***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joji spune:

cateva poze cu noi
POZE ROBERT

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

roxicucu, asa, spune-mi mai multe despre baietii taurasi; Boby e foarte activ si temperamental, adica nu pare a fi genul mototol; sa fie de la zodie sau seamana cu mine?

Piticasigogosica, cum ai crezut ca m-as putea supara pe tine? imi pare rau daca am lasat impresia asta...
Cum ai reusit sa gatesti atat in weekend? noi cand ne luam bebelusul acasa in weekend nu-i chip sa gatesc ceva, nu ca as fi mare gospodina; asa ca nu ne ramane decat sa comandam in oras cate ceva; apartamentul nostru arata ca dupa razboi dupa ce in weekend am stat numai cu boby in brate, nimic n-am apucat sa fac, micul dejun a fost la 12:00 in fiecare zi; dar a fost frumos si acum sunt trista ca l-am dus la soacra, casa noastra e goala si trista fara boby.

ancamari, pe unde esti?

elteka, nici un semn si a trecut 1 luna; sper sa esti/sunteti bine.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Moberi si eu ma plang de kilograme! Mie mi-e tare pofta de dulciuri da cica ar fi de la alaptat !
Kay ai vazut ca s-a descurcat tati! Sanatate multa! Ai grija de tine pt ca soniuta trebuie sa aiba o mami frumoasa dar mai ales sanatoasa!
Azi am papat si noi prima supica cu mare succes! Ce sa mai...suntem baieti mari!! Marti facem 6 luni... nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul!!
Sa aveti o saptamana excelenta!!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cristinamaria si moberi, pofta de dulce nu vine de la alaptat, ci de obisnuinta. ne-am obisnuit sa ne rasfatam cu cate ceva dulce, ca doar suntem insarcinate, apoi ne-am scuzat cu alaptatul, dar dupa ce intaraam bebe-ii ce scuza mai gasim? ca pofta ramane, organismul e obisnuit cu glicemie mai mare, cu dulce... eu nu mai alaptez de o luna si tot mananc dulce. cand am plecat de la doctor, cu vestile despre diabet & shit (scuzati exprimarea), am bagat un kitkat si un meniu Mc, asa, de frica... frica, nu ma intelegeti gresit, ca n-o sa mai pot manca niciodata asa ceva ! si eu daca nu mananc dulce si carene sunt pa ! asta mi se trage de la faptul ca bebe fiind, nu vroiam sa mananc nimic, iar mama imi punea zahar in tot, inclusiv in supa... si asa s-a obisnuit organismul meu. tin regim, nu mananc dulce, da o dau in hipoglicemie !

noapte buna, ma duc sa mai pup broscuta si sa ma intind in pat. voi mai dormiti cu bebe in camera? ca eu sunt cu... in 2 luntrinti...

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ella, la ce ora=l culci pe boby? ca eu pe la 20.30-21 il culc, si apoi se scoala pe la 12 dar nu tot timpul, pe la 4, apoi de la 5 la 7 se tot fitie si se scoala din 40 in 40 min.si dominic al meu e tauras, vrei sa stii cite ceva? ei, e tare incapatinat, curios, superactiv(doarme la prinz cam 45min si e fresh ptr toata ziua), inteligent,prinde repede, de cind era mic ii fugeau ochii peste tot....cica e o zodie buna la baieti lasa ca va veni ziua cind nu-l vei mai duce la soacra si casa voastra va fi plina de chicote si veselie

mica, azi m-am tot gindit la tinesi la maya, cite mese pe zi ii dai? ii dai la cerere sin? ca spuneai ca-i vei da mai des, de aia m-am gindit sa intreb, david in mod normal are in 24 ore 8-10 mese, si mai are si citeva deserturi" intre.

roxicucu, felicitari, ma bucur ca a mincat piticul

pe noi nu ne-a vazut nimeni ce frumos stam in wrap?doar liviana

kay, bravo ma bucur tare mult ca sotul tau s-a descuracat cu pitica. si ca ia in greutate, e f bine.am fost suspecta de diabet de 2 ori in viata si la fel ca si tine am mers la cofetarie si am bagat in mine de toate....apoi, m-am invatat sa stau fara dulciuri, dar asta a fost demult prietena mea care e medic imi zicea ca e greu primele 3 zile, e ca un drog, apoi nu mai e asa raufara dulciuri(e ca si cum i=ar spune ursului ca nu e buna mierea)

gabiu, tare frumos sta piticul in scaunul de masa, sa foloseasca sanatos paygimul

am gasit un articol interesant despre premergatoare! la dominic eu nu am avut....http://www.desprecopii.com/info.asp?id=628

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multe lunisoare ptr puiuti de moberi, dcirstea, petit_ange, si cine mai serbeaza azi(adica ieri la voi)

madi, da paracetamol si acetaminofen e acelasi lucru

carstea succes cu adormitul, si eu am incercat la primul copil, el a fost mai incapatinat ca mine si am incercat tirziu, avea cam 7 luni

ibelciug, cum ii zicea si ellei, dupa ora 5 se foieste rau, azi noapte tot la juma de ora saream sa=i bag tetina, pina l-am luat in pat ca nu mai puteam, si nici la sin nu se calmeaza nu stiu ce. nici al meu nu mai doarme ca in primele luni, atunci facea de la 21-4 dimineata....

piticagogosica, ma bucur ca weekendul nu a fost asa rau cum te asteptai

doxinu, felicitari ptr prima zapada, ma gindesc cu groaza la ea, ca la noi tine iarna pina prin aprilie....sint f bune costumele cum ai si tu, si f practice,

moberi, nu-ti vei pierde laptele, si eu am mers la sevici si am alaptat fara probleme(bebe era mai mare e drept, 16 luni avea) dar inca sugea la cerere, si nu mi-am pierdut laptele si el minca bine deja.cu kg iti zic sincer ca eu, stau linistita ptr ca stiu ca voi slabi, la dominic dupa ce am nascut am dat jos cam 7 kg(numa cupilu a avut 4.145kg), apoi am pus asa repede 4 kg la loc! am slabit 15 kg din decembrie 2004 pina prin mai 2006, cele mai multe kg le-am dat jos dupa ce nu am mai alaptat, toata lumea se mira, e drept ca si am intrat pe regim, miscare, etc, dar sa stii ca organismul nostru stie ca nu are voie sa slabeasca ca sa poata da lapte. si acuma se repeta istoria, am dat jos dupa ce am nascut 10kg, si acuma am pus 5 si la fel mi-e tot foame, maninc mai mult decit cind eram gravida, dar ptr moment important e ca laptele e de calitate, bebe ia bine in greutate, cind voi diversifica incep un regim usor, apoi cind se intarca ma bag pe ceva mai drastic. la dominic am pus 21kg, la david 15.as mai vrea un bebe, asa ca astept sa se intarce david si bag din nou regim, ca sa fiu la fel cum eram cind am ramas gravida prima data ar trebui sa dau jos 20kg...ureaza-mi succes, ca tu esti floare la ureche cu cele 10!

se pare ca am racit, ma simt tare rau, sper sa nu ma tina mult,si miine trebuia sa incep aquababy...... sa vad cum ma simt

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

La multi ani sarbatoritilor de azi:
-David Andreas de Alyna24
-Matei-Ciprian de Florentina Roman
-Vlad de Sobi
-David de Pepsi

De doua nopti Andrei a renuntat sa manance. Sper sa nu fie doar o intamplare si chiar sa renunte la mesele de peste noapte. Eeee, tot ma trezeste el, nu stiu ce tot nu-i convine. Dar macar ma trezesc sa-l intorc pe alta parte, sau sa-i dau suzeta, si ma culc imediat. Norocul meu ca adorm cum pun capul pe perna.

doxinu, ce frumoooos, ati fost la munte.... Bravo voua! Tare frumos ningea! Si mi-a placut combinezonul piticului. De unde l-ai luat. Si unde ati fost la munte?

moberi, te inteleg perfect cu kilogramele in plus. Nici eu nu reusesc sa dau jos si fac gimnastica de vreo 4 luni. Nu stiu ce sa mai fac. Si ma ingrozesc ca a venit frigul si nu mai incap in haine. Si nu vreau sa-mi iau altele, tot sper ca voi slabi. Ufff!

ella, si taurasul meu este foarte activ. E argint viu - nu ar sta o clipa locului. De asta il si las sa se desfasoare in voie. I-am intins pe jos o plapuma si il las acolo. Doamne, ce se mai rostogoleste, taraste, gangureste de ne-a zapacit. Bine ca nu isi consuma energia urland. E tare dragalas!

pitica, ma bucur ca a fost ok in week-end. Iti mai da putin optimism. Sper sa fie din ce in ce mai usor pt tine ca sa te poti bucura pe deplin de copiii tai frumosi.

cristinamaria, felicitari pt prima supica!

kay, eu l-am mutat pe Andrei in alta camera (nu pot spune ca e camera lui ca nu avem aranjat mare lucru) de la 3 luni. Si imi pare bine ca am facut asa. Pot sa ma desfasor in voie cu el fara sa-l trezesc pe tati.

pepsi, eu te-am vazut cu wrap-ul si chiar ti-am scris. Am remarcat cat de serios sta David in wrap.
Sper sa-ti treaca repede raceala.

Aaa, am uitat sa va povestesc cum a fost ieri cu marul cu biscuite (cred ca va innebunesc cu marul asta cu biscuite ). Tot a trebuit sa faca tati spectacol si sa il faca sa rada ca sa deschida gura. Cand ii bagam in gurita plangea. Dar cand mai aveam 3 lingurite sa ii dau a deschis singur gurita la vederea linguritei si nu mai plangea. Asa rau mi-a parut ca nu mai aveam facut sa ii dau. Sper sa nu uite si azi sa pape mai bine. A mancat jumatate de mar cu biscuiti.

Fetelor, ce mai stiti de dianalaura? Ca nu am mai vazut-o de ceva timp...

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

PEPSI,n-am inteles daca ai reusit sa adormi puiul cel mare pana la urma fara ajutor.
Noi am facut un compromis Dupa ce l-am lasat sa urle bine (tot circul a durat mai mult de o ora cu reprize de linistire),taurasul meu tot n-a vrut sa doarma..Asa ca l-am pus in bouncer si l-am batait acolo si a adormit .Atunci l-am luat si l-am pus in patut.Asa am facut si la somnicurile urmatoare.Sper sa se dezobisnuiasca de pernuta si incet incet sa trecem la dormitul singurei.
VOI CUM ATI REUSIT?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

carstea, m-am uitat pe pozele cu Rares. Ce scump e! Si ce par cretolin are. De ce avea branula in cap in spital?

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pitica, bravo! Ma bucur ca a fost ok week-endul! Si la noi, in ciuda vremii urate. Dar, vorba sotului.... "asta e vreme de facut copii". Copii nu mai facem, insa altele cand dorm picii se mai poate. Desigur ca iti fac cu placere si tie un wrap. Nu eram sigura ca vrei, mi s-a parut ca esti nehotarata... Ma duc azi sa mai cumpar material.
Aoleu, Doxinu, ce pofta de zapada mi-ai facut! Atat de mult mi-am dorit si iarna trecuta sa avem zapada si sa-l trag cu sania pe Matei! Poate ne luam insa revansa anul asta.
Moberi, eu te inteleg perfect. Si eu mananc ca atunci cand eram gravida. Bineinteles ca nu incap in blugii de dinainte de sarcina si imi fac ganduri sa slabesc dupa ce incep serviciul si merg la inot (mi-am luat deja costum intreg ). Poate tu vei reusi mai repede daca incepi munca. Succes cu adaptarea ta si a puiului! Faina de orez folosesti tot asa ca Vali5, cumparata din comert?
Pepsi, apropo de wrap: vroiam sa te intreb daca materialul e inadit (cusut pe latime in 2 locuri), caci am vazut o combinatie de 2 culori/material.Cat despre somn, al meu doarme bine intre 22-01 noaptea, pe urma incepe foiala din ora-n ora si pe urma doarme snur intre 6-9:30. Si eu prefer sa-l tin dupa 1 noaptea langa mine-n pat ca sa-i dau tzitzi repede cand se foieste si sa nu apuce sa se trezeasca cu plansete. Sanatate multa!
Vali5, apropo de marul cu biscuite imi aduc aminte ca la Matei obisnuiam sa-i cant diverse cantecele si in felul asta el radea, deschidea gura iar eu profitam si-l indopam.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput