Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Am vazut trei fulgulete bucalate, frumoase foc: Bea, Isa (si Di) si Bubamara. Sa va traiasca mamici!

Dolores, mai bine mergi la doctor; si mie deja mi-e rusine de cate ori sun doctorita, dar asta e, e copilul meu si vreau sa fiu sigura ca e bine.
Si Ada e mucoasa iar, cred ca nu mai scapam de muci niciodata; saptamana trecuta joi au inceput, am fost la doctor, care cica a vazut si rosu in gat , mi-a prescris antibiotic, nu i-am dat; am scapat de muci pana duminica si azi iar are. Le declar razboi mucilor. Si eu am, cred ca ne-am dat una la alta.
Maine iar merg la doctor cu ea sa vedem daca a ramas ceva din rosul in gat.

Dianarus
Ingerasa, felicitari pentru dintisor!
Ce frumos zambeste Eric! IMi aduc aminte cand A-deju era speriata ca Eric nu rade, acum cred ca recupereaza

Chiar asa, cu vremea asta ploioasa si cu vant, cam cat stati pe afara cu bb?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am fost la dr..maine ne prezentam la analize...cel mai groaza imi e ca-i va lua sange din vena...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Gand
Milioane de oameni tanjesc dupa nemurire desi habar n-au cu ce sa-si umple timpul într-o dupa-amiaza de duminica ploioasa.
(Susan Ertz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

din urma, raspund fetelor dragutze:

DESIREE : am rabdare cu papa,n-o stresez nici n-o grabesc, dar nu cred sa fie vb de constistenta....in nici un caz; am incercat tot ce-i placea, combinatii...sub nici o forma nu vrea..papa cateva lingurite si scuipa restul; iaurtul l-ar devora ( l-a servit intotdeauna rece direct din frigider, ma gandesc ca daca-i de la dinti probabil c-o calmeaza ca-i rece, ca-l plimba prin gura si apoi isi suge buzele si exclama de placere..un "a..da....hm" )

KIKINEATZO nici de la alimente nu-i, n-am introds nik nou, sunt prea multe care se leaga si tind sa cred ca-i o dermatita sau sensibilitate la conditii extreme, cum zicea Ruxandra; zici sa n-o scot pe frig afara, afla ca la noi mereu e ffff frig!!!!!!!!!!!! Si s-o lipsesc de munte? never ever...! Am facut programare la medic dermatolog pt maine, tata pleaca azi la Durau si se intoarce maine dupa noi.

DIANOCICA , deci si adutii pot fi sensibilicoshi....Tare nu-mi place s-o am sensibila, vreau sa fie zdrahoana…ma-ntelegi? De-a muntelui! Sa treaca prin foc si para si sa n-aiba nik! Ziceai ca te-ai "brrrr-it" gandindu-te la noi cu ce temperaturi induram... sus pe munte viscolea, zapada in fata cabanei ajungea pana la genunchi; sa-ti zic cum urcara echipati turistii ?(in grupuri mari, de 30-50 pers) adidasi, blugi, bidoane de 5 l vin, erau cativa cu valizele cu rotitze...sa-i fi vazut cum le taraiau dupa ei..doamne, nimeni nu i-a educat in privinta muntelui?

RUXANDRA , multumesc pt detalii; aseara i-am facut baie cu apa calduta; acelasi scenariu...si ma doare ca tre s-o spal fortat…si nu pot descrie cum decurge imbaierea acu; sensibilitea asta poate dura for ever? Adica....n-o pot ajuta pe bubamara sa scape de ea?

Flore26,cat costa stelatopia?

DONIA , e f bine pt Ana Maria acolo; acasa ma chinui cu caldura, la noi in oras inca nu s-a dat drumul la caldura si apa calda; cand tre s-o spal incalzesc apa si ba o nimeresc prea calda, ba prea rece, acasa merge prin camera, hol si rar prin bucatarie, nu prea are spatiu mititica...Acolo e cald de behai caci au centrala pe lemne plus soba cand ramanem fara curent ( lucru care se intamplase din cauza zapezii, 14 comune au ramas fara curent electric, sa ne fi vazut pe toti cu frontalele cum umblam...bubamara era dezorientata rau ), sunt 4 incaperi mari si 2 holuri pe care se plimba toata ziua, aerul curat, peisaje de vis, caini de nu esti bucuros, zapada, tatal ei 24h langa ea...Si pt toate astea nu platesc nik, tu nu te-ai duce? a...am si net, chiar imi puse al meu barbat in camera unde stam ca sa va pot citi, lucru pe care l-am si facut numai ca nu v-am putut scrie ca tuta de mine uitasem parola! adevarat ca si de casa mi se face dor uneori, dar casa mea e acolo unde este sotul si copilul, nu unde am mobila, hainele si electrocasnicele..

KATRINEL, YAGMUR si mulumesc pt raspuns.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

DBUNNY, sanatate multa amandurora!

INGERASA, felicitari pt primul dintisor, sa fie si urmatorii fara dureri, febra si alte neplaceri.

DANITA, niciodata nu m-am vaccinat, acu 2 ani la slujba ne-a pus sefu sa ne vaccinam, mi-a cumparat el vaccin dar l-am pacalit ca l-am facut; nici pe fata nu o s-o vaccinez vreodata.

DOLORES, sanatate multa lui David; la dinti si eu stiu ca nu face febra asa mare; bafta maine la analize!

DONIA, felicitari pt minunata veste!

ADINAZOT, imi pare rau ca tata nu va fi cu voi, banuiesc ca-I la Piatra Neamt, nu?

ASIZA, felicitari pt reusita!

ROXANICA, felicitari pt reusita sotului!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

MARANI vreo 600/700 de mii parca, dar tine mult

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DOLORES,tinem pumnii ptr maine,imi imaginez cat de greu este dar pe alta parte o sa va lamuriti ce si cum !apropos de asta dupa un an si eu as vrea sa-i fac analize complete de sange,in unele tari este obligatoriu sangele la 1 an.
MARANI ce frumuseti ne arati tu !!!!!
Vazut si Bea si Isa...niste scumpe,sa le mananci nu alta!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DANITA,super tare GANDUL de azi!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc ptr raspunsuri si ptr gandurile voastre bune .

ma mai gandesc la vaccin ..... vom vedea !

pupicei si sanatate la toti bb-lusii bolnaviori !
D

Mergi la inceput

ultimul si va las:

DAYANARA, la Durau am fost unde lucreaza sotul; ooo….ti se par faine peisajele? Nu-i nik acolo...stateam timizi pe langa casa, poate - poate mergem in dec cu fata pe Ceahlau si sa vezi atunci ce peisaje de iarna iti arata marani!

FLORE, ajunge acus zapada si la voi!

DIANOCICA, mersi; daca vrei pun poza cu caciula, e set cu fularul; si daca-ti place cumpar si trimit; te-ai vopsit asadar? eu de vreo 3 ani nu m-am mai vopsit deloc..

LULY, cum e iarna pe la voi? cum arata marea, plaja...?

ADEJU, mersi; cred ca o sa te incant cu poze multe de-acu, l-am implorat pe-al meu barbat sa nu ne lase singure acasa de revelion, asa ca in primele minute din 2008 vom fi formatie completa la Durau; imi fac curaj si urc in dec macar pana la cabana de la 1200m, uite asa…pt tine!

merg sa-i fac papa...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput