***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Salut si de la noi

Azi Cosmin a zis MAMA....El mai spunea mam sau ama dar azi se tot invrtea in carut si nu il luam in brate si marait asa a zis ...mama...imi venea sa-l manac si bine inteles ca l-am luat si in brate
Tot 1 dinte avem si il asteptam pe al 2lea.De trezit ne trezim in continuare noaptea sa mancam,ne mai infundam in nasuc...
Sa-l vedeti ce scump e cum apuca suzeta cu manutele si se joaca cu ea,incerca sa o bage inapoi in gurita.
Iris e si ea acasa,deocamdata e cuminte!
Sper sa pun si alte poze inca la camera asta nu am inca softul instlat si nu reusesc sa o fac cred ca am o versiune veche de soft.

Vai ce vreme afara...brrrr...

Ella ma bucur ca nu esti suparata.Referitor la dezastrul din weekwnd,cunosc.Am gatit cu bebe in carut langa mine si Iris a fost plecata la nasa cateva ore,in rest nici eu nu reusesc sa fac mai nimic.Poate totusi il luati pe Boby macar seara la voi,nu stiu...
Pepsi cum sa nu te vad,te-am vazut!Merci!
Vali5,merci inceraca cu triderm,mie mi-a fost bun la orice chestie rosie aparuta.
Liviana,merci.Pai asta a fost si la noi unul din succesul weekendului,am reusit sa culc copii in acelsi timp in plus nu am mai facut mancare.
Kay hai sa ne luam de mana cu dulciurile,eu nu mancam chiar asa de multe,acum mereu manac ceva dulce,nu stiu ce-i cu mine.Noroc ca nu am pus in plus pe mine,tot cu +4 am ramas
Doxinu bravo pentru munte,Iris mititica n-a vazut zapada nici anul trecut decat la TV,anul asta vreau neaparat sa mergem un pic la munte.Si Cosmin da mai mereu afara dupa ce papa,odata cu buhul si dupa un pic,sau daca il ridic mai des dupa ce papa.
Kid ce faza tare desi sfatul meu era sa nu va rusinati prea tare ca nu pricepe el ce si cum,era doar curios Am si eu cateva amintiri din astea cu Iris
Mica bravo,vezi ca papa fata ta!
Alina24 frumoasa camera.Vreau si eu o sora ca a ta,se poate?!
LA MULTE LUNISOARE David-Andreas,Matei-Ciprian,Vlad,David!!!!!!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

alyna, frumoasa camera lui davidutz. Ce garderoba serioasa are
carstea, nu renunta, e mai greu la inceput, apoi va adormi din ce in ce mai repede. Si eu la inceput l-am leganat cu patul, dar apoi mi-am dat seama ca gresesc si am renuntat. Nu-i usor sa-l vezi cum plange si se freaca la ochi, se mai si zgarie pe fata, dar intr-un final va adormi singur din ce in ce mai repede. Succes

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Graviduta Multumesc pentru link. M-am lamurit unde e, sper sa reusesc sa si ajung.

Alyna24 Foarte frumoasa camera pitikului.

piticasigogosica Felicitari pentru ''mama''!!! Abia astept sa zica si juniorul meu ceva.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

La multe lunisoare !!! pt David Andreas de Alyna24, Matei-Ciprian de Florentina Roman, Vlad de Sobi, David de Pepsi!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Vroiam sa intreb mamicile care au facut pasaport la capsunele cum au procedat. Trebuie pasaport separat sau as putea sa il trec pe al meu? Poza ii face la pasapoarte sau trebuie sa ii fac eu poza tip?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

uau piticagogosica, super tare, felicitari

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare..

Alina24 La multzi Ani! sa fii sanatoasa si norocoasa. Si La multzi ani si pt printzisor

Pepsi, tare zambareatza esti in pozele de mamica. Si ce serioasa erai miresica
Cum mai e cu alaptatu? io o sa imi cumpar un ceas precum sahistii ca niciodata nu stiu cat a trecut de la ultimul alaptat..totul e un cerc vicios fara inceput si fara sfarsit. O sa incep si io cu AMR. Clubul laptareselor de capsunici ma mai ajuta sa trag matza de coada. Cand vad ca si altii patesc la fel ma mai linistesc.

Kid, tu erai aia care te vaitai de glumele puse pe seama greutatii? io sper ca nu, ca esti slaba originala cu un bebelus tare scump. Cat despre pass, io am trecut pe cel mare in pass costa 3 lei si in august le-am facut pass individuale. Mie, avand domiciliu in strainatate nu mi-a trebuit motiv cum citisem pe undeva, si m-a costat 2 mil unu. Daca ai poza de pass nu tre sa te deplazezi cu copilul, dar tre sa fie ambii parinti sau sa ai imputernicire. Da-mi PM daca vrei tot istoricul sau cauta pe pasapoarte.ro toate detaliile, pt ca ma mobilizez greu cu netul in ultimul timp.

Androix, ce mai fac piticii? mai stati pe febra?

noi ne laudam cu temperaturi pe minus si 21 grade in casa.

capsunicile si plec sa imi salt copilul

LA MULTE LUNISOARE David-Andreas,Matei-Ciprian,Vlad,David!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica felicitari pentru MAMA.

alyna foarte ok camera piticului. Vrem si noi sa fecam in camera la Maya dupa sarbatorile de iarna ceva asemanator. Un birou pe colt cu cateva sertare (ca nu prea am spatiu de depozitare) + dulap de haine + etajera pentru carti, cd etc.

A propos de surori. Mie mi-a trimis pachet sora mea din america (de fapt una am ) cu multe hainute pentru Maya. Am imbracat-o azi cu ele si am pozat-o. Le pun in seara asta in album.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mersic fetelor pt aprecieri si urari!

Pitica, felic pt "mama">Noi ink asteptam dar....
pe David il bufneste rasul cand ii zic sa spuna "mama"!Pai...faza cu sora nu cred sa se poata!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buna mamicilor!
Joji-bine ai venit printre noi,e scump piticul tau
eu cred ca e o problema o saptamina din cite stiu eu pina la 3 zile se mai poate sta dar nu peste
incearca sa-i dai maio mult ceai de musetel cu biberonul nu numai citeva lingurite ca nu e destul
eu ii dau 150 ml de ceai tocmai mi-a facut si mie asa de simbata umblu cu ceai si supozitoare
dragele mele mamine cum faceti de scrieti asa mult?

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput