Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Dia, sosul ala e asa: putin unt topit, o lingurita de faina alba, apoi adaug treptat lapte (Milumil) si amestec continuu pana iese o pasta. Iau de pe foc si pun branza razalita amestecand pana se topeste...Separat fierb legume (ex. conopida si morcov) si le mixez cu sosul...se serveste blenduit cu peste sau paste...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

.

merci, maine seara ii fac... poate iese cu asta din greva foamei.. dar: branza de care? si cat(cantitativ)? ca banuiesc ca dc e prea multa iese gretzos...

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel si chinico, haideti afara din butoi, ca ati stat destul, mai lasati loc si la altii!
dolores, ce a patit david azi noapte? e mai bine acum?

ma duc si eu la o baie fierbinte... ca se pare ca Oana l-a adormit pe ta-su ... again... noapte buna

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by asiza

Dia, sosul ala e asa: putin unt topit, o lingurita de faina alba, apoi adaug treptat lapte (Milumil) si amestec continuu pana iese o pasta. Iau de pe foc si pun branza razalita amestecand pana se topeste...Separat fierb legume (ex. conopida si morcov) si le mixez cu sosul...se serveste blenduit cu peste sau paste...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

.

merci, maine seara ii fac... poate iese cu asta din greva foamei.. dar: branza de care? si cat(cantitativ)? ca banuiesc ca dc e prea multa iese gretzos...

Dia de Oana 29.11.06

Maaai, se vede treaba ca fugeai dupa Oana si nu aveai timp sa citesti forumu'...c-am mai zis asta de vreo 2 ori ...nu-i bai...pentru voi, ORICE : branza CEDAR de la ProdLacta sau branza calcica, ce ti-e mai la indemana, cantitativ cam 50g...Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ati venit toate dupa mine in butoi?mama lui de butoi dar eu nu mai sunt acolo am iesit

ma bucur ca mai sunt si alti fulguleti nespalati pe dinti credeam ca numai noi

Ingerasa,Oanacat-imi pare tare rau

Donia-multa sanatate

Acs-am reusit sa ies din butoi

Mirona-felicitari pt primii pasi

Dandusa-1.nu prea i-am facut masaj din cauza DA acum am scapat de ea dar nu mai sta deloc abia reusim sa punem pampersul
2.baita in fiecare seara,o linisteste si doarme mult mai bine

pt Luca si Denis

Dianarus-multa sanatate,imi pare tare rau ca Ianis iar e bolnavior,cred ca de la gradinita se trage tot

Avdanaarhire-baga repede poze cu Celeste sa ne amintim de voi (glumesc)dar poze tot vreau

Ktrinel-hopa sus din butoi

Alexandra-multa sanatate lui Mark si tie multa putere si rabdare

Asiza-ai uitat sa pui spaghetele?

Laura-felicitari pt coltisorul nr 7

multa multa sanatate fulguletilor bolnaviori

intalnirea cu matusica(sora sotului) a decurs bine,a vazut-o prima data pe Antonia care era f interesata de geanta nu de matusica are o manie la genti cand mergem in parc si vede vreo doamna pe banca cu geanta ca un magnet fuge si vrea sa o ia

fug si eu la somnic
n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Hop si eu la drum de seara (era seara cand am inceput mesajul, acum e trecut deja de miezul noptii!)!

Sanatate multa, multa copilasilor si mamicilor bolnaviori!
Am vazut toate pozele, foarte, foarte frumoase!
dulce mamicile deprimate, ca sa-si revina repejor!

Donia , multumim de intrebare! Alexia inca mai are mucisori, din pacate. Noaptea nu o deranjeaza, doarme bine. I-am dat si Panadol 4 zile, dar vad ca ai naibii muci nu vor sa plece si pace! Speram sa nu mai dureze mult. Cristinel si Roxana!
Yagmur, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos! La multe lunisoare! Super tare faza cu blugii! Ma bucur ca ai iesit din butoi!
Asiza, la multe lunisoare si multa sanatate lui Denis! Am ras bine de tot la faza cu uitatul pastelor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Kokorina, la multi ani pentru sotul si mama ta! Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei si ei de tine!
Dianarus, multa sanatate lui Ianis! Ma bucur ca Marc papa bine! Bravo!!!!
Marani, felicitari pentru vestile foarte bune!
Dandusa, chiar daca n-am avut nici o treaba cu butoiul, m-au binedispus teribil filmuletele de pe youtube! Referitor la temele propuse de tine:1. Masaj nu-i mai fac de cateva luni, pentru ca nu are rabdare sa stea si ar trebui sa o alerg prin tot patul. De-abia o prind sa o dau cu crema de la Mustela pentru DA de doua ori pe zi! 2. Ii fac zilnic dus si o data la trei zile baie in cadita, cand o spal si pe capsor. Noua ne-au dat azi drumul la caldura, asa ca temperatura in baie e ok.

Mergi la inceput

Eu tot cu mesajele pe bucati, bineinteles, pentru ca dragutul de Yahoo merge ca naiba! Mai mult sta decat merge!

Ingeras, mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit prin ce ai trecut! Dumnezeu a fost alaturi de tine! Sunt convinsa ca va veni si bb2 ! dulce si refacere rapida!
Bambo
OanaCat, imi pare tare rau pentru micutul sufletel! Sanatate multa iti doresc!

Mergi la inceput

Ruxandra Alexia alearga de-a busilea prin casa cat e ziulica de lunga. Si eu dupa poponetul ei, bineinteles. Ieri am plans de dragul ei! Ma uitam cum misuna de colo-colo, se ridica in picioare in fata oglinzii si se certa cu fetita din oglinda, urmarea pisicile, venea repede spre mine razand in hohote si isi baga capsorul in hainele mele si ... am inceput sa plang ca moaca! Mor de dragul ei! Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. Parca mai ieri era o mica „sarmaluta”, vorba lui A_deju, iar acum imi spune „mama” si ma musca de barbie. Pupam dulce flacaii si mamicuta!

Mergi la inceput

Miro, felicitari pentru mersul in picioruse! Bravo, Kara! Bine ai revenit! Scumpa de Kara, se spala pe manute!
A_deju, la multi ani lui Mihai! Multi pupici motanului!
Avdanaarhire, bine ai revenit!
Laura, felicitari pentru dintisor!
Alexandra, si Mark are febra? Of, of! Insanatosire grabnica!

Noapte buna, minunatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mamaana eu ii iau temp numai rectal, si nu scad/adaug nimic. din cate stiu eu, pana la 38,2 e stare subfebrila. uite, acus caut in mama si copilul. sper sa apuc sa mai si scriu dupa

uite, nenea capraru (pe care eu il respect tare) zice asa: temp normala se situeaza intre 36,5 dimineata si 37,2 dupa amiaza. intre 37,6 si 38 este subfebrilitate.

tot el mai zice ca masurarea axiala a temp se face numai la adult sau la copil peste 12 ani

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

mercic
am cumparat in sfarsit termometru din cel pentru ureche, ca aveam de la Tudi din cel normal de axila de la chicco si Isabelle azi dimineata avea 37.2; m-a pus un pic pe ganduri dar a fost ok toata ziua

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput