***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 11
roxicucu spune:
Offff, m-am bucurat degeaba .... nu a mai vrut la biberon nici aseara nici dimineata. Dar mai incerc, nu ma las, trebuie sa accepte pana la urma. Cred ca voi cauta pana la urma furtunas de care zicea Pepsi, ma gandeam ca cel de perfuzie este potrivit, este si moale si suficient de subtire incat sa nu-l jeneze.
Ma duc sa fac ordine in casa ca zilele aste n-am facut nimic si parca au trecut hunii
doxinu spune:
Buna mamici de capsunici!vroiam sa va inreb:capsuneii sau capsunicile voastre scot putin laptic dupa ce mananca?STEFAN face intotdeauna asta si io ca de obicei ma stresez la maxim~!Adica ma gandesc cadacaar avea ceva nu ar mai lua atat in greutatae nu?Iar el este un grasan si un ranzit!
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET
Stefan 13.06.2007 minunea noastra
Alyna24 spune:
Roxicucu, si eu care vroiam sa va felicit pt papa
cu bibele!Dar....lasa ca se obisnuieste el!
Doxinu, si david a avut o perioada cand imediat dupa ce dadea aerul afara si dadea un pic pe el si se mai intampla asta si acum dar nu de fiecare data!Cred ca e din cauza ca mananca mai mult decat le trebuie!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Astazi sunt pe pagina 6 de concurs!
http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=6
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
kid spune:
David Andreas de Alyna24
Matei-Ciprian de Florentina Roman
Vlad de Sobi
David de Pepsi
roxicucu Imi pare rau de experienta pe care ai avut-o, ma bucur ca acum e mai bine si incepe Andrei sa pape. Bafta multa in continuare! Eu ii dau juniorului cam 100 ml de ceai baby calm pe zi.
Am vazut capsunicile in wrap, ce bine se simt!
Felicitari Mica si ella pt primele cuvinte! Asa citisem si eu,ca e mai usor sa spuna tata dacat mama.
carstea Eu inca nu i-am dat juniorului mancare din borcanele, deci nu stiu cum ar reactiona la ele.
kay Multa sanatate, ai grija de tine, Sonia are nevoie de o mamica sanatoasa!
Cristalina Eu ii fac masaj juniorului inainte de baita cu ulei de corp de la sanosan.
doxinuCe frumos ca ati prins zapada. Unde e magazinul Lumea copiilor? Si juniorul meu da putin laptic afara dupa ce termina de papat, dar nu f mult, asa ca nu imi fac probleme.
Legat de kg, eu sunt destul de multumita ca am reusit sa mai slabesc, intru in hainele de dinainte de a ramane insarcinata, dar as vrea totusi sa mai scap de vreo 3 kg.
Sa va spun o faza draguta... aseara l-am adormit pe junior, el doarme pe spate, patutul lui e asezat langa patul nostru, nu are camera lui pentru ca stam intr-o garsoniera. Eu si barbata-miu n-am mai facut de mult si am zis hai sa incercam, fara prea multa galagie, deh, sa nu trezim copilu'. Si cand eram in toiul actiunii, se uita barbatu intr-o parte si ce vede.... 2 ochisori mari ridicati peste patut!!! Se trezise juniorul, s-a intors pe burtica si s-a ridicat sa vada si el ce se intampla in jurul lui. Si s-a ridicat mult, pt ca patutul are aparatori de vreo 20 de cm. Ne-a pufnit pe amandoi un ras, de nu ne mai puteam opri
Deci ne-am lecuit de pentru inca o perioada...
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
mica0307 spune:
pepsi si eu ti-am admirat pozele cu David in wrap. Insa am fost mult prea preocupata de Maya in week-end ca sa mai si scriu. Cam tot atatea mese are si Maya pe zi. In plus vad ca de vreo 2 zile cand vrea sa adoarma cere iar tzizti, ca in ultimul timp adormea singura in patut.
Oricum am cantarit-o dimineata si a luat 190 gr intr-o saptamana .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
gabiu spune:
bravo maya de mica, sa cresti mare si frumoasa. Si noi am luat 200 gr dar in 11 zile. Cred ca de cand i-am bagat cereale in sucul de morcov+mar.
Apropo, am luat cereale de la milupa, orez cu porumb dar mi se par cam dulci. Orezul de la nestle parca nu era chiar asa dulce. Fetelor, voi ce folositi?
I-am luat si lapte praf de la milupa dar inca nu m-am hotarat cum sa-i dau avand in vedere ca alaptez. Ma gandeam sa-i pun in supa cand voi incepe sa-i dau dar n-o fi si asta prea dulce?
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007
mica0307 spune:
LA MULTI ANI David Andreas, Matei Ciprian, Vlad, David
gabiu noi folosim faina de orez de la nestle. Multumim .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
gabiu spune:
mica si eu am folosit-o ( ii pun o lingura in sucul de morcov+mar ca sa-l ingroase) dar intrucat expira intr-o luna ( si deja trecuse termenul)am zis sa incerc si altceva. Restul de continut il dau maica-mii sa-l dea la caine. Faina de orez de la nestle nu era asa de dulce ca cerealele de la milupa, in schimb cerealele astea nu fac cocoloase deloc.
doxinu, si Albert mai dadea afara dupa ce scotea aerul, acum insa o face foarte rar. Ai rabdare sa mai creasca si o sa-i treaca. Nu are nimic copilul, stai linistita.
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kid
Unde e magazinul Lumea copiilor?
kid, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105131.
Roxicucu, stiu sigur ca atunci cand eram insarcinata tot uitandu-ma la magazinele online pt mamaici si pitici am vazut un sistem de alaptare suplimentara, care se aseza pe langa san, de pacalit copilul . Daca il mai gasesc, iti trimit link. Poate merge sa-i dai asa.
Alina si Mara (27 iunie 2007)