ce dai de baut????? Ma bucur de vestea cea buna;
Danutz, data viitoare vin cu voi in vacanta... va anuntz pe aceasta cale ca la anu' vrem si noi undeva la mare, dar nu singuri.. deci, cine vrea sa mearga cu noi??? Apropo' eu in Istanbul m-am obisnuit cu chemarea la rugaciune dupa vreo 3 luni
Miro, ma bucur ca te simti mai bine; si chiar m-am bucurat ca m-ai sunat; felicitari pentru mersul Karei
Ktrinel, m-am trezit cu o pofta mare de sarmale..... si uite ce imi faci tu.... ; Luca inca invata sa cada.. el se arunca ca o pisica cand se dezechilibreaza
Chinico, sa arunc niscai alcool in butoi??? Astept sa iesi cat de curand.. Bea ce face????
Desiree, ce scump e Octavian... astept si eu primii pasi ai lui Luca, dar cred ca am de asteptat.. nu-i place neam in picioare, nici macar de sustinut de sub brat... dar are o viteza in patru labe
Dbunny, refacere grabnica la toata trupa...
Ingeras, felicitari ptr nr.1!!!
Danita, eu nu ma vaccinez; la alergiile mele nu ma risc...anyway, ultima gripa am avut-o in 1995
A-deju, eu sint indragostita de motan .... nu imi dai si mie premergatorul duminica??? Merg la un botez duminica si parca vad ca nu voi apuca sa pap nimic ptr ca Luchitza nu mai vrea in bratze... pe jos e o gresie, rece, rece... dar cred ca acolo isi va face veacu'
Gata... incep sedintele lungi si plictisitoare.....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
adinazot spune:
De azi intr o saptamana implineste puiul meu un anisor de viata,ce emotii am ,si tati nu va fii acasa,dar eu tot ii fac chef,de un anisor..
Vai,ce vreme urata la Sibiu,ploua mocaneste si e frig,sa n u scoti nasul din casa..nici nu scot..
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
adinazot spune:
INGERAS,felicitari pt dintisor!!!
DANITA,eu nu ma vaccinez antigripal,nu am incredere in vaccinurile astea!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ce locatie noua la dandusa? Daca e mai departe de tine inseamna ca e mai aproape de mine?
Ai vrea matale.
Danutz, multumim pt poze&povesti. Asteptam continuarea. Si eu is curioasa.. astept impresii la intrebarea Doniei.
Chinico, intors bun din butoi.
quote:
Originally posted by Ktrinel
legat de mersul fulguletilor...si din experienta mea, vazute si facute :))...LASATI-I SA CADA...atunci cand nu au teren periculos si cand sunteti in preajma, lasati-i sa cada....daca sariti sa ii ridicati mereu, nu vor capata incredere, ca sa nu mai zic fortza si tehnica de a se ridica....asa mi-a spus si medicul si din ce vad in jur, se confirma...si dupa ce cad si se ridica , intotdeauna: bravo!...e foarte periculos sa mearga dar sa nu stie sa cada...e la fel de important ca si mersul...cel mai bine e sa cada in fund. parerea mea.
Mare dreptate ai. A sti sa cada e esential. Tb sa invete singuri sa cada, sa puna mainile si sa nu pice cu fata, etc. Pt asta zone drepte cu iarba, sau zapada sau un covor sunt excelente pt exercitiu.
Teutz, Asta e, atunci asteptam ca tati sa se intoarca la job.
Dbunny, daca zici ca toate alea v-au tinut toata noaptea.. si eu as inclina sa zic ca-i ceva viral. Nu cred ca o simpla indigestie ar rabufni cu atata forta. Oricum, multa sanatate.
Ingeras, felicitari dintoasei Maya.
Danita, nu nu ne vaccinam. Anul acesta (la sfatul pediatrei) nu-l vaccinez nici pe Matei, dupa 2 ani in care am facut-o. Il lasam sa lupte si singur. Sa vedem ce-o iesi.
.. si vaz ca Yagmur nu ma mai iubeste.. Nu ma baga in seama.. . Is trista si suparata si ma doare gatul.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
asiza spune:
Buna dimineata!
Dolores, imi pare tare rau ca a revenit febra...undeva e inca o infectie...eu i-as duce si urina la laborator!
Donia, ma bucur de vestile bune!!!!!
Nu ne vaccinam! N-am facut-o niciodata!
Va pup ca trage la propriu de mine!!!! ...inca ceva: sta in picioare nesustinut! ...doar cateva secunde normal, apoi cade in fund, dar STA!!!
Desiree, vazut filmuletz cu urias umblator......
Oana cu Denis (19 dec 2006)
Slideshow
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Life is short...buy pink shoes!
acs spune:
Buna dimineata tuturor!
Asiza, felicitari pentru sora ta!
Danutz, bine ai revenit! Frumoase si pozele si povestile!
Felicitari Donia pentru vestea cea buna! Multumesc pentru urari!
Am inteles cum ca nu e dovedit nimic cu folia de aluminiu, dar m-ai pus pe ganduri.
Dolores, multa sanatate lui David!
Danita, nu, noi nu ne vaccinam (adica nici adultii, nici copiii).
Ingeras, felicitari pentru dintisor!
Madaluta, cu dintisorii nu cred sa fie vreo problema. Asa am patit si noi la Maria: cateva luni de zile, dupa ce i-au iesit primii doi dinti, nu a mai aparut nici unul. Si apoi au dat navala toti odata. Victor ia in continuare 4 picaturi de Vigantol (asta de vreo 4 luni), fara sa fie suspect de rahitism, dar asa ne-a prescris doctorita. La fel si cu fontanela: fetelor mele li s-a inchis complet dupa 1 an si jumatate si pana la 18 luni au avut-o destul de mare.
Lui Victor nu i-am dat cu crema pe fata deocamdata. Stiu ca la fete foloseam o crema de la Sanosan (ceva pentru frig si vant).
Mariei i-a cazut acum o saptamana primul dintisor si sta sa se desprinda si al doilea. Am trimis-o ieri cu Stef la dentist pentru ca mi se parea cam devreme (la 5 ani). Dar se pare ca este totul in regula si ca-n curand ii va aparea primul dintisor definitiv. Asa ca si ei ii cresc dintii in acelasi timp cu ai lui Victor :).
Nu mai stiu ce sa facem cu mucii astia! Nu le dam de cap deloc. Acum a reinceput Victor sa tuseasca noaptea (ca-l inecau dusmanii astia). Iar Maria se plange cand de ureche, cand de gat :(. Inca nu mergem la doctor, ne tratam cu aerosoli, batista bebelusului si Nurofen Mariei ca sa nu mai aiba dureri. Dar parca vad ca ne petrecem sfarsitul de saptamana la Medicover :(. Sper din tot sufletul sa nu fie asa!
Danita, Dumnezeu s-o odihneasca! Imi pare tare rau pentru colega ta si pentru fetita ei! :(
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dianocica spune:
quote:stomatoloaga la care am fost ne a povestit de un copil de 2 ani cu dantura doar pe o parte. in rest perfect normal dar nu ii cresteau dintii ...la radiografie au gasit...un banutz in nas...cica de acolo era...a explicat ea mai mult si mai frumos, eu am retinut doar ideea principala.
Originally posted by Ktrinel
noi avem alta buba cu dintii...toti 4 sus si jos sunt iesiti pe aceeasi parte , stanga...nimic pe dreapta...asta ce=o mai fi?
vaccinat. n am facut doar anul trecut pt ca racisem deja. bine ca mi ati adus aminte. o sa.
pilates aseara iar, 10 min full, acum ma tin toate dar nu ma las. mi am dat termen pana in martie. sa ma pun pe picioare. unele subtiri.. sa vedem cat tine...
bine ca si a revenit vremea ca o luam razna. ieri am iesit doar 15 min pt ca batea un vant (pe langa ploaie) de ne lua pe sus...in sfarsit azi e ok. un herastrau, ceva?
asiza imi plaaace semnatura
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
luly spune:
quote:
Originally posted by acs
Nu mai stiu ce sa facem cu mucii astia! Nu le dam de cap deloc. Acum a reinceput Victor sa tuseasca noaptea (ca-l inecau dusmanii astia). Iar Maria se plange cand de ureche, cand de gat :(. Inca nu mergem la doctor, ne tratam cu aerosoli, batista bebelusului si Nurofen Mariei ca sa nu mai aiba dureri. Dar parca vad ca ne petrecem sfarsitul de saptamana la Medicover :(. Sper din tot sufletul sa nu fie asa!
Cam asa ne chinuim si noi. Parca am intrat intr-un circuit: muci albi, muci galbeni, tuse productiva, tuse seaca si iar muci. Febra doar Di a facut o data si a luat antibiotic(augmentin) dar de tuse tot n-a scapat si acum parca iar o incearca mucisorii. Acasa am tinut-o doar cat i-am dat antibiotic in rest am dus-o la gradi. Azi noapte a avut si Isa muci si a dormit tare prost. In principal ne tratam cu homeopate dar nu prea reusim sa-i dam de cap chiar dc tinem totul sub control.
Hai ca mi-am varsat si eu of-ul.
Gata ies la plimbare ca-i o zi superba aici la malul marii chiar dc bate putin vantul.
Va
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
kokorina spune:
tare rau imi pare ca nu pot fi activa pe forum asa cum mi-as dori.in fiecare seara ma gandesc :"iar a mai trecut o zi,si nu am reusit sa citesc nici 2 randuri....".sant trista.....nu e un motiv intemeiat sa nu intru pe forum si nici nu ma scuz cu asta.o scriu,ca sa stiti ca ma gandesc in fiecare zi la voi si-mi pare nespus de rau ca nu am timpul necesat si nici dispozitia din cauza supararii pe care o am.
in rest noi santem super ok,in afara ca lui pascal ii curg mucii,dar rezolvam,nu e nimic de speriat,iar el da semne de si mai voiciune.eu si tati vorbim in fiecare seara de cum si cine,va fi de ziua lor.prima aniversare!NU IMI VINE SA CRED!in rest,eu si mama cu supararea noastra....dar,tati cu copchii si cu mine ne bucuram din plin de tot ce ne inconjoara.
sper din toata inima mea sa revin curand printre voi.
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima, dragelor!!
Sunt tare , tare fericita Va spusesem voua ca sotul meu e foarte ocupat, angrenat intr-un proiect, bla, bla, bla. Saptamana trecuta a avut un concurs si ieri s-au afisat rezultatele. Toate super super bune si finalul : ADMIS !!! Sunt mandra tare de el, era un tzel aproape imposibil de atins, dar al meu barbat e atat de ambitios si destept si constiincios si si...incat a reusit. Tare am mai petrecut aseara! Maine e si ziua lui, si-a facut un cadou tare frumos, iar noi petrecem din nou!
David a petrecut si el cu noi, a dansat, a tzopait, a mancat si el la masa cu noi, biscuiti Nestle, of course, nu prea intelegea motivul bucuriei noastre, dar radia si el de fericire.
Ma duc sa citesc din urma.
Sper ca v-am regasit sanatoase si voioase, atat pe voi cat si pe micutzii vostri!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu