Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dandusa si ale mele ma ciupesc tacticos cu cate doua degetele cand mananca; imi vine sa fac pe mine cateodata de durere; si cum stau ele pe perne cu capul in poala la mine ca le dau la amandoua o data sa suga ma ciupesc de partea interioara a bratului, acolo unde e pielea mai subtire partea aia care 'cade' cand imbatranesti ; intr-o seara a pus Mihai mana sa nu ma mai ciupeasca si Isabelle a luat-o mai in sus si m-a ciupit de axila

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by mamaana

quote:
Originally posted by dianocica

mamaana eu ii iau temp numai rectal, si nu scad/adaug nimic. din cate stiu eu, pana la 38,2 e stare subfebrila. uite, acus caut in mama si copilul. sper sa apuc sa mai si scriu dupa

uite, nenea capraru (pe care eu il respect tare) zice asa: temp normala se situeaza intre 36,5 dimineata si 37,2 dupa amiaza. intre 37,6 si 38 este subfebrilitate.

tot el mai zice ca masurarea axiala a temp se face numai la adult sau la copil peste 12 ani

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

mercic
am cumparat in sfarsit termometru din cel pentru ureche, ca aveam de la Tudi din cel normal de axila de la chicco si Isabelle azi dimineata avea 37.2; m-a pus un pic pe ganduri dar a fost ok toata ziua

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Protocolul din spitale spune ca temperatura copiilor din grupa de varsta 0-2 ani se masoara doar rectal. Si ca antitermicul se administreaza incepand cu 38,5.
Si ca exemplu, in spital asistenta a incercat sa ii ia temp. in ureche, ca sa nu-l mai dezbrace, valoarea a fost 36,8, ne-am mirat amandoua pentru ca el parea fierbinte, iar cand i-a masurat-o in fundulet era peste 38.
In plus, la masurarea temp. in ureche, urechea trebuie indreptata intr-un anumit fel, diferit la copii fata de adulti, pentru ca sa se deschida canalul auricular si termometrul sa aiba acces bun in ureche. Nu e usor de facut acasa si nu cu un copil care nu coopereaza. De aia e mai corect sa masori temp. rectal.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

noaptea a trecut... ianis a dormit cat de cat, marc nu, noi nici atat...

marc e virozat si el, deocamdata fara alte manifestari, doar febra. care urca pana spre 39 si scade pana spre 38 si tot asa. ii dau nurofen si supozitoare de paracetamol alternativ, tot la 4 ore.

ianis si-a redus calibrul la max 39, ceea ce e ok, dar s-a rupt tusea si varsa regulat. orice s-ar mai gasi "in zona"... (si apropos de temperatura, dianocica, la 3 ani nu-l mai pot tine sa o iau rectal, urla infiorator, cred ca ii e rusine, nici supozitoare nu ma lasa sa-i pun, abia ma lasa sa-l sterg dupa kk, la gradi se sterge singur, nu lasa pe nimeni, deci chestia asta cu intimitatea intervine repejor). asa ca am luat la axila, e ok. si neaparat clasicul cu mercur. am de-ala de pus la tampla dar orice as face da cu virgula cand le compar...

trebuia sa plecam cu masina, cu sot cu tot. am decis ca plec singura cu trenul. daca e bai sa fie el langa copii... plec cu o frica de numa'... imi pare asa rau ca nu pot da inapoi...

va pup si multzam pt ganduri.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by asiza

azi in meniu: spaghete cu sos de legume si branza! Toate bune si frumoase, nimic neobisnuit...doar ca...am uitat sa pun spaghetele in sos...si mi-am dat seama doar cand ii serveam tacticos penultima lingurita din sosul ala

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Esti mortala

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata!
incerc sa nu ma afund prea tare in butoi,dar nu am inceput ziua perfect,bunica mea m-a trezit cu urlete ,are dureri mari,nici nu stiu ce sa fac,cred ca o sa chem salvarea astazi daca nu se linistetse.Eu am 3mirese ,machiaje,imediat incep,dar nu inainte sa imi beau cafeluta.
ALEXANDRA,pune sosete cu otet(diluat cu apa).si peste pune sosete uscate,si schimba-le mereu,asa am facut cu Ale si a dat roade.
KTRINEL
DONIA

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Incep prin a ura sanatate maxima fulguletilor bolnaviori si mamelor racite.... mi-e asa o frica si mie de raceala pentru ca nu stiu daca ma descurc singura. Amintirea acelei nopti cand a avut Luca febra, mersul la spital, plansul lui continuu, inca imi da tarcoale
Donia, ai grija de tine... uite un calduros sa te puna repede pe picioare
Ktrinel, hopa sus... lasa butoiu' in pace... si trage-o si pe Chinico dupa tine...
A_deju, hai ca ma faci sa ma uit mai bine la putza lui Luchitza; eu asa ceva nu am vazut, dar recunosc ca umblu cu mare teama in zona aceea...
Dia, sa tii bine retetele adunate... poate, poate intr-o zi ma apuc si eu de gatit... momentan, noroc cu dadaca Olimpia ca altfel ramanea flamand Luca; duminica ii cam dau borcanel nu numai ptr ca nu detin arta gatitului, dar incerc sa stam cat mai mult pe afara si nu am timp de gatit (hmmmm... cam puerila scuza)
Dolores, cum se simte David azi?
Alexandra, Mark este mai bine????
Avdanaarhire, bine ai revenit
Bambo, Bravo!!! Asa te vreau... vesela si optimista
Diana, ma gandesc la voi...
Laura, bravos ptr nr 7
Teutz, sa-i treaca mucisorii repede... eu deja m-am obisnuit cu mucisori.... la noi sint permanenti... dar nu il voi opera inca
Kokorina, cum a iesit cheful? Sa-ti traiasca actorul si mamica
Cred ca mai aveam ceva de zis, dar am dormit 4 ore, am consumat alcool , am mancat de la friptane la fructe de mare si fondue de ciocolata, am bagat AC DC la chefu' de fitze... per total a fost super fain.... acum astept Halloween party si chefu' de Craciun... meritam dupa un an de munca

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata.....acum pare intradevar mai buna....sunt ca si zombi dar nu conteaza...ma bucur ca Mark e mai bine....!
I-a scazut febra de dimineata si a mancat mai bine...a avut chiar si chef de joaca!
Multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi "minunatelor"...
Donia...asa ma gandeam si eu de unde stie ca e streptococica....asta ar fi insemnat sa-i faca un exudat ca sa vada ca e vorba de un streptococ...a vazut niste "vezicule" in gat...dar a zis ca e epidemie....si daca nu scade febra in 3 zile atunci facem analize si luam antibiotic!Eu sper sa fie bine pana maine.....!
Va pup si va urez un weekend placut si toti bebeii sa se faca bine....(va doresc ce imi doresc si mie)!
Editez ca am uitat sa va spun ca si eu ii iau temperatuta tot rectal si stiam ca trebuie sa scad 5 unitati!
Era sa uit....voi i-ati scos un pic afara cand erau bolnaviori?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

si multa sanatate la fulguletii bolnaviori!

Alessia a tusit, si a avut rosu in gat...am dat nurofen si stodal, nu a facut febra, dar NU SE MAI RUPE TUSEA ASTA, adica are un horcait asa. CE SIROP SA/I DAU SA SE RUPA TUSEA? sper sa intelegeti ce vreau sa spun...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ADINAZOT spor la lucru!

YAGMUR cum afost la chef? Tu trebuia sa mergi, nu? Cum ai facut cu freza?
ALEXANDRA ma bucur ca Mark e mai bine. Eu am scos/o pe Alessia afara zilele astea, dar nu a avut febra, si nu o tineam mult.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

flore ptr tuse : bromhexin( noi asta l-am folosit) sau stodal
asizoi: sunt pisaloaga , ce fel de peste ii dai ? congelat ? eu am reticenta si inca nu am incercat pestele cel mare .
yagmur : pupici ptr Luca
dolores : ma bucur ca David e mai bine
Miro : alooooooo
dia: papuselul ala mik de oana ..... cotrobaie toata casa cred :) imi e groaza !!

meniul de azi : cartofi la cuptor si carnita de vita tot la cuptor zvarlita langa patata :)

pupici
D

Mergi la inceput