Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
Ktrinel spune:
noi avem alta buba cu dintii...toti 4 sus si jos sunt iesiti pe aceeasi parte , stanga...nimic pe dreapta...asta ce=o mai fi?
eu nu ma vaccinez si nici pe copil.
Ktrinel spune:
dolores, Doamne fereste...dar poti stii? fa-i si analiza asta , macar sa fii sigura ca excluzi posibilitatea...e pe antibiotic acum?
dolores spune:
nu e pe antibiotic..acum am ramas pe immunobaby, niste vitamine si biotics...dar nu stiu ce sa mai cred...e a6-a sapt de cand o tot lungim cu toate astea...si suntem pe regim alimentar
quote:
Originally posted by Ktrinel
dolores, Doamne fereste...dar poti stii? fa-i si analiza asta , macar sa fii sigura ca excluzi posibilitatea...e pe antibiotic acum?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Donia spune:
dolores, de la dinti nu cred ca e, nu se face febra atat de mare. Of, nu am alte idei... dar as zice sa mergeti din nou la medic.
Dbunny, sanatate pentru toti trei!
Ktrinel, eu gasesc niste varza la borcan, foile sunt facute rulouri special pentru sarmale, varza e bulgareasca sau turceasca, nu stiu exact, e buna pentru sarmale. Am gasit si foi de vita, am facut de cateva ori, dar acum n-am nici un chef... poate cand vor veni finii la noi.
ingerasa, felicitari pentru dintisor! Sa iasa si ceilalti tot la fel de usor!
danita, noi nu facem vaccinul antigripal, eu l-am facut o singura data pentru ca era obligatoriu unde lucram. Dar altfel, daca am de ales zic pas.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Fetele minunate, eu am cam incheiat o perioda de 3 luni foarte stresanta, azi am primit o veste buna care imi aduce iar liniste in suflet, asa ca dau de baut!
Dar mai mult decat atat vreau sa va multumesc, pentru ca intrand aici mi-am mai luat gandul de la cele rele. Doar fiind voi insiva, adica minunate, m-ati ajutat sa imi pastrez echilibrul in perioada asta grea, si pentru asta va imbratisez si va multumesc.
Vedeti cum e viata? Treci e langa un om si habar nu ai ai ce e in sufletul lui, dar un zambet pe care il oferi cu sinceritate poate sa insemne atat de mult! Asadar continuati sa le zambiti celor din jur, pentru ca au, avem atata nevoie de putina caldura sufleteasca oferita neconditionat.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
Fetele minunate, eu am cam incheiat o perioda de 3 luni foarte stresanta, azi am primit o veste buna care imi aduce iar liniste in suflet, asa ca dau de baut!
Dar mai mult decat atat vreau sa va multumesc, pentru ca intrand aici mi-am mai luat gandul de la cele rele. Doar fiind voi insiva, adica minunate, m-ati ajutat sa imi pastrez echilibrul in perioada asta grea, si pentru asta va imbratisez si va multumesc.
Vedeti cum e viata? Treci e langa un om si habar nu ai ai ce e in sufletul lui, dar un zambet pe care il oferi cu sinceritate poate sa insemne atat de mult! Asadar continuati sa le zambiti celor din jur, pentru ca au, avem atata nevoie de putina caldura sufleteasca oferita neconditionat.
Bravo Donia, felicitari pt vestea cea buna!
.. si da, ai mare dreptate.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
luly spune:
Donia esti o luptatoare si-o invingatoare. Ma bucur ca ai primit vesti bune si ca ai scapat de stress.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
ruxandra_sb spune:
Dolores, nu stiu ce sa zic. Musai vb cu medicul.
Matei mi-a facut de 2 ori viroze intestinale. Au debutat cu febra mare (40 gr C) si stare apatica. El n-a vomitat; nu prea vomita decat f rar. Apoi dupa 1,5-2 zile a aparut si diareea. L-am trecut pe regim strict si-a primit si antibiotic (gentamicina oral). Febra a durat cateva zile, dar a scazut progresiv. Nu am patit sa revina dupa 2 zile de pauza.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Raluca_u spune:
astazi pe hotnews
http://www.revistapresei.ro/articol_84312-UPDATE-100-000-de-dolari-pentru-inima-unei-fetite.htm
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
adinazot spune:
DONIA,minunata sefa,uite ce iti dau
DOLORES,fugi iar la dr,poate nu s-a vindecat bine,sanatate multa,si o sa fie bine!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia