***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Intru si eu pe fuga sa multumim pentru urari.
la mamici de capsunici si la multe lunisoare frumoase pentru:
David Andreas de Alyna24
Matei-Ciprian de Florentina Roman
Vlad de Sobi
David de Pepsi si Giuliei (cu intarziere)

Ma duc sa citesc ce ati mai scris. Noi in weekend am fost la munte si nu am avut net.

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Vali5 la munte am fost la Predeal si a fost intr-adevar frumos!Nu ne asteptam sa ninga si am plecat in adidasi!Bine ca STEFANavea tot ce-i trbuia.Combinezoul l-am luat de la un magazin LUMEA COPIILOR i avea o gramada de modele si culor la acelasi pret.Io deacolo ii iau lui STEFAN de cand s-a nasut caci are super lucruri si la preturi rezonabile.Tot de aolo i-am mai luat si o salopeta de raiat dar matlasata pe dedesupt.Mi s-a parut la fel de practica!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET

http://community.webshots.com/user/ioanaserghiStefan 13.06.2007 minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata mamici de capsunici!

Multumesc pentru raspunsurile cu masajul si datul cu crema.
Seara nu o dau pentru ca o agita iar dimineata sunt la servici...
Nu ca ar avea nevoie...are pielea fina si frumoasa, numai buna de pupat!

Frumosi mai sunt in wrap...:)))...Imi plac la maxim pozele.

Vad ca vorbiti despre somn/adormit.
Pe Maria am invatat-o leganata in brate/pe picioare. Mare greseala!
Amandoua adorm extrem de greu si au un somn iepuresc (inchiputi-va ca eu pana acum nu am reusit sa ii tai Oanei unghiile in somn...Niciodata! cum pun mana pe ea cum se trezeste!) asa ca se pare ca am invatat-o si pe Oana tot in brate. Eu incerc sa lupt cu ele ca sa nu se trezeasca una pe alta, de cele mai multe ori dorm in contratimp si ca sa evit scandalul le iau la leganat!!!
Daca puteti, evitati asta! E drept ca atunci cand tipa ai face orice dar mai tarziu o sa va prinda tare bine...

Eu recunosc ca am cu 30 de kilograme mai mult decat aveam inainte de Maria...
La Maria am luat 30 si am reusit sa dau jos 25, iar la Oana am pus alte 30 si am cu numai cu 5 mai putin decat inainte de nastere.
Eu sper ca o sa fiu in stare sa dau cat mai multe din ele jos...

Ma duc sa citesc mai cu atentie ce ati mai scris. Pupam capsunicile!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

ramona7, si voi ati fost la munte? Ce super de voi! Unde ati fost?
Sunteti aproape de munte. Noi pana ne urnim si pana ajungem, parca nu se merita sa mergem doar in week-end. Mai mult ne amagim. Dar dupa sarbatori sigur plecam la munte.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau mamici si capsunici.
Tot incerc sa recuperez din urma dar nu prea am sanse asa ca incerc sa intru in discutii ca sa fiu la zi cu voi.
Doxinu, ce frumoasa e pozica de la munte. De abia astept sa o scot si eu pe Eliza la zapada. Am noroc ca eu locuiesc chiar la munte deci am beneficiat deja de zapada dar doar pentru o zi. Chiar fusesem sambata noaptea la nunta si cand am iesit din restaurant nu-mi venea sa cred ce a afara, eu decoltata, cu papucei decupati si masina parcata la ceva distanta, nu stiam pe unde sa-mi fac o carare prin zapada sa ajung mai repede la masina. Dar duminica pe la pranz a inceput sa ploua asa ca Eliza nu a beneficiat de plimbare, dar este timp.
Kay, mi-ai adus aminte de dulciuri. Ce mai bagam in noi cand eram insarcinate...........mama, mama. Cand aveai bombonele ascunse prin dulapior ,si eu mancam Milka dietetica mai stii?????!!!!!!!Cred ca ar fi crud pentru mine sa nu mai pot manca dulciuri.la fel ma indop si acum.

Si despre noi cate ceva:
Eliza mea are un program deja bine stabilit, incep sa-mi intru in normal cu toate( casa, serviciul pastrat, mancarica).
Ii dau laptic in continuare, ( chiar am din belsug, sambata noaptea cum am fost la nunta si nu am alaptat mi s-au umplut sanii pana aproape sub brat, m-am speriat ce umflaturi pline de lapte aveam. Se simteau ca niste chisturi mari de tot. Am trezit micuta si am pus-o sa pape). In rest papam fructe. Pireu de cartofiori cu morcov il mai incercam si azi , nu prea ii convine morcovelul, dar mai insist putin. Daca nu, asta e, renuntam la el.
Noaptea se trezeste tot cam la 4 ore, dar in ultimele nopti e tare foita. Atata se mai misca nu stiu ce nu-i convine.Nu se trzeste dar se tot intoarce.
Va pupic capsuneii dulce si mai revin.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

vali5, noi locuim in Bucuresti si am fost in Sinaia. Am plecat sambata dimineata si ne-am intors duminica seara. A fost un mic concediu pentru sotul meu. El sta cu bebe toata ziua cand sunt eu la lucru si m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa-i ofer o mini vacanta. Asa ca pe bebe l-am lasat la bunica.

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vas, ehehe, ce vremuri... acum nu mia am motiv sa zic ca bag in mine ca sparta pt ca... pt ca nu ma pot opri ! da se rezolva !nu mai am nimic dulce, si nu ies din casa,, asa ca s-a rezolvat !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

pepsi si Davidutu sta tare bine in wrap.
Eu as vrea sa cumpar un marsupiu pentru carat bb ca vine iarna si parca nu are rost sa iesi cu masina la plimbare printre mormane de zapada, ca la noi fetelor nu se curata strazile ca in Bucuresti. Totusi trebuie sa caut unul pentru kg mai multe, pana-n 12 sa zicem. De carat il cara sotul, nu eu.
La multi ani sarbatoritilor.
Despre kg eu mai am 6 dar ii dau cu dulciuri la greu. Mi-am luat o minge mare de la kettler pt gimnastica dar credeti ca am abuzat de ea?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Multam mult fetelor pt urari!
SA-MI TRAIASCA PRINTUL![alcool]
De bine ce e ziua lui azi, e cam marait!Offf...si vremea asta....nu stiu dc il voi scoate si azi din casa!
Voi ce faceti?I-ati scos pe vremea asta?

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
www.flickr.com/photos/9223353@N08/?saved=1/" target="_blank">DAVID ANDREAS-POZE NOI
DAVIDUTZ CU RADUCU-VERISORU'

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Vad ca vorbiti de kg:pai....eu am ramas cu 5 kg!Adik am 54 de la 49 cat aveam inainte!Nu ma pot obisnui cu greutatea asta ca nu-mi mai vin nici blugii de dinainte!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
www.flickr.com/photos/9223353@N08/?saved=1/" target="_blank">DAVID ANDREAS-POZE NOI
DAVIDUTZ CU RADUCU-VERISORU'

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput