Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Salutare!

Meniul lui Mario de azi

09- lapte 200ml
11-un sfert de mango+banana+1 lingura smanata+1ling.branza
13-supita(sfecla rosie,morcov,rosie decojita,radacina patranjel,dovlecel totul dat prin razatoare, intr-o oala in apa fierband am pus pieptul de pui in prealabil inabusit in unt turnat in oala +legumele+ceapa si un catel de usturoi cand aproape gata pus fidea. Se serveste cu o lingura de smantana, noi am folosit si bors.Mario a servit cu placere.)
17-iaurt cu biscuite
20-lapte cu gris si banana totul blenduit iesie lichid pentru bb si noapte buna

Bambo ce mai face Antonia sea revenit cu papa?

va pup si sa aveti wk. placut cu familea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Soarele si luna.
Odata, demult tare, Soarele vorbind cu surata Luna a spus:

–Frunzele pomilor sunt verzi!

Dar Luna l-a contrazis:

–Ba sunt argintii!

–Ele se clatina tot timpul si este atata miscare acolo jos!

–Atunci de ce este liniste pe pamant, cand sunt eu pe bolta? S-a mirat Luna.

–Ce tot spui? Este mult zgomot pe pamant! raspunse inciudat Soarele.

Deodata a aparut Vantul, care auzind discutia a început sa rada:

–Lasati sfada! Eu colind pe pamant, si cznd este soare si cand este luna. Ziua, când soarele straluceste, pe pamant este galagie si miscare, iar frunzele sunt verzi. Noaptea, cand straluceste luna, totul se schimba, oamenii dorm, domneste linistea, iar frunzele devin argintii. Când norii acopera luna, frunzele par negre. Nici tu, Soare si nici tu, Luna, nu cunoasteti intregul adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

bai s-a dat decret dimineata la stiri: NICI UN BEBELUS NU MAI ARE VOIE SA FACA GREVA FOAMEI! GATA CU MOFTURILE!!! SA MANANCE SA CREASCA SANATOSI!!!

mda, Miro, nici eu nu te cred ca merge Kara! filmuletz, please!ma bucur ca e mai bine! cu regurgitarea cum stati?

azi papam si noi peste..mie nu imi place de nci o culoare..miroase in toata casa...unde sa ma ascund???

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bravo desiree!

cand zmeul mai face pe smecherul si nu vrea sa manance, nu ca nu i-ar fi foame sau nu-i place mancarea, ii spun "papa andreiuta ca tie o sa-ti creasca p..." si parca intelege, ca o lasa mai moale cu figurile.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

flore, la noi Stodalul e pt copii peste 2 ani , deoarece contine miere...la voi este si pt copii mai mici???

aa...neatza.

chinico?chinico?....hai ca te-ai umflat de somn....

la noi sunt vreo 25C ...a plouat ieri cu galeata....Donia, banuiesc ca si la tine, ca cica de la voi venea.

vorbeati mai demult de orele de somn...sau am visat eu ...noi, de cand cu gradinita , dormim 11 ore pe noapte (20-7) ...ce bine ca s-a reglat, ca mari probleme am avut cu somnul, de cand s-a nascut.

dianarus, multa sanatate la pitici!

yagmur, te-ai distrat..hm? poze ceva, ca dovada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am fost la dr, puztul e ok, exact cum a zis si dianocica, se intampla la baieti.. deci care-oti mai pati, sa nu lesinati in fata imaginii, e ceva normal la cei nedecalotati (pt ca secretia se aduna, sis e tot aduna, pana da pe-afara.. si locul e normal sa se inflameze usor si sa se inroseasca, fin'ca raspunde si el la un corp strain care irita pe-acolo...). mi-a mai zis ca nu are fimoza, ca in timp se va rezolva de la sine problema, si la cum trage motanu' de ustensil, sunt convinsa ca asa va fi.. de curatat cu tampon steril de tifon, cu rivanol, si uns usurel cu baneocin crema... si de schimbat pt cateva saptamani pampers, pe alta marca, ca e posibil sa intretina iritatia si banda aia de gel, sau ce mama ma-sii o fi... in plus, 5 zile de nurofen, si pt putz, dar si pt masele, sau dinti, sau ce naibii o fi prin gura, ca cica ceva sigur este...
in rest, ce sa zic, lapte nu vrea, mancare cu greu... deci toate ca de obicei :))
multumesc de uraturi in numele mihaiului, care din pacate cadou n-a mai primit, pe motiv ca putzul de motanschi mi-a cam pus capac si numai de asta n-am avut chef... asta e, recuperez la anu' (si la multi ani :)) ).

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

flore, cand andrei a fost racit si tusea, i-am dat ambroxol. dupa ce i-a mai trecut raceala si a ramas doar cu tuse i-am dat sirop de patlagina.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

din ciclul culturalizare (my way) in seara asta incepe megastarul :))

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...si anume...??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

va anuntzam ca ne uitam la Shrek amandoi ! e absolut hipnotizat !

D

Mergi la inceput