Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

...si anume...??

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

la megastar te referi?? e un kki de show, ceva gen X factor de pe la englezoi sau americani, varianta penibila de la noi... mai multi concurenti din toata tara care canta care mai de care de dor, jale si catanie :)) pana ce, evident, ramane numa' unu, megastarul, si anume... de ala de anu' trecut, de la ultima emisiune si pana in ziua de azi, nimic nu s-a mai auzit :)) beton, nu?? :))

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aha, kind of..american idol ? got it...tare i-as mai duce un pic pe niste "solisti" de la noi pe acolo pe la americani sa concureze cu ei...atunci sa vezi...bey, ce mai canta copii aia...

adinazot, e sezon de nunti la sibiu? cine cu cine, care cu care ? poze ceva...ca acu' ii recunosc :)))))

noi avem program sambata duminica dmineata pe Disney Channel: in ordinea nr de pe tricou: Winnie , Mickey si Baby Enstein...beton...m uit si singura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Ktrinel

...si anume...??

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

la megastar te referi?? e un kki de show, ceva gen X factor de pe la englezoi sau americani, varianta penibila de la noi... mai multi concurenti din toata tara care canta care mai de care de dor, jale si catanie :)) pana ce, evident, ramane numa' unu, megastarul, si anume... de ala de anu' trecut, de la ultima emisiune si pana in ziua de azi, nimic nu s-a mai auzit :)) beton, nu?? :))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

am vazut un videoclip asa dragutel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

lume, lume, atentiune, liniste in sala, la al treilea gong inchideti telefonele mobile si dati click aici sa vizionati una bucata motan si una bucata ma-sa, trasi la indigo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Yo am mai vazut mame tampite, dar ca mine nu! unde-i butoiu ala sa ma ascund
Vazand ca ieri n-a facut pruncu diarie zic, hai sa-i dau lapte, ca de 2 zile n-o mai pus boticu nici pe lapte nici pe iaurt. Bun dau 100 ml la 5.30 si-l linge tot. si seara ne-a prins in vizita la cumnati si i-am mai facut 150 de laptic...cu cereale de orez, in caz de diarii....bun. Dupa o ora de la cina lui ne-a vazut papand si a intins mana. I-am dat orez fiert(d'ala chinezesc la abur cu niscaiva sunca presata). A papat pruncu bine.
De la 1.30 pana la 7 pruncu meu s-a trezit din ora in ora si a vomitat si azi dimineatza iar diaree. Azi iar am trecut pe saruri de hidratare, sunca york, orez si cereale de orez facute cu apa..la cat papa el...
Dianarus i-ai pus comprese sau sosete umede pruncului?
dayanaraunde umbli maica?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce leneveala azi pe la fulguleti! Si voua va pica ochii-n gura? Doaaaamne, de abia nimeresc tastele... pe bune, pesemne ca sunt foarte bolnava.
Adevarul e ca nu sunt foarte bolnava, dar parca mi-a dat cineva cu leuca-n cap, cu smirghel pe gat si cu sare-n ochi.

Ktrinel, pe aici a fost o caldura ieri... am fost la un pas de a da drumul la AC. A plouat ceva, dar a fost si soare, deci le-am avut pe toate. Azi vrem sa ajungem prin paduri sa admiram culorile toamnei.
Dom'le, bine zici cu Stodalul, nu m-am gandit la miere. Eu am folosit doar la Roxana si la ea nu mai e cazul sa fiu precauta.

a_deju, eu nu umblu pe acolo nici batuta. Cum sunt eu slaba de inger, n-am chef sa lesin pe langa copil, ca ar fi penibil sa imi dea Roxana primul ajutor.

alexandra, ma bucur ca Mark e mai bine. Poti sa il scoti la plimbare daca el e in forma, nu ii face nici un rau. Doar daca are febra si e blegut, atunci lasa-l in pace, stati pe langa casa, eventual il scoti vreo 10 minute in curte sa mai schimbe peisajul.

dianarus, sanatate baietilor! Nu stiu cum mai rezisti...

flore, la noi n-a fost cazul de tuse, sper sa rezolvati cumva. Lichidele caldute ajuta, daca accepta, caldura mai subtiaza secretiile si poate le elimina mai usor. Si o baie de aburi... adica sa faci abur in baie si apoi sa petreci ceva timp acolo cu Alessia.

adinazot, o zi cat mai buna iti doresc! De fapt ai cam rezolvat ziua de azi, sper ca ai supravietuit, sigur, tu esti o luptatoare!

Yagmur, sper ca si tu ai supravietuit, ai avut o noapte grea. Bine zici cu borcanelul de duminica, dupa ce ai atat de putin timp cu Luca, ar fi si culmea sa il petreci gatind, iar el prizonier prin cine stie ce colt al casei... Lasa ca vin si vremuri mai bune.
Voi iarna lucrati in acelasi ritm ca si in restul anului?

Fetele, ieri aratau la stiri cum ca au retras din farmacii si medicamentele de raceala si tuse pentru grupa de copii 2-6 ani, asta in SUA (bineinteles, nu antitermicele, ci combinatiile de decongestionanante, antitusive, antihistaminice, etc) Si spuneau o chestie pe care am mai intalnit-o, dar am uitat-o, si anume ca destule medicamentele pentru copii nu sunt testate pe copii (adica nu stiu daca e valabil la toate, dar e vorba clar de medicamentele astea comune impotriva racelii si mai stiu eu niste antibiotice) asa ca nu se stie exact ce reactii pot sa existe, care e doza care ajuta, care e supradoza, etc. Se cunosc dozele pentru adulti si in felul asta au extrapolat si pentru copii si acum isi dau seama ca de fapt a fost o greseala, ca la copii sunt mai periculoase decat la adulti, si asta e motivul pentru care medicamentele sunt retrase.
Asa ca grija in general cu medicamentele, pe aici vad ca oricum se recomanda foarte putine in caz de raceli, viroze.
Daca aveti chef, un articol interesant pe tema asta.
Din articol: "The safe options recommended by the CDC, the American Academy of Pediatrics, and the American College of Chest Physicians are pretty basic: a single-ingredient pain reliever, such as ibuprofen or acetaminophen; nasal saline nose drops for stuffiness; and a warm steam bath to loosen phlegm."
"Optiunile nepericuloase recomandate de Centrul pentru Controlul Bolilor, Asociatia Americana a Pediatrilor si Colegiul American al Pneumologilor: un medicament ce contine un singur analegezic, cum ar fi Ibuprofen sau Paracetamol, picaturi pentru nas cu ser fiziologic pentru nasul infundat si o baie calda cu aburi pentru a fluidifica sercetiile".
Cam asta e. Pareri? Iese de o tema a zilei?... a week-end-ului mai degraba, la cat va distrati zilele astea...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

datoare cu un raspuns: varsat tot, scaune moi, febra..ieri era ceva mai bine si azi iar putina febra...am vrut sa chem salvarea pt ca episodul urat s-a petrecut la 2 noaptea..dupa ce ca nu mai avea ce sa verse..el tot varsa...in gol daca intelegeti..burtik lui se tot umfla, se ineca si tot asa.....suntem pe regim alimentar si tratament medicamentos

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

a_deju, poti sa ii faci o poza cu cercel, capsorul un pic intors...asa ...nu stiu , poate asa seamana mai mult.....:))))))))...hai fata, ca sunteti copii fidele....se vede cu ochii inchisi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

lume, lume, atentiune, liniste in sala, la al treilea gong inchideti telefonele mobile si dati click aici sa vizionati una bucata motan si una bucata ma-sa, trasi la indigo :)

Io stiam, dom'le... am si zis, da' nimeni nu ma crede...
Fetita aia... imi parea cunoscuta, seamana si cu tine

Dbunny, saracii de voi! Na, ai incercat, ce sa faci, acum inapoi la regim. Numai bine va doresc!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

dolores, imi pare rau pt atata suferinta...daca e de atata timp, inseamna ori ca diagnosticul nu e bun,deci implicit si medicatia, ori ...nu stiu......nasol tare...sanatate multa.

donia, exact asa am procedat si eu : paracetamol si ser in nas...in plus vreo 2 lgte de ceva pe tuse, dar am renuntat ca nu prea am vazut mare lucru...un marineland ,ceva? sau au expirat "pasapoartele"?..pe aici e ud tare de la ploaia de ieri...asa ca abia maine iesim la plimbare....azi batem culoarele mall-ului. in cautare de treling...ca sunt restanta...

Mergi la inceput