***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Vali5 spune:
Fetelor, l-a ciupit un tantar pe Andrei de tampla. Si se tot scarpina si plange. Cu ce pot sa-l dau ca sa nu-l mai manance?
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
Am papat si noi acum 150 ml supica cu carnita de pui.Asteptam sa faca vecinii liniste sa culc pitikul!
Am pus poze noi in semnatura, filmulete si am promis poze cu mobila din camera lui David asa ca....le vedeti mai jos!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Fetelor, l-a ciupit un tantar pe Andrei de tampla. Si se tot scarpina si plange. Cu ce pot sa-l dau ca sa nu-l mai manance?
Botez
Prima excursie
Eu i-am luat de la chicco-ZANZA NO!iNK NU L-AM FOLOSIT!
Vali5 spune:
Merci, Alyna24! Din pacate, nu pot iesi din casa sa-i pot cumpara ceva. Uff! Mi-e tare mila de el...
Botez
Prima excursie
Vali5 spune:
Gata, am rezolvat. I-am pus o caciulita pe cap. Doamne, nu credeam sa-l vad vreodata cu caciulita in casa. Am mai pus ceva pe el si am deschis si geamul. Mi se pare tare aiurea sa il tin cand e cald in casa cu caciulita.
Ma bucur ca s-a mai linistit.
De unde or fi tantari pe frigul asta de afara?
Botez
Prima excursie
dicirstea spune:
Roxicucu chiar vroiam sa-ti spun sa nu exagerezi cu mancarea din prima!! Mie mi se pare mult cat i-ai dat din bibe. Al meu nu mananca nici acum atata. Poate de aceea e facut iar pauza. Lasa-l sa se obisnuiasca si cu gustul si cu tetina si cu alt tip de supt. Sunt prea multe lucruri noi pentru el. Si de altfel mi se pare ca il faci cam concentrat. Mi s-a parut mie sau ai scris ca-i dai 6 lingurite la 150 apa? Cand se constipase Mati ii faceam laptele cu ceai de musetel ca sa nu ii umflu burtica cu un lichid care nu aducea nici-un beneficiu ( cum spunea Andrada). El sugea numai cand ii era foame asa ca nu avea rost sa il privez de lapte, eventual mai lungeam laptele de baut cu inca 10 ml de apa si pentru care adaugam niste granule de tummy-tea de la hipp, pentru usurarea digestiei.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
carstea spune:
Fetelor,noi suntem tot la episodul ala cu adormitul singur.Nu stiu daca o sa reusim.Acum doarme dupa o partida de urlete. A adormit in brate intr-unul din momentele de linistire.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
dicirstea spune:
Si revin sa multumesc pentru urari!!
Adaug si eu " pentru toti sarbatoritii!Si mi se pare deosebit ca Mati are cu acelasi nume!
Si am si o nedumerire...in aprilie, pe 25 parca, a aparut cumva Dcirstea cu celelalte date ale nasterii corecte. Poate trebuia sa fie alta persoana acolo? Iar data nasterii mele e 08.04.1972, pot sa o spun acum, ca m-am uitat si nu sunt cea mai baba .
Si poate isi face cineva pomana cu mine si imi da si mie parola de la mailul comun.
Senchiu si pentru voturi
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
lbelciug spune:
Alyna24, frumoasa camera lui Davidutz! De unde ai luat cuierul ala haios si cat a costat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Alyna24, frumoasa camera lui Davidutz! De unde ai luat cuierul ala haios si cat a costat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Mersic de aprecieri.L-am primit de la sor'mea !
Dar stiu ca au la Miniblu de-astea!
Vali5, si eu i-am pus o caciula groasa in cap, un plovaras si l-am tinut in geam vreo 15 min sa zica si el ca l-am scos afara!