Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sa.i purtati sanatosi dbunny

ktrinel - da sunt ca lumea aia de melania :)
http://www.pentrupici.ro/catalog/firme/melania.html

aici sunt idei dragute
http://www.shoezoo.us/
ma duc sa ma inspir:)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...in sfarsit, dadu-i gata prezentul capitol...bineinteles, la taste mama unei iepurashe insomniace (care, ptiu, sa nu-i fie de deochi, a adormit la orele 00.oo)...sa vedem cat o tine....
azi, adicatelea, ieri fata mea si multi alti fulguleti, a mai adaugat o lunisoara la frumoasa ei mladita de viata...UN MARE SI EMOTIONANT LA MUUULTI ANI!
..din pacate, vad ca sunt multi bolnaviori...MULTA SANATATE!!! Ana a fost si ea bolnavioara vreo saptamana...trecu'slava DD...
..acu'vaz ca nu's singura cazuta in butoi...cred ca-i astenia de toamna....ce-i drept, s-au strans multe in 11 luni...nu mai zic in 13 ani....deh, c'est la vie!...
cat despre tema zilei, masajul a iesit din discutie inca de pe la 3-4 luni, cand iepurasha a inceput sa se cam rostogoleasca...., iar de spalat, facem in fiecare seara baita pe tot corpul, inclusiv pe cap...
..si noi ne inscriem in clubul fulguletilor nespalati pe dinti...DAR, ANEI II cam miroase gurita (in special, dupa ce se trezeste), ESTE NORMAL??!?!?
...plus, observ peste noapte ca ii place sa doarma pe perna....desi o pun intre perne, se "trezeste" si se pune pe perna...OARE ESTE BINE SA O LAS? eu o tot pun la loc,intre perne, dar ea tot vrea pe perna....
multe ar mai fi de spus, dar, ca de obicei, baintui....si este frig, si totu-i pustiu, nimeni pe drum......

..apropo, vad ca nu ati luat in seama votul meu pentru minunatele...what's up?

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

dandusa - nu stiu....nu te stiu, doar te remarcasem intr.o poza ca esti frumoasa , dar mi.a sarit in ochi ce.ai scris, m.a impresionat, iti doresc sa ti se implineasca tot, sa ai inca doi trei cati bb vrei sa fie toti sanatosi si frumosi precum crinutza

adinazot - frumoasa alesia; felicitari , vad ca merge singurica :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

am inceput sa caut si eu periute si sa invat cum e cu spaltul si pagina asta mi se pare draguta :)
http://www.oralb.com/us/products/kids/stages/

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

..splaland cateva vase mi-am mai amintit cate ceva: ana nu mai sta deloc la baita sa o clatesc pe cap, dar noroc cu tati....apoi, dupa ce o scoatem din baie, vai de noi pana o stergem si o imbracam....nu mai zic de dat cu bephantene si pus pampersul....ma termina psihic...en fin....
oanacat imi pare nespus de rau pentru ca trebuie sa treci prin asa ceva...si eu am avut o sarcina oprita in evolutie in sapt.5-6, inainte de a o avea pe ana...de fapt, dupa ce am constientizat prin ce am trecut, am inceput sa-mi doresc din tot sufletul un copil...
ingerasa sa-ti dea DD sanatate, pentru ca restul vin de la sine...
dolores multa sanatate .....si ana a avut un episod acum cateva zile cand se "chinuia" sa vomite si...nu avea ce....se ineca, isi umfla burtica, dar nu iesea nimic, si era asa de rosie la fata....am crezut ca ...mor....
adeju se pare ca si cei mai tari au slabiciuni....mereu te-am admirat pentru taria cu care ai tratat problemele care te-au "vizitat"...(sa nu ma intelegi gresit, INCA TE ADMIR!)dar, cred ca este de vina astenia......

la ce epistole am scris, crez ca-i timpul sa merg sa intregesc familia pana....SANATATE SI...LA MAI MULTE!!!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

fetelor, ajutati-ma
acum am intrat la mamici de ian-feb si vad ca fetele si au cam cumparat de toate
eu n am nici camasa, nici sterilizator, n am luat mai nimic. de abia am inceput sa ne uitam la mobila pt bebe. ar fi cazul sa ma mobilizez?
adica sunt foarte in urma?

dianocica, 34s

Hai ca am dat in patima intoarcerii in timp.
Si spune, ti-ai luat pana la urma sterilizator?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:

fetelor, ajutati-ma
acum am intrat la mamici de ian-feb si vad ca fetele si au cam cumparat de toate
eu n am nici camasa, nici sterilizator, n am luat mai nimic. de abia am inceput sa ne uitam la mobila pt bebe. ar fi cazul sa ma mobilizez?

dianocica, 34s

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

iti dai seama ca da..si ca nu l am folosit niciodata... da' m-ai cautat fo doo capitole, huh?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:

quote:
Originally posted by Donia

quote:

fetelor, ajutati-ma

dianocica, 34s

iti dai seama ca da..si ca nu l am folosit niciodata... da' m-ai cautat fo doo capitole, huh?

Da' si pe mine, ca postam mai rar... oricum, la cum se scria atunci... am avut ceva de citit, uite cum stau ca o buha... ma duc la culcare, o zi buna!

He, he, te gandeai ca o sa alaptezi atat de mult si bine?
Aozi, da cu patul ala primit de la colegi cum ai rezolvat? L-ati tinut sau nu? Si mai tii minte faza cu cele 5 milioane? Of, of, mai, mai...
si chris folosea emoticoane...
am ajuns la nasterile de pe 1 noiembire, bamboletta si dandusa.
Gata, la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna buna

noi suntem bine si am intrat sa va dau o veste, nu nu sunt insarcinata, altceva.

Adina a inceput sa mearga de-a busilea. din necesitatea de a ajunge la locuri unde se poate sprijini sa se ridice in picioare, s-a gandit ea ca merita efortul sa mearga si in 4. eu eram deja convinsa ca ea nu o sa mearga de-a busilea dar mi-a facut o surpriza placuta.

va pup ca acum fug la facultate.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ihi, mi-e asa dor de un Campari Orange...

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by kikineata

Nu mai zic ca aici in pasajul tau in loc de..".. de la 10 bagam varianta pui si curca." am citit de la 10 luni bagam VISINATA...ma duc sa ma culc!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

eu zic sa te duci sa .... cred ca la multe ne-ar prinde bine un tratament

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput